CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12065|Reply: 16

WAYLIFE GLOBAL PERLUKAN STOKIS & PENGEDAR GANONI SERTA NANO CELL FOOD

[Copy link]
Post time 7-10-2015 07:33 PM | Show all posts |Read mode
Edited by waylife at 12-11-2016 07:46 AM


.
Peluang perniagaan sebagai stokis dan agen perintis produk produk edaran syarikat Waylife Global Malaysia seperti Ganoni, Stevia Mineral, Nano Cell Food dan banyak lagi. Akan dibuka kepada umum dalam masa terdekat ini. Waylife Global baru didaftarkan dengan ROC merupakan sebuah syarikat Sdn Bhd yang di"back up" oleh sebuah syarikat induk yang telah lama menjalankan perniagaan diversify di Malaysia dengan turn over tidak kurang RM 200 juta setiap tahun. Penubuhan Waylife adalah selaras dengan cita cita pemiliknya untuk memperbesarkan lagi rangkaian perniagaannya ke luar negara melalui konsep network marketing/pemasaran berangkaian.

Persediaan kini ditahap terakhir untuk siap. Sistem "pejabat maya" bernilai ratusan ribu RM sekarang sedang melalui proses simulasi dan internal beta testing. Jika segalanya berjalan lancar, dijangka proses pendaftaran stokis dan pengedar akan dimulakan seawal pertengahan Oktober 2015 ini. Segala keperluan pendaftaran termasuk produk, pelan insentif dan imbuhan stokis dan pengedar sudah 99% siap. Malah persediaan dan permohonan menjalankan perniagaan di luar negara juga telah dimulakan memandangkan sasaran syarikat untuk melebarkan sayap ke seberang laut seawal tahun pertama ianya beroperasi. Dan ianya dimulai dengan negara Indonesia.

Apa yang menarik tentang Waylife ialah kerana syarikat ini merupakan antara syarikat pemasaran berangkaian global pertama yang menawarkan modal niaga termurah (serendah RM180) di pasaran selain produk produknya juga adalah pada harga mampu (serendah RM45) tanpa mengabaikan tahap kualiti sama sekali. Lebih mengujakan lagi ialah kerana "marketing plan" nya yang sama sekali tidak membebankan, tanpa maintenance wajib (auto) selain setiap pengedar ikut mempunyai peluang menjana pendapatan pasif (tanpa menjual produk atau melantik agen) sehingga boleh mencecah ratusan ribu RM.

Waylife akan membayar bonus semua pengedar mahu pun stokis secara auto setiap minggu (auto withdrawal direct to bank account). 90% daripada bonus yang diperolehi dalam e-wallet adalah "actual money" yang boleh ditunaikan terus ke akaun bank masing masing secara mingguan. Tidak perlu menunggu lama lama. Total Pay Out pembayaran bonus kepada pengedar setinggi 70%, antara yang tertinggi di pasaran ketika ini. Bagaimana pun pihak syarikat menggunakan sistem index iaitu applikasi khusus bagi mengawal dan memastikan lebihan aliran bayaran bonus (over paid) tidak berlaku demi kesinambungan hayat perniagaan. Hal ini penting kerana "marketing plan binari" kerap berakhir dengan banyak syarikat terpaksa ditutup disebabkan masalah "over paid" ini. Kaedah yang dipergunakan para programmer Waylife itu hampir pasti tidak akan menjejaskan bonus majoriti pengedar Waylife di masa hadapan. Ini adalah satu usaha "prevention" demi untuk kebaikan semua pihak kerana Waylife mahu para pengedar syarikat ini dapat menikmati pencen dari usaha keras mereka membina jaringan perniagaan selain syarikat ikut dapat menikmati sedikit keuntungan. Win Win Situation.

Keseluruhannya ada tidak kurang 8 jenis insentif bonus yang diperuntukkan kepada pengedar Waylife. Dimaklumkan bahawa 99% dari marketing plan yang dipamirkan sehari dua lepas itu sudah disahkan, kebarangkalian perubahan cuma 1% saja dan ini bergantung kepada keputusan simulasi dan beta testing keatas sistem yang sedang berjalan ketika ini.Siap Sedia Memasuki Pasaran Tak Lama Lagi.

