CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: Acong

[Dunia] Petua mandian utk kekal muda

[Copy link]
Post time 17-4-2015 09:31 AM | Show all posts
rospinki replied at 17-4-2015 09:29 AM
eh manade...masud aku cantik dalaman..kan ada bgitau tah2 mcm mak enon..

weyyyy mak enon comel ok... suara penyek... arwah dah kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2015 09:36 AM | Show all posts
MeetJoeFly replied at 17-4-2015 09:31 AM
weyyyy mak enon comel ok... suara penyek... arwah dah kan?

lama dah arwah..pernah baca bioloji dia ke biography ..hihihih..dia dulu seorg pelakon bangsawan ngikut org seni s kadarisman..pastu masuk shaw brothers join team ibrahim pendek semua tu jadi pelawak/pelakun..comel je..suka tengok dia belakon time tu jam kecik2..Al fatihah utk mak enon
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 09:50 AM | Show all posts
rospinki replied at 17-4-2015 09:36 AM
lama dah arwah..pernah baca bioloji dia ke biography ..hihihih..dia dulu seorg pelakon bangsawan n ...

hahaha... aku tgk satu cerite mase kecik dulu ape entah yg ada budak name sahiba tu... mak enon ni slalu jadi orang gaji...aku ingat dia duk sebut : ye mak encik...ye mak enciiik... kan? hahahaha....mak enon compem comel. ko belum tentu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 10:03 AM | Show all posts
daging babi tu boleh buat bacon kaedahnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 10:06 AM | Show all posts
MeetJoeFly replied at 17-4-2015 09:50 AM
hahaha... aku tgk satu cerite mase kecik dulu ape entah yg ada budak name sahiba tu... mak enon ni ...

aa kan..ye boss..kiut dan bersahaja lakonan mak enon..last tengok pilem p ramli yg jadi 3 org pempuan gatal tu..ranggi seh dia memang comel ..aku ketegeri lain..comel dan cantik dan gebu dan ayu dan segala2nya ok..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 10:10 AM | Show all posts
rospinki replied at 17-4-2015 10:06 AM
aa kan..ye boss..kiut dan bersahaja lakonan mak enon..last tengok pilem p ramli yg jadi 3 org pemp ...

puihhhhh... hahahahaaaa keyakinan luar biasa ko niii....  aku minat gila p ramlee tp tatau plak cite ko cakap tu..hahaha camane tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-4-2015 10:48 AM | Show all posts
MeetJoeFly replied at 17-4-2015 10:10 AM
puihhhhh... hahahahaaaa keyakinan luar biasa ko niii....  aku minat gila p ramlee tp tatau plak ci ...

ala ko ni..aku sengaja jah sembang kencang dalam ni..realiti mau ko pengsan melehat kecantikan aku

jauh dah kita optopik ni..citer p ramli yg aku masudkan tu tk silap citer laksamana do re mi..last filem yg diarahkan p ramli sebelum meninggal dunia..ko tengok la kt youtube..3 org pempuan pemberian raja pada laksamana do re mi kerana berjaya menyelamatkan puteri yg kena culik dgn penjahat (husen abu hasan) hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 10:50 AM | Show all posts
rospinki replied at 17-4-2015 10:48 AM
ala ko ni..aku sengaja jah sembang kencang dalam ni..realiti mau ko pengsan melehat kecantikan aku ...

hahaha memang teroff topic... untuk masukkan balik ke topic nye...


ko tak mandi darah kan? hahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2015 11:53 AM | Show all posts
MeetJoeFly replied at 17-4-2015 10:50 AM
hahaha memang teroff topic... untuk masukkan balik ke topic nye...

tau xpa..sblum mod sound baik stop.

aku tk mandi darah nk menten cantik, tips dia mudah ja..


tido rehat cukup, jgn marah2..bukan tk marah, tpi gi mampusla kt dia..makan yg baik2 (segar dan sumber yg halal) jgn hati busuk..eh bykla..selain produk kecantikan ada di pasaran..tapi aku tkdak la nak bazir duit beli semua tu. ko pulak cemana nk cantik?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 12:37 PM | Show all posts
collagen babi
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 02:38 PM | Show all posts
rospinki replied at 17-4-2015 11:53 AM
tau xpa..sblum mod sound baik stop.

aku tk mandi darah nk menten cantik, tips dia mudah ja..

woi gile lah kalu cantik.... hahaha... "encik tako" jadinye kalu aku cantik.... aku laki... cantik budi bahasa cukuplah...hahahaha

bagoslah kekalkan kecantikan dari hati...xpyah pkir nak cuba macam2...

hati bersih tak iri hati..owrait... mesti cantik! hidup pon cantik!

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara perkara2 yang memhantui pemikiran meleis...mandi darah babi, bunuh pelacur.semua amat penting kepada pembangunan ekonomi ummah.

P/s kapir menang lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-9-2023 05:13 AM GMT+8 , Processed in 0.090150 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list