CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7834|Reply: 62

Hidupkan kembali cinta/flirt antara suami isteri

[Copy link]
Post time 10-4-2015 03:15 PM | Show all posts |Read mode
Salam uols.. tak tau la betul ke tak i tulis dalam bod ni.. mod bitau ek kalau tak leh.

Just nak opinion dari korang semua, baik dari sang suami or baik dari sang isteri... honestly i tak pandai nak flirt suami sendiri. i nak teknik teknik flirt. my husband was my only boyfriend. berkawan tak sampai setahun. so teknik flirt tak banyak. nak harapkan laki romantik, die kata die macho so tak pandai nak romantik. stresss.... so i nak flirt macamana bagi die rasa teruja and flirt balik.. i tau musti ramai yang boleh bagi cadangan nih...

pakai seksi tu takleh nak amalkan sangat sebab anak anak dah makin membesar..dalam bilik je la pun kalau boleh tapi dalam bilik karang jadi benda lain plak.. i nak yang flirt yang boleh buat die rasa macam ada gf lain.... i am noob in this thing...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2015 03:18 PM | Show all posts
sesuai pi letak kat fd sana... situ majority mak jemah yg kawen & semua kuat2 belaka
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 03:19 PM | Show all posts
tt cuba sms si husband macam ucapkan i love u ke, i miss you ke..

or karang surat cinta kat husband..

cuba la tt..

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 03:29 PM | Show all posts
Pakai macam playboy mate tu.. perghhh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2015 03:37 PM | Show all posts
jangan salah paham tau.... nafkah batin cukup. hihihihi
cuma i rasa we need something to spice up our lovelife... pakai sexy confirm ke arah tang tu jer... boringggg laaaa asyik itu je. jiwa nak benda lain.. takat i love you, i miss you, selalu buat... nanti die balas balik ok, love you too.. abis kat situ je... alaaaaaaaa... ke suami ni bile kite dah jadi bini, ok dah dapat.. nothing else to do..

so skang i nak trigger die supaya die boleh flirt balik.. ke mmg kalau die tak pandai flirt tu smpi ke sudah tak pandai flirt...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe maksud TT nak elakkan suasana hambar dalam rumahtangga?

Nafkah batin cukup. So takde masalah. Cuma maybe nak spend lebih masa berdua. Boleh ajak suami gi kuar dating. Anak2 minta org lain jagakan. Gi tgk wayang and makan2. Just the two of u. Jalan2 pimpin tgn etc.

Dah pernah cuba?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2015 03:50 PM | Show all posts
intriQue replied at 10-4-2015 03:45 PM
Maybe maksud TT nak elakkan suasana hambar dalam rumahtangga?

Nafkah batin cukup. So takde masala ...

hahahah pernah cuba tapi tak dijadikan rutin sebab susah nak cari orang tolong jaga... tu satu..
satu lagi most of our dating skarang ni, end up kitorg buat hal hal berkaitan dgn urusan rasmi.. pi kwsp la, pi majlis daerah la, pi pejabat tanah la.. stress..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2015 03:53 PM | Show all posts
i teringin nak berbalas msg dgn laki biar die tak senang duduk kalau tak msg/whatsapp bini die. ni skang msg benda benda penting. kadang kadang satu hari takde pun msg dr die... tau la die bz..iols pun bz jugak.. pfft.

idea sket uols... takkan nak pi nyamar jadi orang lain guna no lain ngorat die.. mau nangis tak berlagu kalau dia layan hahaha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2015 04:17 PM | Show all posts
Itu pun ok. Boleh spend masa berdua. Sambil2 gi minum kopi or lunch  
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 04:18 PM | Show all posts
anisania replied at 10-4-2015 03:53 PM
i teringin nak berbalas msg dgn laki biar die tak senang duduk kalau tak msg/whatsapp bini die. ni s ...