Berminat memohon sebagai stokis dan pengedar?
Perlukan maklumat selanjutnya?

Sila PM @ Inbox FACEBOOK WAYLIFE GLOBAL @ FREE REGISTER HERE


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2015 08:04 PM | Show all posts
Edited by cindybibilow at 7-10-2015 08:06 PM
"FREE REGISTER ID" FOR MOBILE GAMES
SKY3888 sesiapa yang belum REGISTER
sila wechat saya sekarang
***Wechat : cindy13988
p/s : Mininum Top Up RM10 sahaja
24 jam register dan top up service
Easy Game Easy Cash Easy play!
Come Win your jackpot today$$$$$
***Wechat : cindy13988
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-10-2015 03:13 PM | Show all posts


Berminat menyertai Waylife sebagai yang terawal?
Isikan borang di SINI !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2015 03:37 AM | Show all posts


Pelan Pemasaran Waylife Malaysia

Waylife Malaysia YouTube
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2015 05:28 PM | Show all posts
Edited by waylife at 26-10-2015 12:18 PM

Menjelang hari soft launch Waylife Sdn Bhd akhir Oktober 2015....
Semua event mendapat sambutan luar dugaan dimulai dengan Penang, Shah Alam, Jitra dan Sungai Petani, Kedah.
Semua nak rebut tempat awal. Almaklumlah Dinamic Level Bonus (duit pasif) menanti walau limpahan hanya 1 kaki saja tetapi potensi luar biasa.

Suasanan PREVIEW WAYLIFE SDN BHD DI JITRA & SUNGAI PETANI beberapa hari lepas:

YOUTUBE

Mau jadi antara yang terawal di tempat anda dan seluruh Malaysia?Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2015 12:54 AM | Show all posts
PENDAFTARAN KEAHLIAN WAYLIFE GLOBAL BERMULA HARI INI 19 Nov 2015
Link BackOffice Waylife Global

Website Rasmi Syarikat www.waylifeglobal.com akan di upload ke ruang internet dan akan "live" bila bila masa saja.

TEMPAH KEDUDUKAN ANDA SEGERA DISINI !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2015 11:02 AM | Show all posts
Edited by waylife at 18-12-2015 11:03 AM

Kelebihan PELAN PEMASARAN WayLife Global:

Pelan Pemasaran atau Marketing Plan Waylife Global memang menarik dan adalah yang terbaik ketika ini di pasaran. Ini kerana Pelan Pemasaran Waylife memberi keadilan kepada semua pihak yang menyertai Waylife Global samada sebagai Networker atau Super Introducer yang mahu membina jaringan ahli yang besar atau sebagai seorang Peniaga Trading Offline dan Online mahu pun cuma sebagai Pengguna yang mahu mendapatkan manfaat dari produk Waylife yang berkualiti ini. Pay Plan Waylife Global khusus digarap agar semua kelompok ahli yang menyertai syarikat ini masing masing mendapat keuntungan tidak peduli mereka seorang ahli yang aktif mahu pun pasif.
.
 • Pakej Keahlian Serendah USD50 (RM180) Dan DiMampui Semua Golongan Masyarakat
 • Tempoh Masa Up-Grade Panjang (3 bulan) Dan Hanya Membayar Harga Selisih Sahaja
 • Baki Bonus Sponsor Dibayar Penuh Bila Downline UpGrade Pakej
 • Auto Maintenance (Beli Ulang Otomatis) Dan Tiada Tekanan Belian Bulanan Untuk Kelayakan Bonus*
 • Re-Entry System (Option)
 • Banyak Pilihan Kombinasi Produk Bagi Setiap Pakej Keahlian
 • Modal Sekali Keluar Sahaja
 • Pay Out Sehingga 70% (with Over Paid Index Preventive System)
 • Potensi Pendapatan Aktif Sehingga RM500,000 Tiap Bulan
 • Potensi Pendapatan Pasif Akumulasi Sehingga RM6.25 Juta
 • Jaminan Bonus Pool Global Tiap Bulan Serta Khairat Kematian Untuk Ahli**
 • Dua Pendapatan Pasif Menanti Setiap Ahli
 • Bonus Automatik Ke Bank Tempatan Tiap Minggu Tanpa Had Minima Pengeluaran
 • 1 Dunia 1 Pelan Pemasaran

