CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ellejo

Eli celaru ni sis!

[Copy link]
Post time 28-12-2015 09:44 AM | Show all posts
ellejo replied at 30-11-2015 07:43 PM
ko buat aku terbayang heshe tgh henjut2 laki lain

laki leh berubah pas kawin. mana tau kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2015 03:22 PM | Show all posts
tt...peciter kisah cinta uol?

tup tup pi bkk thread baru plak
mps plak tu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-12-2015 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 31-12-2015 03:22 PM
tt...peciter kisah cinta uol?

tup tup pi bkk thread baru plak

nak tunang minggu ni. setaun. kawen plg cpat September atau ujung taun 2016. heshe ada relocation program dua tahun dgn company heshe. ikot dia la pas kawen. duduk rumah menternak lemak.



Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2016 04:31 PM | Show all posts
I wish u d very best

Banyak lagi dugaan2 yg perlu dihadapi

Be strong, wise, firm, etc

Lastly, banyaklah berdoa kpd Tuhan agar dipermudahkan segala urusan

InsyaAllah.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2016 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tt, dulu kt page khk yg dah kena timbus ade seorang lelaki yg ngaku dulu nafsu dia songsang tp tak pernah terlanjurlah kira masih teruna gituh.. tp beliau ni kira baguslah sbb ade rasa nk insaf xnk lg minat kt lelaki sejenis so dia nk berubah lantas berkahwin ngn seorang perempuan.dan dia mmg sayanglah kat bini dia ni cuma ade masalah la plak bab ehem


isteri dia nih tau ttg dia nih tp kan sian gak kat dorang laki bini nih sebab lepas kawen dia xleh nk on ngn bini dia. tak rasa teransang langsung bila nk ehem2 ngn bini dia. ade dkt setahun dorang kawen, puas dia cuba mcm2, anu dia ok blh mengeras tp bukan bila ngn bini dia.
dia pun kesian gak ngn bini dia yelah blm mendapat hak yg sepatutnya tp bagusnya isteri dia tetap bersabar menanti saat2 itu.
ramai gak org komen bg tips bagai tp xtau apa kesudahan kisah dia tu sbb page khk kena ban plak xlama tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2016 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
toksira replied at 1-1-2016 04:31 PM
I wish u d very best

Banyak lagi dugaan2 yg perlu dihadapi

Mekasih. Panjang lagi perjalanan. Iols xboleh terlalu berharap dan percaya nanti makan diri. Cuma doa dan usaha jela iols mampu lakukan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2016 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-1-2016 10:35 PM
tt, dulu kt page khk yg dah kena timbus ade seorang lelaki yg ngaku dulu nafsu dia songsang tp tak p ...

Iols takot juga jadi begitu. Takkanla iols nak test drive, i bukan birah sgt. Birah biasa2 je. Risau je kalo buat silap sbb ni libatkan masa depan.

Setakat ni dia bernafsu juga dgn iols. Cuma takde la iols usha seluar dia. Esok nak tunang, ntah kenapa iols rasa takut.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2016 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 1-1-2016 11:17 PM
Iols takot juga jadi begitu. Takkanla iols nak test drive, i bukan birah sgt. Birah biasa2 je. Ris ...

wah selamat bertunang, xpe pnjg lg masa baru bertunang kan.
jgnlah uols ushar suar dia plak hihi kang lain lak jdnya huhu
harapnya dia mampu mnjlnkn tanggungjawab dia sbg suami dgn sempurnalah
yg penting uols kena bersedia lah kan dgn sebarang kemungkinan nnt.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-1-2016 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-1-2016 11:31 PM
wah selamat bertunang, xpe pnjg lg masa baru bertunang kan.
jgnlah uols ushar suar dia plak hihi ...

Hihihi ushar suar kang org cop i pervert.

Harap semua menjadi mcm apa yg iols nak. Sekarang dia tunjuk yg dia mmg bertanggungjwb dan penyayang,sejak dgn dia, i kuar sesen pun duit i, duit gaji i tak bersentuh pun tapi takot brubah pas kawen mcm yg i slalu baca kat FD. Sebelum kawen bkn main lg, dah kawen kaki pukul la apa la.

