CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: chubbyza

Trend Babywearing

[Copy link]
Post time 29-6-2015 12:07 PM | Show all posts


ini sy punya...
hehehe
kain ni kokadi kokostar. dapat hadiah giveaway.
dapat ringsling.
tp bila husben pakai cam tak muat pulak. sbb husben badan besar. rs tu kecik.
so sy convert ke ssc..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2015 09:40 AM | Show all posts
Edited by maz1613 at 1-7-2015 09:49 AM

Saya pun dah berjangkit sejak ada anak no 3 ni...Masa anak 1st, saya guna brand Bebe, hadiah from sedara. Tak tau masa tu crotch carrier is not good for baby.

Anak no 2 saya pakai boba 3g.

Skang mmg tengah gila mengumpul ssc. Ada lagi dua 2 (kokadi flip & snuggbaby) takde dlm pic sebab baru sampai


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2015 09:55 AM | Show all posts
shanaa replied at 16-4-2015 09:07 AM
salam gojes mommies,

I baru nak usha2 LL. ada saper sini guna LL? I nak tau exact size dia. Nak c ...

Shanaa, baby u umur berapa? Saya guna LL standard, baby saya 10 bulan. LL sizing kecil saya rasa boleh pakai sampai 12months je kot. Kalau ssc lain biasanya standard boleh pakai sampai 18 bulan (kecuali wompat & kp sbb sizing dia lagi besar)




Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2016 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau ada yg nk letgo kokadi flip pm ye..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 03:43 AM GMT+8 , Processed in 0.087713 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list