CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 8597|Reply: 125

[Tempatan] Alien datang lagi hux hux....

[Copy link]
Post time 8-7-2014 05:25 AM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2014 05:33 AM | Show all posts
alien yang ni boleh paham skit bahasa nya

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 05:41 AM | Show all posts
tak mandi saban hari, kena catu
patutlah rambut pun dah nak macam bangkai cadbury jah akak lehat
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai bahasa harom mcm tu pun sudah layak dicampak dalam neraka

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 05:43 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN posted on 8-7-2014 05:33 AM
alien yang ni boleh paham skit bahasa nya

ape die cakap
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
dah murtad sebelum Islam ..
selalu di muncrat kan ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 05:44 AM | Show all posts
Budak terencat akal......nyampah betul kalau jumpa orang yang menulis gaya gini
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 05:45 AM | Show all posts
husnu zhon (sangka baik)

mungkin maksud beliau kalau air ada beliau mahu ambil air sembahyang nak solat taubat untuk ikut perintah ugama. rambut tu tak leh tayamum kata nya, sebab tayamum tak leh tembus macam air sembahyang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2014 05:53 AM | Show all posts
dia nak tanya balik direct kat Allah terus tu....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 05:58 AM | Show all posts
secretservice posted on 8-7-2014 05:43 AM
ape die cakap

luahan perasaan marah (sekadar alasan nak tunjuk dia tu mengong)

kata nya arini (masa menulis tu) dia takmo puasa
nanti2 bila ada air balik baru dia nak puasa dan percaya kat Allah
marah kat Allah buat dia rasa azab tak mandi
nanti2 mati dia nak tanya Allah kenapa bagi kesusahan macm tu kat dunia ni

alaa bukan abang tak leh paham sendiri arr






Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 06:00 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN posted on 8-7-2014 05:58 AM
luahan perasaan marah (sekadar alasan nak tunjuk dia tu mengong)

kata nya arini (masa menulis t ...

tak pernah tengok format ni sejak dulu.....dah macam penyakit je
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ikut ko la dik..yg rugi nnti ko jgk...sok sok nak jawab..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 06:13 AM | Show all posts
hahahha..pprt sangat betina ni..

sian dia,miskin di dunia,(tgk background dia) lagi miskin di akhirat....

pompuan macm ni,mcm apa pula________???

@zorrro_03  
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru sikit dugaan terus nk salahkan tuhan...

Mmg terencat akal..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
secretservice posted on 8-7-2014 05:43 AM
ape die cakap

Tora dtg lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 07:16 AM | Show all posts
Sekali Allah bg cash baru mendapat budak ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2014 07:17 AM | Show all posts
Huh..baru nak senyap2 pegi mandi..
Tiba tiba jer air takde,
Nampak gayanya aku kena ikut member aku madi kat Ulu Yam
Aku nak bagitau semua member2 aku ni haa
Hari ni, harini aku x puasa sebab aku malas nak percaya pada Allah dan Islam
Sebab air takde
Kalau air dah ada, baru aku nak jadi Islam dan ikut perintah Islam sebenar,
Ada aku kisah nak lompat2, esok2 mati pun aku nak tanya Allah kenapa la dia ngokngek sangat bagi kesusahan kat dunia nihh


Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 07:18 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN posted on 8-7-2014 05:33 AM
alien yang ni boleh paham skit bahasa nya

Alien yg sama lah...

Last edited by senahsanasini on 8-7-2014 07:21 AM

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 07:19 AM | Show all posts
saladin780 posted on 8-7-2014 07:17 AM
Huh..baru nak senyap2 pegi mandi..
Tiba tiba jer air takde,
Nampak gayanya aku kena ikut member ak ...

Tq bg pencerahan.
aku dh jd budak tadika nak memahami ape die taip...
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2014 07:21 AM | Show all posts
senahsanasini posted on 8-7-2014 07:19 AM
Tq bg pencerahan.
aku dh jd budak tadika nak memahami ape die taip...
hahaha

cabaran betol nak decoding bahasa alien nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:15 PM GMT+8 , Processed in 0.081817 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list