CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: pulutsibaq

SQUIRT

  [Copy link]
Post time 12-11-2014 03:16 PM | Show all posts
Untong ler ko penglipur lara. My wife nak squirt ja dia minta stop sbbb takut cadar basah. Nanti nak kena tukar katanya.......
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2014 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mielong posted on 12-11-2014 07:16 AM
Untong ler ko penglipur lara. My wife nak squirt ja dia minta stop sbbb takut cadar basah. Nanti nak ...

teruk arrrr...cam tak logik alasan..mcm tak nk je..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2014 12:35 PM | Show all posts
baca komen2 ni.. rasa lama dh tk masuk forum mamakspecial

pakai internet ofc tk blh la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2015 03:17 PM | Show all posts
squirt 20times in 35min
kalau betul caranye xde masalah.. bila dh stimulate mmg squirt tu non stop.. asal enjut laju sikit je squirt..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2015 03:57 PM | Show all posts
chubbyza replied at 21-1-2015 03:17 PM
squirt 20times in 35min
kalau betul caranye xde masalah.. bila dh stimulate mmg squirt ...

Wah...20 kali dalam 35 min? Interesting...mesti rasa nak pengsan lepas tu kan dgn kaki yg lembik
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2015 01:00 PM | Show all posts
Esmiria posted on 5-12-2014 09:33 PM
teruk arrrr...cam tak logik alasan..mcm tak nk je..hihi

betul la.. apa lak tak logik..
tapi kalau takut tilam basah kasi turun katil la..
lantai kan ado... senang sikit nak lap.. kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2015 12:47 PM | Show all posts
nalinputeri replied at 4-2-2015 01:00 PM
betul la.. apa lak tak logik..
tapi kalau takut tilam basah kasi turun katil la..
lantai kan ad ...

Yup betul..baik squirt ke lantaidari kat katil...akan basah

Paling senang perempuan berdiri sampai di squirt
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 11:07 AM | Show all posts
Squirt tu kencing?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2015 12:24 PM | Show all posts

Squirt bukan kencing tapi sebenarnya air mani
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2015 03:00 PM | Show all posts
squirt dalam porn tu lebih kencing...ada satu JAV ni siap kata dia minum banyak2 sebelum masuk kerja....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 04:43 PM | Show all posts
actually, squirt tu keluar dari pundi kencing dan lubang kencing.. but tp bukan kencing..
xsama kencing dgn squirt tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2015 05:24 PM | Show all posts
kalau squirt tu kencing, mesti bau hancing la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2015 04:08 PM | Show all posts
Dah ku baca baca komen ni masih masih tak connect apa squirt ntah aper aper..maybe kalo ada gambar boleh connect kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2015 08:08 PM | Show all posts
bubble_gum replied at 16-2-2015 04:08 PM
Dah ku baca baca komen ni masih masih tak connect apa squirt ntah aper aper..maybe kalo ada gambar b ...

Gambar i tak ade...tapi video mcm mana i squirt ade
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 11:21 AM | Show all posts
http://www.senisuamiisteri.com/t ... gan-tanganjari.html

baca ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 12:11 PM | Show all posts
mcm2 I belajar dr Uolls.... Thanks
Actually biasa rasa nak terkencing tapi suh hubby stop & pi kencing...
Rupanya mende lain....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2015 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
juecy replied at 25-2-2015 12:11 PM
mcm2 I belajar dr Uolls.... Thanks
Actually biasa rasa nak terkencing tapi suh hubby stop & pi kenc ...

U x penah rasa squirt ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 04:46 PM | Show all posts

Ada gak lah sekali 2.... i ingat kencing tu yg i stop x berani hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:16 PM | Show all posts
juecy replied at 25-2-2015 04:46 PM
Ada gak lah sekali 2.... i ingat kencing tu yg i stop x berani hehehehe

Squirting air mani dan kencing tak akan sekali gus keluar...sama mcm lelaki jugak

So kalau nak cuba squirt...make sure sebelum make love pergi kencing dulu...then baru make love dan suruh hubby squirt kan....dont worry.....tapi kalau masuh was2 jugak..cuba buat kat bilik mandi
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2015 10:19 PM | Show all posts
bubble_gum replied at 16-2-2015 04:08 PM
Dah ku baca baca komen ni masih masih tak connect apa squirt ntah aper aper..maybe kalo ada gambar b ...

So how friend? Dapat belajar apa2 dari video yg disharekan? Skrg anda pasti dah tahu mcm mana squirting kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:42 PM GMT+8 , Processed in 0.082995 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list