Takot btul.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2016 12:19 AM | Show all posts
ellejo replied at 31-12-2015 06:40 PM
nak tunang minggu ni. setaun. kawen plg cpat September atau ujung taun 2016. heshe ada relocation  ...

Baguslah @ellejo Akhirnya bertunang juga.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-1-2016 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 2-1-2016 12:19 AM
Baguslah @ellejo Akhirnya bertunang juga.

Akhirnya kan.

Resah gelisah iols takleh tido
Habislah esok ada eyebag
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2016 12:33 AM | Show all posts
ellejo replied at 2-1-2016 12:27 AM
Akhirnya kan.

Resah gelisah iols takleh tido

Relax le ellejo. Jangan gelisah sangat. Haha.

Kalo nak bernikah, harus le baru gelisah kaw2.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2016 12:35 PM | Show all posts
Hai. Selamat bertunang Eli. suka je baca thread uols yg buat iols gelak sensorg. hehehe. anyway, masa darah manis ni mcm2 dugaan. semoga Allah mudahkan perjalanan uols ke gerbang pernikahan. gittchew. Have a nice day uols. hiks
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2016 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by CikNano at 2-1-2016 06:51 AM

selamat bertunang eli. iolls SR je benang u..semoga berjalan lancar kisah cinta u and si dia kekal hingga akhirnya. Amin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2016 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
loveacidgirl replied at 2-1-2016 12:35 PM
Hai. Selamat bertunang Eli. suka je baca thread uols yg buat iols gelak sensorg. hehehe. anyway, mas ...

Mekasih sis.iols tak biasa jadi serius

Moga kami kekal spjg hayat, kalo heshe mati, takde gantinya.
Kalo iols mati, takde gantinya


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2016 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
CikNano replied at 2-1-2016 01:35 PM
selamat bertunang eli. iolls SR je benang u..semoga berjalan lancar kisah cinta u and si dia kekal h ...

Amin yarobbal alamin.
Moga2lah sis.
Yg pertama dan terakhir.


Kalo ada lagi bagus ngorat i, itu iols xtaulah

Gegurau je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2016 09:00 AM | Show all posts
ellejo replied at 31-12-2015 06:40 PM
nak tunang minggu ni. setaun. kawen plg cpat September atau ujung taun 2016. heshe ada relocation  ...

tahniah elle!!!
dh jd tunangan org dh pun

ur fiance' mesti keje hebak kan?
relocate kt oversea ape
klu ternak lemak je ade lg ke kisah misteri uols?



again sis...big congrats on ur engagement






Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 09:09 AM | Show all posts
Suchi replied at 1-1-2016 10:35 PM
tt, dulu kt page khk yg dah kena timbus ade seorang lelaki yg ngaku dulu nafsu dia songsang tp tak p ...

setahun duk lagu tu?
lama sgt tu
di pihak perempuan sgt lh penyabar orgnya
pihak lelaki...r u sure dgn pernikahan ni?


rsnya jd serba salah plk
klu cerai...nnt bujang kembali
cari jantan plk
klu stay...xleh jgk
sampai bila?

dlm isu ni rsnya that girl blh tuntut fasakh kot
bkn ape...setahun tu
marriage is not just bout sex
tp sethaun berkahwin...duk skali
xde gaduh ape pun...tp xleh on jgk
huhu...

simpati sgt




Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2016 09:10 AM | Show all posts
sory elle
bnyk plk ngomel kt ats tu




i doakan yg terbaik buat u & fiance'
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-1-2016 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 4-1-2016 09:00 AM
tahniah elle!!!
dh jd tunangan org dh pun


Heshe sama je engineer jua tapi heshe keje dgn mnc. Dia kene relocation programme dgn company tersebut. Dua tahun kat memana branch kat dunia ni.

Ikot kekosongan jugala. Jangan dapat mexico atau phillipine sudahla sis.
Duduk ternak lemak masih boleh jua kisah misteri. Hantu ada dimana2 sis.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:24 AM GMT+8 , Processed in 0.129580 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list