CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ellejo

Eli celaru ni sis!

[Copy link]
Post time 25-11-2015 12:46 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:33 PM
amboi teganya menggelakkan masalah ini sis
yg serius2 la sis
ni masalah hati perasaan dan masa d ...

yela2...ni serius nih...
uols listkan pros & cons (acah2 cikgu sekolah pulak)...

1. sanggup ke uols makan hati jantung limpa bila seben tu skendel ngan laki lain (kalau marriage with benefits, memang sah2 heols akan curang based on apa aggreement uols buat)

2. andai kata uols nak anak, nanti uols kena buat hiv test dulu sebab golongan LGBT nih high risk hiv. kalau heols ada hiv?

3. bila dah ada anak nanti, camne uols nak explain kat anak tu andai kata kantoi ayahnya gay?

4. probability untuk sexual orientation gay menjadi straight adela sangat2 rendah

5. heols mungkin akan memahami & caring & all, tapi feelings heols towards tt tu sebagai kawan ke sebagai wife?

tapi kalau tt jenis hati kering, kawen jela tt...!
pastu ikut heols kemana saja untuk make sure heols takde chance skendel...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-11-2015 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 09:37 AM
Sis memang berniat nk kawin rogayah kah..? Motif sangat, boleh tahan ka lifestyle mereka.

iya sis. sbb dulu aku xsuka patuh pada lelaki, aku xsuka dipegang, xsuka dikongkong pelbagai. kawen dgn rogayah, tentunya semua ini tercapai bukan sis?

namun, semua dah xjadi. aku suka pulak dgn dia. nak berkepit je 24jam sis. Kali pertama la kekdahnya ni sis
habislah aku sis matilahh nakkkk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
awanjingga replied at 25-11-2015 09:54 AM
kelakar plak aku baca.....



wah sampainya hati sis rasa masalah ni kelakar, terguris hati ini. serious la sis bantulah rakan seforem ini sis.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 25-11-2015 10:15 AM
teruskn jelah sis kalo heshe ajak kawin sis pon udah tampak gembira gitu... esok2 kalo tak ngam sis  ...

kalo udah kawen tanpa pikir panjang, nanti kne adu masalah ke FD dan paper ummah sis

taknakla mcm tu

I just want to win sis. kawen nak, cinta pun nak. xnak la hadap situasi putus ataupun mendapat cash.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 25-11-2015 10:23 AM
aku asyik nk tergelak je baca. sis, betul ke sis perempuan, sis yakin? dh cek ke belum? iols membaya ...

mestila pempuan sis. kalo pondan takdenya aku nak bukak tered. silap2 kenduri pesta ria jumpa mamat gay yg sudi dgn diri ini
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh test kekerasan punai die apabila berhadapan wanita?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 25-11-2015 12:18 PM
kan alang2 dh xmau nasihat ala2 ustazah jadian, uols hentam je la kawen. apa nk kira pnjang2

bukan tidak ingin nasihat setajahlah sis. cuma bab pegang2 tu setajah diminta tutup mata dan dilarang hencaplah sis

hati ini tidak lagi kalis maki utk menahan hencapan ummah setajah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
abangbikerz replied at 25-11-2015 12:55 PM
Dh test kekerasan punai die apabila berhadapan wanita?

cemana nak test tu? kene pgang ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2015 01:04 PM | Show all posts
"aku secara vokalnya menyuarakan yg aku ada simpan cita2 nak berlakikan gay sbb atas byk sebab".

jika sudah dipupuk cita2 sebegitu apalagi mahu dicelarukan. sis patut sedia maklum kesan dan akibat bersuamikan gay. cuma pada masa depan diharapkan gay titew berubah menjadi imam yang diidamkan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ellejo at 25-11-2015 01:07 PM
spankee_fili replied at 25-11-2015 12:46 PM
yela2...ni serius nih...
uols listkan pros & cons (acah2 cikgu sekolah pulak)...



bab anak tu, aku xrasa aku jnis snang pregnant. kene intervention jugala sis agaknya. lgpun masa aku decide, aku xsuka budak buat masa skarang namun bila pikir balik, datang xbetul aku teringin pula nanti nak anak 5-6 org.

