CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 11920|Reply: 91

[Edisi Throwback]: Kisah Disebalik Lagu Lamunan Terhenti Jejai

[Copy link]
Post time 19-11-2015 02:42 PM | Show all posts |Read mode
Edited by achik2009 at 19-11-2015 03:01 PM

Sebagai mukadimmah sy tepek dulu lagu Lamunan Terhenti oleh Aris Ariwatan...



sambil2 korg melayan cerita dan gambar2 dlm ini apa kata korg karoks lagu Lamunan Terhenti....korg cuma bayangkan muka Aris Ariwatan sbg muka Jejai a.k.a. duda Nora dan laki Fasha Tongkang.....

sekadar gambar hiasan....









Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-11-2015 02:44 PM | Show all posts
Edited by achik2009 at 19-11-2015 02:59 PM

Al kisahnya....gosip yang disebarkan oleh MK penjilat bontot tegar Tongkang dan barua2 dia.....gara2 gosip ini maka karatz tongkang telah panas bontot kerana takut Nora merampas balik Jejai drpd Tongkang......alahai....Tongkang dah mula terasa insecure ke?....kata chenta hagung....hidup dah bahagia....kenapa masih nak takut dgn bayang2 janda hot Jejai?....pompuan Myanmar je pun....kan?...kan?...kan?...

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 02:46 PM | Show all posts
penjilat vontot tongkang berganda lg bodoh....
sbb tu jd karatz tongkang...salah satu contoh bangang abadi, ni laa si minahkepochee
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 02:51 PM | Show all posts
laa..ni ke kisahnya..yg jdi informer MK vodo tu mesti kaum kerabat depa jgk..
ko sakit hati psl apa..org yg menolong tu pun sudi jer tlg..
betul ke ND yg call ex dia..ntah2 org lain yg tlg callkan ataupun kebetulan dia dh mmg area2 situ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 02:54 PM | Show all posts
achik2009 replied at 19-11-2015 02:44 PM
Al kisahnya....gosip yang disebarkan oleh MK penjilat bontot tegar Fasha Tongkang dan barua2 dia.... ...

cheh!! buat2 lupa ka sapa yg sebenaqnya gatai b***k dlu2..
habis suma bf/laki org nak ditrynya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 02:57 PM | Show all posts
hi uolsss..... missing this?



cantik tak gigi weols??
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cikanggun replied at 19-11-2015 06:57 AM
hi uolsss..... missing this?



Ini baru senyum kebahagiaan sebenar...skrg jejai senyum kelat dan senget sebelah....hahaha...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2015 03:04 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-11-2015 03:04 PM | Show all posts
kyroskebab replied at 19-11-2015 02:51 PM
laa..ni ke kisahnya..yg jdi informer MK vodo tu mesti kaum kerabat depa jgk..
ko sakit hati psl apa ...

U setahu saya, office Jejai kat situ2 je, x silap kat kwsan tasik titiwangsa gak.
mmg pernah pergi pun, tmpt parking Bus Hop on apa tah..
klu kejadian kat istana budaya mmg dekat la kat situ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2015 03:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by marion24 at 19-11-2015 07:12 AM

mk kata tong selim melim tu call jejai...kisah birah call laki nowa dulu tak igt pula.. puiiii....biarlah pun jj nak tolong.wlupun jj bukan laki nowa skrg...sekurang2nya nowa itu bekas bini dia merangkap mom kandung putra Rayqal ank lelaki sulong jejai dan cucu sulong raja noora dan ts..ps n ts adalah ibubapa jejai...yang birah call laki nowa dulu tu adlah birah yg tak tentu arah hidupnya..kes ganja dan pil tido..kes nak bunuh diri lagi.. di halalkan plak ye??
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:09 PM | Show all posts
kot2 ex nd mmg ada kat situ nonton teater mokcun dgn kwn perempuan, kot la kwn perempuan tu mirip nd terus disangka nd
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
achik2009 replied at 19-11-2015 07:05 AM

Dgn bini baru mmg xnampak senyum kebahagian pun....beza mmg berbeza....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:12 PM | Show all posts
marion24 replied at 19-11-2015 03:00 PM
Ini baru senyum kebahagiaan sebenar...skrg jejai senyum kelat dan senget sebelah....hahaha...

padan dgn muka lah skrg kalo hidup tak tenteram...
lagi2 kalo buat mak pak sedih/nangis... pekdahnya, muka takda NUR
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2015 03:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kmelankolia replied at 19-11-2015 07:09 AM
kot2 ex nd mmg ada kat situ nonton teater mokcun dgn kwn perempuan, kot la kwn perempuan tu mirip nd ...

Skrgkan ramai yg copy gaya dan iras nd...mana lah tau keta cikki iras nd yg keluar bersama dia tu kena pecah... ishh..ish..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-11-2015 03:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
achik2009 replied at 19-11-2015 07:13 AM

Anak mereka berdua ni wajah dia...50/50 nowa n jejai.... nmpk nowa n jj mmg boleh kamcing as fren wlupun dah berpisahla...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
syimal replied at 19-11-2015 03:04 PM
U setahu saya, office Jejai kat situ2 je, x silap kat kwsan tasik titiwangsa gak.
mmg pernah perg ...

Sgt dekat la klu mcm tu..
Mcm confirm sgt ND yg call..kot2 popua ngadu dlm grup wassap dorg pastu ps/ts mintak ex p tgk2kan..x sabar2 nk hencap ND..
X rasa ND call ex dia..ramai kot yg terlibat dlm teater mokcun msa tu..ramai lg yg blh tlg dia msa tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
achik2009 replied at 19-11-2015 07:15 AM

cantiknya nowa..berseri2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 12:19 PM GMT+8 , Processed in 0.194725 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list