CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ellejo

Eli celaru ni sis!

[Copy link]
 Author| Post time 26-11-2015 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ellejo at 26-11-2015 03:47 PM
mokcikKSKB replied at 26-11-2015 02:29 PM
Mmglah tp laki biasa ko hadap ke nk kawen kalau ko tau dia suka tukar2 pompuan?lainlah kalau jenis ...


sblum chuols mengamuk dgn lebih dalam. Cuba baca dulu btul2.
1. kenapa aku ada niat nak kawen dgn gay pada mulanya sis. sbb sex kah? tidak bukan sis? kalo skadar sex hadap celop, baik ngesek je dgn mat saleh company iols ni ujung2 dapat 7 inci

2. kan iols dah awal2 petik "sis faham x masalah ni sis?". nak bg opinion kasilah sis. forum ni free sis. tapi bila dibalas dgn jujur mengatakan dulu xhadap nak ngesek skarang nak ngesek terus kata bgini susah la sis.

3. komen2 atas aku siap Tanya cemana nak detect penis tegang, cemana nak construct ayat.
sis ada opinion on how to tell a gay guy that we like him, bantulah sis.
if sis xsetuju aku dgn dia, ye segala pandangan akan dipertimbang kerana ini mrlibatkan hati dan perasaan sis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2015 04:01 PM | Show all posts
As Salam...

   solat la istikharah minta petunjuk..mana tau..mmg dia jodoh ko..dan ko dpt kembalikan dia ke jalan yg benar....mmg besar risiko...tapi...mungkin berbaloi....tp siapkan mind ko kalo apa2 berlaku....apa2 tetap ada risiko...cuma cara kita menilai dan kemampuan kita utk menanggungnya...jika mampu teruskan....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2015 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
akula203 replied at 26-11-2015 04:01 PM
As Salam...

   solat la istikharah minta petunjuk..mana tau..mmg dia jodoh ko..dan ko dpt kembali ...

solat istikharah ye? thanks sis.seumur hdup xpnah buat lg solat tu. petanda aku ni xmemikirkan agama dlm membuat kputusan dulu.

moga2 tuhan kurniakan sgala apa yg diinginkan, sgala apa yg diperlukan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2015 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 01:33 AM
matlamat kawin tu apa ...? zuriat kan ..? akak percaya heshe mampu membuntingkan tt , persis DTL,  ...

Sapa lak dtl ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2015 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa elok ko kapel kawen ngan mat saleh je. Since dah terbukti ko ni berperasaan, why not go for the real deal? Normal marriage i.e kawen suka sama suka straight n straight pun byk dugaannya..tambah kawen mamat bi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2015 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin je sis, lepas kawin sis bagi dia minyak dagu. Biar dia angau ke sis sorang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2015 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa apa hal pun aku nak ucapkan tahniah dekat kau sebab Tuhan dah makbulkan doa berpacaran dengan rogayah. Ramai lagi pompuan kat dunia ni doa supaya berjumpa jodoh sejak sekian lama tapi sampai hari ni belum jumpa jodoh. Masalah kau ni agak kronik juga tapi aku doakan supaya semuanya dipermudahkan. Love is blind bebeh! Aminnnnn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2015 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Td taman yg diupah mengorek rahsia dah report.
Kata dia, bf aku ckp dia suka aku dr form2 tapi sbbkan masih blajar, dia diamkan aje. then fly pi US, dia rasa dia minat lelaki pulak. ada la tiga bf spnjang heshe blajar namun xdela yg serious.
balik us dua tahun lpas, gathering member bercikcur di PD, aku adalah skali masa tu. dia rasa dia masih sukakan aku,although 9 years has passed sis.

tapi sbb aku jenis kasar, memana lelaki dekat bakal dimaki,dan aku tau dia minat lelaki, dia xbranila nak approach.kang jadi bahan. bila dpt tau aku punya cita2, dia berani la nak proposed aku.
dia minat lelaki dan penah la ngesek dgn laki lain but in term of heart, dia kata bertaun2 dia sukakan aku. it will never change katanya. mampuslah aku sis.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-11-2015 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 28-11-2015 03:50 PM
Kawin je sis, lepas kawin sis bagi dia minyak dagu. Biar dia angau ke sis sorang.

kubur mana pula harus dikorek ni sis.
aduh sis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2015 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa baik aku putus. kalo dia kata aku dalam hati dia selama ni pun selamba je heshe ngesek dgn laki lain, xmustahil kalo kawen sama jugak.hati cintakan aku tapi dia dok berguling atas katil dgn laki lain.

thank u lah pada mereka yg kasi cadangan. aku hargai chuols semua.