HIV tu heshe xde.segala mcm std xde. tapi in future siapa tau kan?
dulu xhadap pun nak ngesek dgn dia. skarang terpikir pula.


bab feeling tu  kene tanyala sis. tapi aku takot
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:08 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:35 PM
dulu xksah, mati pun xpe. aku xksah.
namun bila dah suka, aku jd geram pula tgk dia pgang henfon. ...

pegang apa lagi sis geram?
makin banyak baca reply sis, makin kronik pulak rasa permasalahan titew
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cpixie replied at 25-11-2015 01:04 PM
"aku secara vokalnya menyuarakan yg aku ada simpan cita2 nak berlakikan gay sbb atas byk sebab".

...

dulu masa bercita2 sbgitu x expect pula akan suka.
kerna aku jenis susah didekati lelaki dan tak pernah la suka. mana2 lelaki yg ajak kluar utk date pelbagai. aku babikan aje laki tersbut.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cpixie replied at 25-11-2015 01:08 PM
pegang apa lagi sis geram?
makin banyak baca reply sis, makin kronik pulak rasa permasalahan tit ...

stakat ni tu jela.
takde pula dia pegang benda lain yg buat aku geram.

chuols double meaning ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:14 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:11 PM
dulu masa bercita2 sbgitu x expect pula akan suka.
kerna aku jenis susah didekati lelaki dan tak  ...

oh begitu kisahnya. baru ni sis terbuka hati nurani untuk dekati insan sebegini?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:15 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:12 PM
stakat ni tu jela.
takde pula dia pegang benda lain yg buat aku geram.

bukan double meaning, ai cuma nak tau kalau2 sis ni kuat cemburu orangnya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2015 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
revolusi_30 replied at 25-11-2015 01:35 AM
sis patut tanya beliau top atau bottom.....kelak nanti dgn sis beliau jadi suami...dengan jantan l ...

ha sis. pagi tadi wassaplah tanya lu top ka bottom der. heshe jwb flexi.
tidak ada pula dalam skema jawapan yg sis bg.

flexi tu apa sis? tengah2 ke sis? mana ada main tengah2?????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-11-2015 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
cpixie replied at 25-11-2015 01:15 PM
bukan double meaning, ai cuma nak tau kalau2 sis ni kuat cemburu orangnya.

errr ntahlah. ni first time. xpastilah jeles ke atau mmg mnyampah org pgang henfon berjahit kat tgn tanpa sebab
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:32 PM | Show all posts
Patot ar kat ci selalu moyan pasai ' x kesah berlakikan gay '
Rupanya tengah angau

I've been there before. Sebelum tido, scroll2 pix heshe.
Madly insane towards him. He's majestic

Tanya jela ' ko suka aku x? '
Kalo x tanya, sampai bila nak diri diselubungi misteri?

Cam kes aku, sampai sekarang main tarik tali.
Both thinkin & stalk each other..

Sampai sekarang, feel torture when memories flies.

Sapa suruh gedik x tanya atau luah perasaan.
Side laki konpem2 ar xnak luah. Nama pon ego. Huh.

Dah ot lak. K baiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:40 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 01:16 PM
ha sis. pagi tadi wassaplah tanya lu top ka bottom der. heshe jwb flexi.
tidak ada pula dalam ske ...

flexi tu bukan dua2 pun boleh?haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2015 01:43 PM | Show all posts
ellejo replied at 25-11-2015 12:39 PM
yeke sis? tapi aku xnakla berputus asa terus2 break up sis tanpa mengetahui isi hati dia.
Cuba si ...

since korang macam open boleh cakap apa2 kan, pe kata berterus terang kat dia?
That now, you see him as a man, a potential lover bukan takat kawan je dah.
Suh dia berterus terang kat ko,dia serius ke nak kawen, dan nak berubah ke setakat kaverina?
Minta dia jwb dgn pikirkan ko sbg kawan dia,bukan utk selamatkan diri dia. (maksud aku,bukan pk nk tipu ko dgn jwb dia suka ko sbb nk kawen utk cover)
Kalau mmg dia takkan berubah,baik berenti couple sebelum kau betul2 jatuh cinta dan live in denial.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:59 PM GMT+8 , Processed in 0.102035 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list