CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: pulutsibaq

SQUIRT

  [Copy link]
Post time 22-8-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh. Actually semua pompuan boleh. Keywords G-spot. Tapi kena latih. Try melancap dulu sambil stimulate the G. Air kena minum banyak. Nanti dah boleh, siap lah tilam basah. Air dah keluar lembik pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
winsonyu replied at 16-2-2015 08:08 PM
Gambar i tak ade...tapi video mcm mana i squirt ade

Nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpenah rasa squirt ni

Tahao hubungn seksual ok je..mmg 2 hari sekali..

Tak tau la nak buat
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:01 AM | Show all posts
winsonyu replied at 2-9-2014 09:28 PM
Perempuan melayu, cina dan sebagai nya memang lah boleh squirt...tapi bukan semua org boleh buat dan ...

Macam pesta songkran ke??
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 21-9-2021 08:12 AM
Xpenah rasa squirt ni

Tahao hubungn seksual ok je..mmg 2 hari sekali..

Tak semua org sama.. Janji dua2 puas ngan sedap sudah.. Bukan 1 benda 'mandatory' pun kena squirt ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2021 01:20 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 04:44 PM | Show all posts
org pompuan melayu boleh je squirt.. ilmu kena tinggi di dada.. skill kena upgrade.. jgn malas... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kata selalu tu tak la. Tapi mostly my partner squirt. Mula ingatkan air apa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:57 AM | Show all posts
tak selalu pompuan akan squirt, tgk mood dia gak.
bau hancing air kencing la.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh je nk squirt. tgk tahap horny huby n wife. if betul2 horny. mmg banjir tilam. berkali2 kua nyer. if pandai play pussy pun boleh squirt memancut mcm dlm porn. TP kena tgk gurl jgk. ada yg mmg jenis banyak air tu. mmg rezeki la. if x bnyk air pun. pandai2 la cari cmne nk bg air kuar. hahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka explore sex so memang akan squirt..ermm
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tu la .. kena explore. buat benda sama bosan kot.  kena buat benda pelik skit.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Air keluar tp x pernah pancut.. Kuar biasa je. X tau nak buat cena utk pancut...dh horny giler2 pun x pancut. Frust
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:34 AM GMT+8 , Processed in 0.074726 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list