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2015 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 29-11-2015 10:48 PM
Td taman yg diupah mengorek rahsia dah report.
Kata dia, bf aku ckp dia suka aku dr form2 tapi sbbk ...

dik eliii..kecewa nya i baca part yg last tu
i ingat dia sesaja ngaku gay sbb dia tau niat u yg nak kawen gay tapi dia memang bebetul gay la pulak

tapi kan dia kata dia mmg minat u sejak dari form 2, maybe 2 tahun yg dia tersasar tu fasa keliru dia..u taknak try dulu ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2015 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 29-11-2015 11:12 PM
dik eliii..kecewa nya i baca part yg last tu
i ingat dia sesaja ngaku gay sbb dia tau niat u  ...

fasa keliru tu cemana?
nak juga give it a try sbb dia mmg lyn baik, pegi balik keje dia hantar, bg duit segala, kucing iols pun dia anggap mcm kucing sndiri. segalanya mmg terjaga.

tapi bila pikirkan yg dia kata dia sukakan kita selama ni tapi dia ngesek juga dgn org lain, takot dia akan buat benda sama.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 29-11-2015 11:40 PM
fasa keliru tu cemana?
nak juga give it a try sbb dia mmg lyn baik, pegi balik keje dia hantar, b ...

ala, i tak pandai sangat bagi view pasal ni..pekata panggil sis @chazey @rayna_raynes
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2015 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 30-11-2015 12:04 AM
ala, i tak pandai sangat bagi view pasal ni..pekata panggil sis @chazey @rayna_raynes

seriously xterpikir pasal keliru ke apa ke. mcm kejamla pulak kalo btul2 kliru sblum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 12:26 AM
seriously xterpikir pasal keliru ke apa ke. mcm kejamla pulak kalo btul2 kliru sblum ni.

i macam pernah baca somewhere yg lelaki ni ada fasa kompius tu tapi sampai dah tahap ngesek tu bukan kompius dah tu..tu entah la nak cakap

bak kata forumer kat depan tu, kalau u betul nak try jugak dgn dia u all berdua kena duduk diskas hati ke hati gitu..kena ada strict guideline utk u all berdua..dan u kena make sure la dia dah tak buat benda tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 01:41 AM | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 09:40 AM
Datok terlaja laris sis... Akak baca kat bod gosip, bini beliau makan hati juga, tapi sebab kaya m ...

eh ni fitnah ke pe? ada bukti ka?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2015 01:45 AM | Show all posts
imthegirl replied at 28-11-2015 03:50 PM
Kawin je sis, lepas kawin sis bagi dia minyak dagu. Biar dia angau ke sis sorang.

syrikkkkkk tu girl oitt
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 09:45 AM | Show all posts
Edited by chazey at 30-11-2015 09:46 AM
MeghanK replied at 30-11-2015 12:04 AM
ala, i tak pandai sangat bagi view pasal ni..pekata panggil sis @chazey @rayna_raynes

Kalau dah mengesek bersama tu bukan keliru dah tu Meghan, tu memang yakin diri dah tu. Ko tak simply ngesek dengan someone just untuk test sexual orientation ko. Sebab seblom ngesek mesti ada fasa warming up. Kalau time warming up tu ko rasa syok jah, tak jatuh geli ka apa, memang dah sah2 ko bernafsu dengan orang tu walau dia sejantina dengan ko. Bila dah bernafsu, tu dah kira self confirmation dah tu akan apa yang ko suka. Ni pendapat aku la.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 09:49 AM | Show all posts
ellejo replied at 29-11-2015 10:48 PM
Td taman yg diupah mengorek rahsia dah report.
Kata dia, bf aku ckp dia suka aku dr form2 tapi sbbk ...

Aku ada baca kat thread gossip bahwa menurut sis @Changa gay memang boleh crush pada pompuan.

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2015 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurm...ikut kata hati..
Klu xsesuai nanti cerai...
Susah nk jumpa laki yg caring pasal kita...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:00 AM GMT+8 , Processed in 0.117526 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list