PELAN PEMASARAN DETAILS DI WAYLIFEGLOBAL.BIZ


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-2-2016 09:21 AM | Show all posts

JADILAH LELAKI PERKASA, MASKULIN DAN KAYA DI RELOADPOWERMU

Edited by waylife at 15-2-2016 09:25 AM

Samada anda seorang lelaki atau suami yang sihat atau bermasalah fungsi alat kelamin seperti lemah tenaga batin, mati pucuk (erectile dysfunction), ejakulasi pra-matang atau pancutan awal (premature ejaculation), kurang nafsu shahwat (low libido level), zakar gagal atau sukar ereksi, sering rasa lemah dan kurang bertenaga, sukar tidur (insomnia), sering tertekan (stress), cepat marah, bermasalah prostat, mempunyai masalah usus dan sistem pencernaan dan mempunyai berbagai penyakit lain berkaitan seksual atau anda adalah wanita yang dingin seksual, sukar mencapai klimak dalam hubungan intim serta mempunyai masalah masalah berkenaan dengannya, maka anda boleh mendapatkan penyelesaian dan rawatan terhadap masalah anda itu di ReloadPowerMu.Com


ReloadPowerMu menawarkan ubatan atau supplement natural FORMULA TERKINI yang telah diperakui oleh pakar herba dan tanaman di Eropah dan Amerika Syarikat serta negara Asia seperti China berdasarkan kajian saintifik. Malah formulasi herba ini popular dan kegunaannya sangat meluas dibanyak negara negara Eropah dan Amerika Selatan malah di negara negara Timur Tengah dan Asia seperti di Pakistan, India, Bangladesh serta China sebagai "TONIK SEKSUALITI" dan "UBAT PENENANG" yang cukup berkesan malah tanpa kesan sampingan jika diambil mingikut saranan yang dicadangkan. Kini produk "UBAT KUAT NATURAL" ini anda boleh dapatkan di ReloadPowerMu.Com dengan harga yang murah dan diskaun hebat.
ReloadPowerMu.Com menawarkan produk berkualiti, selamat digunakan malah cukup ampuh dengan kesan terapeutik yang boleh dibuktikan segera. Ini diperakui oleh ramai pengguna melalui belian ulang(repeat order) yang cukup luar biasa (membuktikan pengguna sangat percaya dan mereka telah menikmati kebaikan dan manfaat penggunaan produk kami). Di ReloadPowerMu.Com anda boleh mendapatkan produk produk berkenaan dengan harga DISKAUN DAHSYAT sehingga 25% selain diberi lagi REBATE RM36 hingga RM760 bagi setiap belian 2 unit @ lebih selanjutnya.


Kami tidak saja mahu membantu anda mendapatkan produk berkualiti dan berkesan tanpa efek sampingan yang anda perlukan pada harga MURAH malah kami juga mahu BERKONGSI KEUNTUNGAN bersama pengguna produk dengan MENGEMBALIKAN SEHINGGA 70% KEUNTUNGAN SYARIKAT kepada mereka melalui MODEL PERKONGSIAN KEUNTUNGAN YANG ADIL. Samada anda cuma pengguna produk yang PASIF atau pengguna AKTIF yang memperkenalkan produk kami kepada rakan dan jiran atau sesiapa sahaja, anda tetap akan mendapat bahagian keuntungan tersebut.
Tidak kah suatu yang menarik jika dengan hanya menjadi pengguna produk berkualiti dan berbelanja sekali sahaja di ReloadPowerMu.Com (hakikatnya produk kami sentiasa mendapat "repeat order" yang tinggi), anda berpeluang mendapat PENDAPATAN PASIF sehingga JUTAAN RINGGIT MALAYSIA. Dan andai anda menjadi pengguna produk kami dan juga sebagai RAKAN KONGSI AKTIF, anda boleh mendapat PENDAPATAN SAMPINGAN SEHINGGA HAMPIR RM500,000 SEBULAN melalui MODEL PERKONGSIAN KEUNTUNGAN SYARIKAT YANG ADIL DAN SAKSAMA, WIN WIN SITUATION. Anda juga DIJAMIN MENDAPAT INCOME SETIAP BULAN TANPA GAGAL melalui OPTION yang kami sediakan. Dan lagi KEUNTUNGAN ANDA DIBAYAR SETIAP MINGGU TERUS KE AKAUBN BANK SECARA AUTOMATIS TANPA HAD MINIMA.