Bz sgt kot kat tempat keje?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2015 04:43 PM | Show all posts
intriQue replied at 10-4-2015 04:18 PM
Bz sgt kot kat tempat keje?

ntahla... sbb macam ada la sket rasa hambar tuh.. balik balik rutin sama jerrrrrr... risau kalau makin dibiarkan karang jadi static gitu je la relationship plus nagging si wife ttg kehidupan harian. skang ni mungkin la hubby macam tak kisah. nanti dibuat nya ada perempuan luar sana cucuk jarum, jadi lemah longlai plak sebab bini tak pandai nak flirt. ntahla.. forumers kat sini takde ke rasa smpi satu tahap dalam perkahwinan tu macam sama jeeeeeee tiap hari..nothing excites you. ke normal..

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkam je somi tt bila dia masuk bilek
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 11:00 PM | Show all posts
well...hmm...interesting.

sebenarnya banyak bergantung pada keberanian you actually to be comfortable with the person that you know - whatever pun you behave / apa kelaku anda di samping dia - u can be your normal self...

banyak bergantung pada sejauh mana you secure dengan hubby , u selesa dengan pasangan you

logically speaking ....kalau u comfy kan dengan hubby you akan berasa lebih 'bebas' atau liberated to do anything or behave like the way you want ...u nak manje manje  ke , being cheeky hahaha u akan rasa  i am okay and fine to do thsi with him because u feel 'safe'...why? sebab dia mature dan faham

hahaha

so pada saya ia juga bergantung pada exposure you, ade je wife  yg tak segan je showing AFFECTION to her loved ones...i mean just a simple hi good morning / assalamulaikum , or any sig SHOWING AFFECTIOn , or showing element of surprises...

i mean fun ?

he is the person you love, you know....u are married to ...

yg sayang you

dan yg halal

so ....well
do what you like ...le...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sy pun nak tau jugak..sb rasa kdg2 boring je..setiap hr rutin yg sama..teringin nm rsa spark mcm msa bercinta dulu2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2015 12:29 AM | Show all posts
can you not think of something simply cheeky and cute
....

element of surprises

affection

or something creative

every little things...

buat pancake ke then bubuh chocolate

belanja godiva keee

hahahahahahah

i mean you know...

just walk together by the lake kat precint 2 by nite

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2015 12:31 AM | Show all posts
go to website sabun organic LUSH
and order  , tak mahal just GBP 5 je...tatau kena GST ke tak
and baling kat hubby you

hahahahahaahah fun...

LUSh is a soap....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-4-2015 01:03 AM | Show all posts
Edited by chaintea at 11-4-2015 01:04 AM

be a little bit nakal..
send a flirty messages

kenyit mata kt dia masa dia sembang ngn org lain..
kiss pipi dia..kalo dia tanya why..just ckp saja
goda2 secara x ketara..

gituh
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2015 03:40 AM | Show all posts
anisania replied at 10-4-2015 04:43 PM
ntahla... sbb macam ada la sket rasa hambar tuh.. balik balik rutin sama jerrrrrr... risau kalau m ...

jog, swim....massage?

i dunno many things you can do really...

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2015 05:24 AM | Show all posts

dalam kereta, main main
telinga your husband, my husband love this kalau me buat, orang tenguk
cam dia kena dera sebab me siap tarik telinga, tapi pada dia heaven

tenguk tv pun, tangan me mesti mainkan rambut dia, just ramas ramas..

kalau kat dapur, love peluk dia dari belakang..

tapi apa me tulis ni rutin.. benda me selalu buat, mandi
sesama, kiss, my husband omputih, so kami memang berkiss all the time termasuk
hugging.. tapi ini rutin jugak...

me selalu cakap me suka punggung dia cam your punggung so fluffy, im going to die...
cakap nipple pink dia menawan hati, tapi ini rutin sebab me selalu cakap.

emmm keluar berdua, well 10 tahun bersama no kids, oh coz kami keluar berdua selalu...

emmm susah nak cakap camana, but start dengan benda yang selalu u buat awal awal
masa korang bercinta, sebelum ada anak, sure ada benda yang u dah tak buat sebab busy
urus anak...

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2015 07:26 AM | Show all posts
respect sama makcik sebab typical pompuan melayu lain dluar sana lebih jaga scandal dari laki sendiri.. patut mau masa zina ngan scandal  tu dia lekat biar kantoi dan buka aib kecurangan sendiri..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:56 PM GMT+8 , Processed in 0.091759 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list