CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: darkness

[KBS2] Hello Monster/Remember You 22/6/15 JANG NARA, SEO IN GUK, D.O, LEE CHU...

[Copy link]
 Author| Post time 25-6-2015 11:10 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-6-2015 11:12 AM | Show all posts

nanti sy karang sinopsis dia berdasarkan ep 1 dan 2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 11:18 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 11:38 AM | Show all posts
darkness replied at 25-6-2015 11:12 AM
nanti sy karang sinopsis dia berdasarkan ep 1 dan 2.

thankssss..thanksss
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2015 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
check in

baru layan ep 2 semalam.. not bad. tapi LH tu nampak psycho
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2015 01:16 PM | Show all posts
ala..cerita ni tak masuk dalam astro KBS ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2015 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aciklola replied at 26-6-2015 01:16 PM
ala..cerita ni tak masuk dalam astro KBS ke?

Ada dah iklan tapi start awal bulan depan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-6-2015 09:04 PM | Show all posts
7 julai kalau tak silap mula ditanyangkan di astro.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-6-2015 09:05 PM | Show all posts
sorry blm ada masa nak buat synopsis
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2015 08:28 AM | Show all posts
owen81 replied at 27-6-2015 11:21 PM
Ada dah iklan tapi start awal bulan depan.

tq tq! aku baru start suka drama kbs dari citer who are you. so jarang tgk channel kbs
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2015 08:29 AM | Show all posts
darkness replied at 28-6-2015 09:04 PM
7 julai kalau tak silap mula ditanyangkan di astro.

haa tu lah. @owen81 pun ada cakap tapi tak perasan plak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2015 10:48 PM | Show all posts
auwww
cr dramatroll



Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2015 10:49 PM | Show all posts
fansgirling over SIG

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2015 11:22 AM | Show all posts
aummmmmmmmmmmmmmm.......jgn buat mak jemah duk melangut depan tv...hahahhahah sekali terlayan memang tinggal buat keje2 lain..duk layan korea
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2015 11:43 AM | Show all posts
nmpknyer derama x dapat polow laa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2015 08:24 AM | Show all posts
Alkisahnya Cha Ji An ni kenal Lee hyun dari kecik lagi.
Lee Hyun pula langsung tak kenal Cha Ji An Sebab Ji An cuma stalks Lee Hyun je. Ada la sekali sekala Lee Hyun terjumpa Ji An tapi bak kata orang, stranger is stranger je. gitu- gitu je.

Sejarah Lee hyun pula, kalau tgk episode 1 dan 2, Dia ni budak pintar. Genius lah katakan. Sampai satu tahap dia boleh ala2 baca apa yang difikirkan orang. Ada sense. Entah macam mana nak terang. Ala-ala Phycopath pun ada. huhu...
Bapa Lee hyun, dia macam takut sendiri pada anak dia. Barangkali sebab dia tgh handle si DO tu. hahaha..lupa pula
nama watak dia sana. Bapa Lee hyun beri homeschool pada lee hyun. Manakala adik lee hyun, min macam budak normal. ( padahal macam adik dia yg physcopath je ## dalam fikiran sy je..jangan terperdaya pula##)

Sampailah dorang semua ni besar. Ji An masih nak stalk si lee hyun. sebab macam ada sesuatu yang dia nak tahu terutama kes DO yang melibatkan bapa Lee hyun. Lee hyun pula langsung tak kenal Cha Ji An. Lawaknya Si Lee Hyun ni suspek si Ji An entah sebagai apa, sy tak ingat pula.

Aha, nak sebut pasal DO, dia ada buat promise dengan Lee Hyun masa Hyun kecik2 dulu. Memang scary lah watak ni. huhu..betul2 Physcopath.

Oh ya, Adik lee huyn sy suspek peguam bela tu. Scary gila budak tu. suspek je..tapi mcm dia la...

Sorrylah, bercampur aduk dah. sebab dah beku ingatan pada ep 1 dan 2. 3 dan 4 semuanya pasal siasat menyiasat. kalau nak tahu lebih, boleh download di doramax264
rating sy utk drama ep 1234, 4/5 bntang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2015 02:59 PM | Show all posts
apesal x de yg follow cite nie...best jerk...lee hyeon tu sesuke ati jerk siasat org yg polis tangkap...i tgk kat tv jerk...malas nk donlot...adk LH tu scary giler muke...dok nk bls dendam kat abg die...LH tu x leh cam adk die...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2015 09:02 PM | Show all posts
citer ni best! tengah tertunggu-tunggu next episode.  tapi satu je kureng, sebab heronya terlalu bijak sehingga nampak semua polis2 tu mcm tak berguna jer.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 11:20 PM | Show all posts
Best Juga layan cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita ni underrated sangat. Best sebenarnya. Tertunggu apa nak jadi next epi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:27 PM GMT+8 , Processed in 0.160789 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list