CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 85254|Reply: 92

SQUIRT

  [Copy link]
Post time 1-9-2014 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
nk tanya ni, adakah wanita melayu bleh squirt sampai memancut2 mcm kencing.ataupun video pron tu tipu? saya x berapa tahu cuma nk bertanya... Last edited by pulutsibaq on 1-9-2014 11:19 AM

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 12:02 PM | Show all posts
pron tu ape.. apron ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 12:04 PM | Show all posts
squirt adalah bukti kesuksesan seseorang lelaki dalam giving pleasure and satisfaction ke pompuan.. rasa benda nie kena tanya pompuan spot mana yang sensitif bagi dia masa sedang ml..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 01:09 PM | Show all posts
bellaa posted on 1-9-2014 12:02 PM
pron tu ape.. apron ke?

Prom kot..... majlis prom
typo error tu

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 01:09 PM | Show all posts
biasa kat spot mana yg sampai memancut2 mcm kencing tu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 01:28 PM | Show all posts
Dewa19XKangen posted on 1-9-2014 12:04 PM
squirt adalah bukti kesuksesan seseorang lelaki dalam giving pleasure and satisfaction ke pompuan..  ...

spot pompuan adalah berbeze2.
ade yg takat licking2 pussy teros climax.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 01:32 PM | Show all posts
pompuan dah sunat boleh squirt macam dlm porn tu?


Last edited by bellaa on 5-10-2014 07:28 PM

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 02:45 PM | Show all posts
semua perempuan termasuklah prempuan melayu boleh squirt..cecair yang keluar memancut dari pepek prempuan tu dipanggil cecair prostatic.
cecair tu dtg dari prostate perempuan yang juga dipanggil g-spot.
semua prempuan ada organ tubuh yang aku bagitau ni..which is..semua prempuan boleh squirt..antara sebab kenapa ada prempuan kata x boleh nak squirt antaranya :

-prempuan tak tau pun yang squirt ni wujud maybe sebab x cukup explore,research atau tngok blue
-bila nak squirt ni sebenarnye rasa mcm nak terkencing..maybe masa ml prempuan salah faham yg dia igt  nak terkecing,then dia tahan,stop pastu pegi toilet..haha
-prempuan tu struggle nak mencapai klimaks dgn persekitaran seks diorang
-atau memang seks dgn pasangan tu mmg xboleh bg dia klimaks
-pasangan x pandai nak bagi prempuan tu squirt

byk teknik2 nak bg prempuan squirt..boleh refer dekat porn la kalau nak tau..

[sori la ye, gambar wa edit - Mod]

gambar sekadar rujukan dan hiasan (18sx duhh)


Last edited by alphawolf on 2-9-2014 07:55 AM

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 03:48 PM | Show all posts
johnmcclain posted on 1-9-2014 02:45 PM
semua perempuan termasuklah prempuan melayu boleh squirt..cecair yang keluar memancut dari pepek pre ...

penerangan yang terbaik bro.. aku malas nak sembang sempoii dalam nie bab seks nie.. da the one so called otai.. satg kata cantas.. cehhhh
Last edited by Dewa19XKangen on 1-9-2014 03:51 PM

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2014 06:17 AM | Show all posts
wanita melayu pun boleh squirt......contoh yang terdekat adalah pasangan aku.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2014 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh ya ka?  X tahu pulak saya. Bnyk ka dia squirt? Meleleh ka memancut?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2014 03:44 PM | Show all posts
yang ko sibuk nak tanya ni pesal?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2014 09:28 PM | Show all posts
Perempuan melayu, cina dan sebagai nya memang lah boleh squirt...tapi bukan semua org boleh buat dan tahu mcm mana utk buat...dan jugak bukan semua peremouan boleh squirt

I pun pernah buat 3 org squirt, melayu, cina dan thai...so memang lah tipu perempuan sunat tak boleh squirt
Signed,
Otai...hehenenene

Ps: nak tahu mcm mana pergi lah tengok pron jepun u
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2014 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh... i'm malay, bley je aku squirt....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-9-2014 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamamoo u squirt, yg kuar tu ari mani ka air kencing. Maaf sekadar bertanya, sy btul nk tau.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2014 08:01 PM | Show all posts
buleh squirt....

tp cuma sekali atau 2....tp isipadu tu sikit je la.. tak macam filem porno...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2014 02:47 PM | Show all posts
salimrock posted on 30-9-2014 08:01 PM
buleh squirt....

tp cuma sekali atau 2....tp isipadu tu sikit je la.. tak macam filem porno...

pnah tgk filem porno tu dah sampai tahap pesta air pancut dah... siap bole ukur berapa jauh boleh pegi....... mcm air paip. nampak mcm tak logik..tapi datang dari mana pulak air banyak2 tu sampai sebekas . gulp !
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2014 03:34 PM | Show all posts
FloraIs posted on 3-10-2014 02:47 PM
pnah tgk filem porno tu dah sampai tahap pesta air pancut dah... siap bole ukur berapa jauh boleh  ...

floraIs tu laki ke pompuan ke, pondan?


alah dah nama cerita porno, pandai2 la guna teknik, ubat ke, kameratrick ke, ayaq kencin ke...





Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2014 04:21 PM | Show all posts
winsonyu posted on 2-9-2014 09:28 PM
Perempuan melayu, cina dan sebagai nya memang lah boleh squirt...tapi bukan semua org boleh buat dan ...

pehh...otai berbisa...


Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2014 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
redd_07 posted on 3-10-2014 04:21 PM
pehh...otai berbisa...

Hahahhaa...tak lah otai sgt...tapi ade perempuan cina yg i barj kenal..dia baru 40 tapi sepanjang 40 tahun tak pernah squirt..and thne i dapat buat dia squirt 9 kali dalam 1 jam....terus dia bagi gelaran master diamond squirter fingers...hahhahahaa

Jugak ade satu perempuan melayu yg dekat rumah saya yg begitu jugak..sampai katil i asah gila...huhuhuuh
Tulah redd...u dah lama tak sebbang dn i..banyak yg i belum update u..terutamanya i dapat gf baru
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 10:02 PM GMT+8 , Processed in 0.084078 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list