CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: eida83

Cowgirl Position

  [Copy link]
Post time 17-5-2016 07:25 PM | Show all posts
winsonyu replied at 17-5-2016 07:10 PM
suka aje semua position ni ye? hehehhehehhee

haipppppp !
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 07:32 PM | Show all posts

kawan i ni dah ade lesen buat yang halal dan komen dah ni...kekekkekekekekekke
patutlah suka sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 07:53 PM | Show all posts
winsonyu replied at 17-5-2016 07:32 PM
kawan i ni dah ade lesen buat yang halal dan komen dah ni...kekekkekekekekekke
patutlah suka sang ...

hahahaha pandailah u kan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 07:56 PM | Show all posts

hehheheh...yup...sedang menunggu perjalanan hidup baru u ni...

@lolipopmanish skrg dah boleh menolong para perempuan yg baru berkawin utk melangkah mlm pertama... hehhehehehhehe...otai baru

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 09:38 PM | Show all posts
winsonyu replied at 17-5-2016 07:56 PM
hehheheh...yup...sedang menunggu perjalanan hidup baru u ni...

@lolipopmanish skrg dah boleh me ...

hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2016 03:10 PM | Show all posts
kotey patah la kalo reverse position
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 05:56 PM | Show all posts
kahkah..........
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
lelaki suka la posisi ni sbb boleh dok releks baring sambil ramas buah... rasanya perempuan kurus lebih senang posisi ni sbb perlu tenaga juga nk mendayungkan somi...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 05:52 AM | Show all posts
suami suka position ni sbb aku boleh ejas port mana yg on point..
tp tak larat klu tp kali ngesek kita yg dok ataih...
kena guna byk tenaga...
tp klu aku kt bawah, tak puas..
nak tak nak kena gak dok ataih...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka juga posisi ni. Sambil ramas buah dan punggung hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini aku kurang suka.. Dia kata penat nak gelek punggung haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidup lagi benang ni. LoLLLLL
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 21-11-2021 05:26 PM
Bini aku kurang suka.. Dia kata penat nak gelek punggung haha

sama la bini I pun... yg kita suka diaorang pulak x suka...haha nasib badan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketahian apa nihhh..beratus thread makanga..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:59 AM | Show all posts
reversed cowgirl suh pompuan tu standstill, kau tusuk non stop bole smpi squirt dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
belimbingbesi replied at 21-11-2021 10:16 AM
Suka juga posisi ni. Sambil ramas buah dan punggung hehehe

Hot and bothered plak dgn komen ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:45 AM GMT+8 , Processed in 0.079542 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list