CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18701|Reply: 144

"Tidak efisyen dan penuh ketahian!" - Awaluddin wal Akhirin

  [Copy link]
Post time 7-11-2014 03:48 PM | Show all posts |Read mode




Komen iols: Habislah perniagaan LAZADA nih!


Last edited by azrinaziz on 7-11-2014 03:52 PM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2014 03:49 PM | Show all posts
bukan lazada ni akan mention kt column produk tu ke klu out of stock?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
baru berangan nk beli loyang brownies yg ngn pemotong dia sekali tuh tp risau plak kang tak sampai2

iols penah beli ngn myimart je syukur brg sampai dlm masa yg dorang beri..
iols mmg xleh tunggu lelama standard paling lama 2 hari je. melainkan sbb cuti umum ke apa leh la terima
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 03:51 PM | Show all posts
apekebenda yg dibelinye tuh????
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 03:51 PM | Show all posts


Apa ada hal, sok lazada lantik la heols suami isteri jadi ambassador, senyap la semuanya, jilat la balik segala ludah



Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 03:58 PM | Show all posts
pas tu awal jd duta lazada...

maka lupa lah awal ttg cacian nya pada lazada..

happy ending akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:01 PM | Show all posts
selama ni beli dengan lazada ok je
pernah return and refund
cost kita return barang pun dorang refund

mcm myakayina cakap la
klu barang takde stock cam mana payment boleh lepas pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:03 PM | Show all posts
biasselah beli online. at least dia inform. kalau beli kat fb tu kekadang brg x de seller senyap je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2014 04:06 PM | Show all posts
Taktik terkini artis untuk disambar jadi duta.

Meroyan di social media dgn harapan diambil jadi duta.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:06 PM | Show all posts
tak minat beli barang online
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah royanan ini merupakan taktik awal utk menjadi duta lazada????
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:11 PM | Show all posts
kesian staf tu, terpampang name die
die juz follow the rules
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:12 PM | Show all posts
aku dah berpuluh2 kali beli kat lazada.. so far ok je. takde masalah. Awal nye case nie technical error kot.. staff lazada tak update out of stock ke ape..mintak je la refund balik. Dah takde tu anggap je la takde rezeki. awal nie pun kecoh bebenor. ngade lebih. or maybe benda yg dia beli tu harga ribu riban kot..sbb tu kecoh
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:13 PM | Show all posts
awal dan kontrobesi murahan tak pernah berakhir
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:13 PM | Show all posts
heols dan meroyan tak dapat dipisahkan
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazada ni dia vendor based la..depends on vendor situ gak. Biasanya brg2 yg lmbt gile smpai adalah direct dari china..pakai air mail kot ntah la. Tp iols if beli direct from china brg mmg smpai sebulan lebih gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2014 04:15 PM | Show all posts
edoraixora posted on 7-11-2014 04:11 PM
kesian staf tu, terpampang name die
die juz follow the rules

Kalau awal nak saman balik, budak tu blh saman balik klu kat emel kompeni tu ada mention privacy.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan n ponen mmg takkan berpisah till jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:17 PM | Show all posts
Mak teh belum pernah try beli brg online lagi....
Ntah la....takut ada defects....walaupun boleh pulang balik tapi tetap puas hati beli brg secara biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2014 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazada tiptop. Apahal awal ni rasa hebat sgt ke haritu carut spammers dgn bahasa kesat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 01:14 AM GMT+8 , Processed in 0.120278 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list