CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: eida83

Cowgirl Position

  [Copy link]
Post time 25-3-2015 06:40 PM | Show all posts
Nokiaman replied at 25-3-2015 06:37 PM
Bisa diaturnya banggggg....
Sekali merasa nak berkali kali kekdahnyerrr...
Tastenyeeee mmg sedap ...

satu pengalaman baru yg begitu menakjudkan...... teringin juga rasanya..
tapi susah nak cari perempuan yg saiz gitu lah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 07:03 PM | Show all posts
johnmcclain replied at 5-1-2015 11:48 PM
Cowgirl dgn posisi woman on top sama je..sesetengah wanita suka dgn posisi ni sbb wanita dapat kaw ...

Pic kedua tu....

the BEST position
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 09:45 PM | Show all posts
BelitaBela replied at 25-3-2015 07:03 PM
Pic kedua tu....

the BEST position

sbb selesa kan?

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:13 PM | Show all posts

Bukan sbb selesa. Tapi sebab the right body contact  at the right spot....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2015 04:49 AM | Show all posts
posisi nih memeng wife i suka, lebih lebih lagi kalau i pancut dulu, patu dia naikla atas i mcm nih, sekajap je dia puas
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2015 10:27 AM | Show all posts
BelitaBela replied at 25-3-2015 07:03 PM
Pic kedua tu....

the BEST position

pic yg mana satu ye?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2015 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BelitaBela at 31-3-2015 10:55 AM
akeyron replied at 31-3-2015 10:27 AM
pic yg mana satu ye?


Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2015 09:19 AM | Show all posts
Hehehee..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 03:57 PM | Show all posts
Doggly style lagi best
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 05:32 PM | Show all posts
cryingbaby88 replied at 19-3-2015 09:19 PM
huhu..nak tnya.. asben ckp selama ni i kureng nak buat posisi ni.. asben suke.. tapi i penat la.. ke ...

Hi. Ai rasa u kena buat squat dulu.. Perempuan kalau suka squat tak ade hal nk buat position ni.. N lagi satu jgn terus la angkat n lift u punya weight tu.. Mula2 letak lutut kt bawah dulu then baru lift then squat.. Bila dah few times tu u lift your husband towards u n tolak dia n tarik n tolak haha Good luck
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2015 05:31 PM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 17-4-2015 05:32 PM
Hi. Ai rasa u kena buat squat dulu.. Perempuan kalau suka squat tak ade hal nk buat position ni..  ...

woww macam ada pengalaman ajer..........

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 07:56 PM | Show all posts
skill yg paling favourite tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 05:53 PM | Show all posts
potsshine replied at 7-1-2015 11:34 AM
paling suke aksi ni…syok gilerssss hahahahhahah…xdenya sakit pinggang..enjoy n fun ag ada….{:1_13 ...

taw xpe.. me too huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 05:56 PM | Show all posts
winsonyu replied at 2-2-2015 04:11 PM
Paling best kalau perempuan mencangkung kat atas dan lelaki akan buat semua kerja kat bawah.....hard ...

yeke?? kene try ni hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 05:56 PM | Show all posts
winsonyu replied at 5-2-2015 01:08 PM
Cara u jawab mcm tak pernah buat sex je
u ni lelaki ke perempuan?

yeah.. is sokong u
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 05:57 PM | Show all posts
jandabergetah replied at 17-2-2015 11:25 PM
Xsuka sgt position ni.lebih suka menadah untuk dikerjakan sepuas2nya

malas nama nye tu ehhehehee
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2015 05:59 PM | Show all posts
Crystal_Apple replied at 9-3-2015 05:02 PM
My favourite position
Aksi ni mesti ader..tak penah mist setiap kali Women in Action ...

untung hubby dia hhehehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2015 10:17 AM | Show all posts
ermmm..mana ulasan dr cow girl..xde ker
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2015 02:17 PM | Show all posts
ijoHULK replied at 5-9-2015 10:17 AM
ermmm..mana ulasan dr cow girl..xde ker

@ijoHULK ade nie haaa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2015 05:28 PM | Show all posts

citer lah sikit pengalaman u...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.084683 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list