CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 6902|Reply: 3

Penghantaran barangan cecair lebih 10litre

[Copy link]
Post time 14-8-2014 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai semua..
Nak minta pendapat dan cadangan la..

Aku tengah pening ni..pikirkan cara nak hantar barang customer oder

barang tu dalam bentuk cecair dengan berat melebihi 10litre

cuma nak tawu kalau nak buat penghantaran menggunakan poslaju courier dorang terima tak?

selalu kalau guna pos laju aku hantar barang kecik-kecik je

mohon bantuan dari korang semua yang bijak pandai untuk bantu aku selesaikan masalah nih..lagi cepat lagi baik..sebab sekarang aku tak respon lagi kat customer aku pasal penghantaran barang dia..

mungkin korang boleh bagi suggestion untuk syarikat courier yang lain dengan harga yang ditawarkan

mungkin jugak boleh syer pengalaman korang yang pernah buat penghantaran barangan cecair kepada pelanggan

p/s:mod taktaw nak park kat mana topic nih..rasa macam boleh park kat bod pelbagai nih..kalau mod rasa tak sesuai minta mod tolong pindah kat tempat yang bersesuaian..terima kasih Last edited by sapeka on 14-8-2014 11:56 PM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2014 04:30 AM | Show all posts
cecair apa kah itu sehingga 10 liter?

TT jual air miineral ya?

seingat-ingat akak FEDEX, DHL, UPS semua sanggup jah hantar selagi you ada duit nak bayar kos ikut berat. Macam akak dahulu pernah order bingkai gambar besar gambar Andrew Garfield dari Amazon, aman-aman adja FedEX hantar ke rumah, janji ada duit.

akak tak tanya pos laju? pergilah tanya kaunter pos laju tu terus, kalau boleh boleh, kalau tak boleh tak boleh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2014 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde pengalaman. Rase nyer boleh je asalkan bukan racun dan bhn kimia berbahaya. Air zamzam pun ade org pos dari mekah.

Cuba call customer service setiap courier tanya dulu. Jimat masa dan tenaga.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2014 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
saya nak hantar sabun..tuh la sy ingt terus tanya kaunter poslaju je lagi senang kan.?cumanya sy nak kene inform customer sy dulu la kos penghantaran tuh berapa..baru first time nak buat penghantaran luar kawasan sy nih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:23 AM GMT+8 , Processed in 0.083886 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list