CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ellejo

Eli celaru ni sis!

[Copy link]
Post time 18-4-2017 01:16 PM | Show all posts
ellejo replied at 1-11-2016 10:10 PM
Mekasih sis, tak harap sangat tapi doa la dia sayang baby lebih dari dia sayang aku kikiki

I follow cite u dari dulu lg, memang eksaited nak tahu perkembangan.
Semoga bahagia & kasih sayang kekal till jannah.  

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2017 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 31-10-2016 03:31 PM
Dia tak okay. Dia suruh buang mula2 tapi lama2 okay bila dah tengok scan ultrasound baby

off topik kejap. kalo dah laki minik main pastu crettt ke dalam... kebarangkalian peknen tu ada. motif sangat seben ellejo dah mengeseks dgn minik tup2 jd janin nk suruh abort. ayoooo igt ngeseks tahap budak skolah ke.

apapun tahniah ellejo jd mommy engku azfar. moga engku azfar sihat & ceria   
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2017 03:45 AM | Show all posts
Nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin buat ellejo dan family.  Juga buat semua kawan-kawan di thread ni.

Ellejo, apa berita sekarang... baby dah pandai apa? Update la kami... rindu nak tau perkembangan u guys
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
darlingangel replied at 30-6-2017 03:45 AM
Nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin buat ellejo dan family.  Juga buat semua  ...

selamat ari raya to u jugak

dia masih tak mengiring lagi. agak lambat juga. baring je, gemok sangat kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2017 03:06 PM | Show all posts
ellejo replied at 1-7-2017 12:57 PM
selamat ari raya to u jugak

dia masih tak mengiring lagi. agak lambat juga. baring je, gemok sa ...

born 2017 ke late 2016, elle?


ala mesti chubby... chomellll
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2018 12:26 PM | Show all posts
Saja tinggal jejak. Engku Azfar mesti comel kan dah boleh bercakap dan berjalan
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung ellejo..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah sis ellejo da ade anak. Tahniah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Up balik benang lama sbb ai terkonfuse tt dengan @ellez
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 02:00 PM GMT+8 , Processed in 0.081877 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list