CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: eida83

Cowgirl Position

  [Copy link]
Post time 3-3-2015 09:53 AM | Show all posts
oh i love to be joki...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2015 10:45 AM | Show all posts
position mcm ni pompuan cpt klimaks...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2015 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau wat posisi mcm ni woman dah rasa penat letih maknanya stamina kurang la tu...kena cepat2 wat workout le
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2015 05:02 PM | Show all posts
My favourite position
Aksi ni mesti ader..tak penah mist setiap kali Women in Action
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2015 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2015 04:15 PM | Show all posts
ohh faveretttt kottt
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2015 06:08 PM | Show all posts
posisi wajib....
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2015 09:55 AM | Show all posts
jandabergetah replied at 17-2-2015 11:25 PM
Xsuka sgt position ni.lebih suka menadah untuk dikerjakan sepuas2nya

kak janda jgn malas sangat hehehhe (gurau jer) org laki ni suka perempuan yg agresif...duk menadah je pemalaih katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2015 05:46 PM | Show all posts
aku jarang buat aksi ni..mg penat gila...xtahan kaki nk tamping bdn..padahal aku xberat pun..myb stamina x kuat..aku prefer laki duk ats je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2015 05:59 PM | Show all posts
ratu_bunga replied at 19-3-2015 05:46 PM
aku jarang buat aksi ni..mg penat gila...xtahan kaki nk tamping bdn..padahal aku xberat pun..myb sta ...

tak pun u kena berjoging bersama2 pasangan utk menambah stamina.....

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2015 09:19 PM | Show all posts
Edited by cryingbaby88 at 19-3-2015 09:20 PM

huhu..nak tnya.. asben ckp selama ni i kureng nak buat posisi ni.. asben suke.. tapi i penat la.. kerja lagi..balik kerja kena kerjakan plak kan.. rasenye susuai untuk yg kurus2 je.. badan chubby mcm i xleh ler... penat sgt..huhuhu..sedih...
cmner nak tahan lama dgn posisi ni ye.. kaki cpt no mengalah...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2015 02:15 AM | Show all posts
cryingbaby88 replied at 19-3-2015 01:19 PM
huhu..nak tnya.. asben ckp selama ni i kureng nak buat posisi ni.. asben suke.. tapi i penat la.. ke ...

pi jogging dik

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2015 03:32 PM | Show all posts
oooo...bestnye posisi nimmm
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 02:29 PM | Show all posts
Bell replied at 8-1-2015 02:56 PM
Utk perempuan gemuk tak berapa sesuai kut...

Aku buat posisi ni ngan pompan gemuks above 100kg..boleh cumm sampai menggigil...mancut semua jus dieee...sampai tidor teruss....sedap katanyer...hehehhehehe
Lepas tu ari ari nak camni.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 06:22 PM | Show all posts
Nokiaman replied at 25-3-2015 02:29 PM
Aku buat posisi ni ngan pompan gemuks above 100kg..boleh cumm sampai menggigil...mancut semua jus  ...

Ada ke perempuan malaysia yang lebih dari 100kg?

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 06:27 PM | Show all posts
mattzzx replied at 25-3-2015 06:22 PM
Ada ke perempuan malaysia yang lebih dari 100kg?

Ni wanita Singapore...knp takde pulak..ader pe...sedappp dok merendam uuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 06:29 PM | Show all posts
Nokiaman replied at 25-3-2015 06:27 PM
Ni wanita Singapore...knp takde pulak..ader pe...sedappp dok merendam uuuuuuuu

Larat ke bila dia duk kat atas kau???

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 06:33 PM | Show all posts
mattzzx replied at 25-3-2015 06:29 PM
Larat ke bila dia duk kat atas kau???

Kenapa tidak..adalaa posisinya....takya put pressure on my thights laa...tangan tu lean tang dinding..grip de hip..den tungganglaaaa....ishkkk takkan semua nak ajorrr

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 06:34 PM | Show all posts
Nokiaman replied at 25-3-2015 06:33 PM
Kenapa tidak..adalaa posisinya....takya put pressure on my thights laa...tangan tu lean tang dindi ...

Saya ini baru belajar kalau tak tau tolong tunjukan.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 06:37 PM | Show all posts
mattzzx replied at 25-3-2015 06:34 PM
Saya ini baru belajar kalau tak tau tolong tunjukan.....

Bisa diaturnya banggggg....
Sekali merasa nak berkali kali kekdahnyerrr...
Tastenyeeee mmg sedapp sekali berbanding yg kononnyer berbadan slim ke hape...
Yg ni lagi menghairahkan.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 04:49 AM GMT+8 , Processed in 0.084665 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list