Selain itu SEMPENA PELANCARAN RASMI SYARIKAT PADA APRIL 2016 di sebuah hotel di Kuala Lumpur, pembeli dan pengguna produk kami berpeluang menyertai LUCKY DRAW CONTEST dengan hadian lumayan seperti 1 UNIT PERODUA AXIA, 1 UNIT MOTORSIKAL, 5 Unit LED TV, 10 UNIT TAB/TELEFON PINTAR, PULUHAN UNIT HAMPER dan ratusan lagi hadiah dan Door Gift untuk di bawa pulang.


JANGAN BERLENGAH LAGI. JADIKAN LAH DIRI ANDA LELAKI @ SUAMI YANG TIDAK HANYA PERKASA, MASKULIN MALAH KAYA BERHARTA YANG DISAYANGI DAN DIHARGAI PASANGAN ANDA, SEORANG WANITA. PASTIKAN TAHUN 2016 INI MERUPAKAN TAHUN YANG AMAT MEMBAHAGIAKAN ANDA SERTA KELUARGA. JADILAH PENGGUNA PINTAR BAGI MENGHADAPI TEKANAN EKONOMI YANG KIAN SUKAR.Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-2-2016 09:34 AM | Show all posts
Senarai Pengedar Ganoni Waylife Seluruh Malaysia Serta BruneiCLICK HERE !

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2016 01:49 PM | Show all posts
Suasana Malam Pembukaan/Soft Launch HQ Waylife Sdn Bhd (Waylife Global) di Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur 4 Mac 2016:

Melimpah hadirin dari pelbagai etnik dan bangsa..Acara Grand Soft Launching Waylife akan menyusul tidak lama lagi bertempat di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Anggaran 1,000 jemputan akan diundang. Pelbagai hadian Lucky Draw menanti. More info di SINI !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-4-2016 09:28 AM | Show all posts
Terkini Dan Pertama di Asia Tenggara & Malaysia dari Waylife Global
Alternatif Titisan Pemanis BerMineral Terbaik Pengganti Gula Pasir untuk pengidap Diabetes (kencing manis) dan pelbagai penyakit lain yang sensitif gula.


atau SMS/WHATAPP?CALL 0107692468
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2016 11:41 AM | Show all posts
Edited by waylife at 22-4-2016 11:47 AM

Alamat Ibu Pejabat (HQ) Waylife Sdn Bhd @ Waylife Global..................................................................................................................................................


Klik SINI untuk panduan ke Ibu Pejabat Waylife Sdn Bhd di Medan 28 Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur serta no contact Team Leader di HQ.Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2016 07:53 AM | Show all posts


KOREAN WAVE MLM. BAKAL MENDOMINASI PASARAN NETWORKING DUNIA
200,000 Join Tiap Bulan, 6,000,000 Keahlian di 8 Negara. Segalanya dimulai PERCUMA...

November 2016 Launching di Malaysia. Saksikan segalanya tanpa resiko di SINI !!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2017 02:40 PM | Show all posts
Ramadhan dah makin hampir dan diikuti dengan Hari Lebaran Idul Fitri. Jom cari rezki Duit Raya dengan Produk Produk Waylife yang mantap, sesuai sekali untuk diambil sepanjang Ramadhan Al Mubarak nanti.

Blog Info Waylife & Produk Produk Serta Pelan Buat Duit 2017 !
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2017 08:30 AM | Show all postsThis post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2017 07:03 PM | Show all posts
Gara gara sembuh penyakitnya dalam masa yang cepat kerana Ganoni, Pilot kapal terbang Norway (Mr Martin) telah order Ganoni Waylife sebanyak RM80,000.00 untuk dibawa ke pasaran Norway. Ini kisah benar yang berlaku baru baru ini.


Teruskan baca di SINI !Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2018 07:09 PM | Show all posts
The drawback to those mobile flossers is that you have to keep refilling        waterflosser        one of one of the most crucial parts of personal health.       
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 ADVERTISEMENTADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.158931 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list