CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 42420|Reply: 83

Hantu 'Ayu' di Hyatt Hotel Kuantan

[Copy link]
Post time 21-8-2014 12:42 AM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum. Lama tak aktif kat MPS ni.

Okeh, ni ada cerita baru. Pagi tadi tengah duk layan FB ternampak status sorang kenalan ni yang stay kat salah satu hotel kat Kuantan atas urusan keje. Tak silap dalam post update kenalan tu semalam katanya dia stay kat Hyatt Hotel Kuantan. Pastu pagi tadi dia up cerita pasal gangguan hantu pompuan kat situ. Staf2 hotel panggil hantu tu dengan nama Ayu. Ni status kenalan tu...



Siapa2 yg ada info pasal ni bolehlah share, terutama kisah sebenar si 'Ayu' ni. Dah search tadi tapi rasanya takde lagi orang cerita pasal ni...agaknyalah kot.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2014 02:26 AM | Show all posts
Hotel mana....? Tak mo jumpa Ayu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 07:18 AM | Show all posts
tgk gaya xde mcm menggangu ...just penampakan dia jek...
pe la kisah dia ye...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 08:25 AM | Show all posts
Aku suspek dia kesunyian.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 08:27 AM | Show all posts
macam pernah dengar la kisah ni
macam kawan aku pernah citer
bapak dia selalu sebelum offshore/lepas balik offshore
mesti melepak kat hotel kat kuantan
memang ada satu hotel yang angker pun
aku agak hyatt hotel ni kot
ayah kawan aku tu pernah gak kena kacau
tapi ayah dia ni kental
boleh buat bodoh je
tak jadi le kawan (hantu) tu nak kacau
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 08:32 AM | Show all posts
hyatt tu blkg mmg hutan kot..klo lepak tc mlm2 mmg scary la klo lalu situ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 10:29 AM | Show all posts
tgok pic kt gugel, lawo hotel tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 11:46 AM | Show all posts
penunggu situ gamaknya..tak pun ada story di sebaliknya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2014 04:30 PM | Show all posts
nama ayu..... macam ayu je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2014 12:48 AM | Show all posts
mrsLucky posted on 21-8-2014 02:26 AM
Hotel mana....? Tak mo jumpa Ayu

Hyatt Residency Hotel Kuantan, dekat dengan Teluk Chempedak kalau tak silap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2014 12:49 AM | Show all posts
fifie_olin posted on 21-8-2014 07:18 AM
tgk gaya xde mcm menggangu ...just penampakan dia jek...
pe la kisah dia ye...

a'a kata orang dia takde la ganggu macam nak takut2kan orang. sekadar munculkan diri je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2014 12:50 AM | Show all posts
mrsav posted on 21-8-2014 08:32 AM
hyatt tu blkg mmg hutan kot..klo lepak tc mlm2 mmg scary la klo lalu situ..

tengah fikir2 jugak ni hyatt ni kat mana sebenarnya. dah banyak kali pegi TC tapi tak pernah pulak nampak ada hotel mewah kat situ
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2014 12:53 AM | Show all posts
edoraixora posted on 21-8-2014 10:29 AM
tgok pic kt gugel, lawo hotel tu

memang lawo. banyak bintang tu. deco bilik dia dekat2 nak sama dgn Tok Aman Bali Resort
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2014 12:54 AM | Show all posts
myakayina posted on 21-8-2014 11:46 AM
penunggu situ gamaknya..tak pun ada story di sebaliknya..

best jugak kalau ada sape2 yg tau cerita asal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2014 12:55 AM | Show all posts
AbukRokok posted on 21-8-2014 04:30 PM
nama ayu..... macam ayu je

haha itulah. tak boleh nak imagine hantu ni muka buruk. mesti ingat muka dia ayu2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
alright .. aku nanti ke Kuantan UMP .. hujung bulan ( hari minggu).. nanti aku buat lawatan ke sana ...
sapa nak join boleh pm aku ...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-8-2014 01:16 AM | Show all posts
rdzaccess posted on 22-8-2014 01:10 AM
alright .. aku nanti ke Kuantan UMP .. hujung bulan ( hari minggu).. nanti aku buat lawatan ke sana  ...

terbaik!! korek cerita dalam2 kalau boleh hehe. cadang nak pegi sana jugak tapi bukan dalam masa terdekat nilah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
astro oasis channel 106 ..bacaan al Quran ..suratul Baqarah ... best ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 10:13 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 04:24 PM | Show all posts
cantik tmpt ni...akak aku baru pegi aritu....xde plak kena ape2...ekceli gangguan ni mmg org yg terpilih je yg akan kena...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 02:03 PM GMT+8 , Processed in 0.099152 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list