CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ellejo

Eli celaru ni sis!

[Copy link]
Post time 25-11-2015 01:49 PM | Show all posts
aku takut dia nak kawin dengan ko semata nak tutup hubungan songsang dia jah..

akhirnya nanti ko jugak merana sebab dia langsung tak sentuh ko.. sibuk duk sentuh layan jejanz yang lain..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2015 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:16 PM
ha sis. pagi tadi wassaplah tanya lu top ka bottom der. heshe jwb flexi.
tidak ada pula dalam ske ...

Flexi tu dua2 boleh ... Biasa nya ummah flexi suka jadi bottom darpd top sis.  Bertabahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:59 PM
cemana nak test tu? kene pgang ke?

Ye lah                  
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 02:55 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:16 PM
ha sis. pagi tadi wassaplah tanya lu top ka bottom der. heshe jwb flexi.
tidak ada pula dalam ske ...

flexi tu menusuk boleh, ditusuk pun boleh..
abis la elle..
lepas lawin kena beli timun or terung banyak-banyak..
kalau nak save, beli dildo saiz negro jah..
sambil dia tusuk elle, elle tusuk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:00 PM | Show all posts
u yakin  u boleh terima dia  evenafter dh kawen ?
takut nanti lepas kawen n he g dating , u gigit bucu bantal
hati x boleh diduga .. it's high risk gamble ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:01 PM | Show all posts
uols iols nak tanya
heshe solat tak? mcmana hubungan heshe dgn family?

iols ada sorg kwn gay, dia kahwin baru2 ni
sbb dia cintakan awek dia (janda anak 1)
dan dia kata dia nak protect janda tu sbb wife dia baik orgnya
dia kata skrg dia masih bernapsu dgn jantan, tapi heshe menchannelkan nafsu itu pada bininya
iol tanya (sbb weols rapat spesis cerita semua benda gitu)
adakah heshe gembira
heshe ckp heshe nak anak, dan heshe gembira dgn perkahwinan tu
walaupun jiwa meronta2 gitu
dan mata masih meliar2 tgk jantan tp setakat tgk je (dia kata)

dia decide utk kawin sbb 1) nak anak, 2) nak protect wife + anak tiri (mmg nampak dia syg sgt anak tiri dia) dan 3) utk senangkan hati mak dia yg risau
dia dh janji dgn iol dia akan cuba sedaya upaya utk jauh dr aktiviti xnormal lg

oh dan wife heshe xtau yg heshe dulu rogayahs
heshe agak lembut2 sikit tp xlah pondan
kalau tgk sekali mmg org xtau heshe rogayah bottom pun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:02 PM | Show all posts
oh iol tanya pasal solat dan family sbb biasanya laki yg agak terjaga solat dan hubungan dgn keluarga ni lebih realistik dan tahu menjaga tingkah laku
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:38 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 25-11-2015 03:01 PM
uols iols nak tanya
heshe solat tak? mcmana hubungan heshe dgn family?

Alhamdulillah! Nafsu songsang tu mungkin ujian dia, semoga mujahadah dia tu dpt ganjaran syurga nanti.
Kagum dgn org yg usaha lawan nafsu ni. Tak kira nafsu apa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2015 03:46 PM | Show all posts
Star_el replied at 25-11-2015 03:38 PM
Alhamdulillah! Nafsu songsang tu mungkin ujian dia, semoga mujahadah dia tu dpt ganjaran syurga na ...

sbb umur dh meningkat jugak uols
pandangan tentang hidup pun berubah
dulu nak seronok2 je katanya
skrg baru sedar hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 03:48 PM | Show all posts
chazey replied at 25-11-2015 12:47 AM
Dah dia layan suwit2 begitu teruskan aja sis. Esok2 dah menikah, kalau tak ngam uol berpisah je.

tgelak...senang je ckp.....hihih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bunga_lestari replied at 25-11-2015 01:49 PM
aku takut dia nak kawin dengan ko semata nak tutup hubungan songsang dia jah..

akhirnya nanti ko  ...

itu mmg agenda dia yg diketahui umum sis. namun kalo skadar bgitu xusahla lebih2 kan sis bg harapan, buat aku suka pula kan sis

celaru ni nak buat kputusan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 02:01 PM
Flexi tu dua2 boleh ... Biasa nya ummah flexi suka jadi bottom darpd top sis.  Bertabahlah.

yg benar ke ni sis? ummah flexi ni golongan terpencil kah? gelinya aku multi tasking btul heshe ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
abangbikerz replied at 25-11-2015 02:07 PM
Ye lah

boleh ke pgang sesuka ati bang? abang kasila tunjuk ajar teknik pegang senyap2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-11-2015 02:55 PM
flexi tu menusuk boleh, ditusuk pun boleh..
abis la elle..
lepas lawin kena beli timun or terun ...

kiranya sis kalo heshe sangap aku tusuk dia la pulak kan sis? makanya dia takkan carik laki lain la? boleh ke sis?

dominatrix sgt
but solution is a solution kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 25-11-2015 03:00 PM
u yakin  u boleh terima dia  evenafter dh kawen ?
takut nanti lepas kawen n he g dating , u gigit  ...

kalo bgitu xmaula kawen
bikin stress dan darah tinggi je nanti sis.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 04:48 PM
boleh ke pgang sesuka ati bang? abang kasila tunjuk ajar teknik pegang senyap2.

Pegang jerrr. Tapi pastikan takde orang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-11-2015 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 25-11-2015 03:01 PM
uols iols nak tanya
heshe solat tak? mcmana hubungan heshe dgn family?


solat tu dulu heshe hauk sis. lpas dia dah kerja OK lah buatlah juga wlupun byk miss. sblum ni, kalo aku period. dia pun sama period agaknya xsolat gitu. now aku tgk kalo kluar, solat jugala.

hubungan dia dgn family rapat sis. terutama dgn ayahnya. ayahnya pernah pesan swaktu ayahnya sakit dulu pada dia ayahnya tau apa yg dia buat dan ayahnya kecewa. tapi xtau pula dr sudut apa. kewangan ke pelajaran ke kerjaya ke peribadi ke tidaklah diketahui.



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 05:22 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 05:01 PM
kalo bgitu xmaula kawen
bikin stress dan darah tinggi je nanti sis.

high risk gamble  sb  kita x boleh nk duga pasal hati
mula2 ok .. lama2 hati dah start sayang  ker...
we wouldn't know ...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
abangbikerz replied at 25-11-2015 05:02 PM
Pegang jerrr. Tapi pastikan takde orang

ohhh.. ingatkan kene rangka strategi masa jalan hayun2 tangan oppsss terkena tempat itu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 25-11-2015 05:22 PM
high risk gamble  sb  kita x boleh nk duga pasal hati
mula2 ok .. lama2 hati dah start sayang   ...

da syg pun sis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 03:05 PM GMT+8 , Processed in 0.102916 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list