CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: teky

Gossipers Help Desk-soalan dan Idea, pengumuman, feedback, report thread - II

  [Copy link]
Post time 13-8-2014 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
kegilaan apakah ini! kahkahkah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-8-2014 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadoiii bukak2 je terus ada header kt atas..semakkk

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim posted on 13-8-2014 01:53 PM
Hadoiii bukak2 je terus ada header kt atas..semakkk

sama gak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim posted on 13-8-2014 05:53 AM
Hadoiii bukak2 je terus ada header kt atas..semakkk

Betul la .. acaner nak buang ni kaka...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
yinfenglee posted on 13-8-2014 05:38 PM
Betul la .. acaner nak buang ni kaka...

Haha xleh buang kot sebab cam melekat
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 06:00 PM | Show all posts
maxim posted on 13-8-2014 09:53 AM
Haha xleh buang kot sebab cam melekat

Kaka .. bila kaka bak buat poll anugerah melodi galaksi... tanya momod, diorg x nak tabur tacang ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
yinfenglee posted on 13-8-2014 06:00 PM
Kaka .. bila kaka bak buat poll anugerah melodi galaksi... tanya momod, diorg x nak tabur tacang k ...

Momod bz la no time to tacang2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 09:21 PM | Show all posts
anugerah melodi galaksi tu binatang apa?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-8-2014 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
aku di stadium ni wei. sambil berforum. kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2014 11:13 PM | Show all posts
ada banner iklan dekat bawah tu, akak tekan close, sepatah haram tak close, siapa programmer nim?

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2014 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la bantal kot, pakar it.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2014 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tipu jerlah pakar it selama ni. itu semua propa jer.. itu semua firasat jer. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2014 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
tp kan aku dah tengok muka smod @naen betollah hensem nya...

dan aku jg dah tengok kaka @kakikuDibibirmu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2014 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
@toxicated pun aku dah tengok.. banyak lg lah forumer sini.. muahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2014 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
nak kenal korang boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2014 06:10 AM | Show all posts
dia kalau dah datang angin dia tuh memang shogun takterkalahkanlah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-8-2014 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
kaka maksudkan sapa pulak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2014 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
malaywood.NET posted on 16-8-2014 05:29 AM
@toxicated pun aku dah tengok.. banyak lg lah forumer sini.. muahh

Yela ko korek fb orang.ko tgk mutul fren.so tak kisah la iols pon berkerak camni jah so takde bende nak sorok sgt. Dh tu off topik kat sini tag2 iols kenapa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2014 11:02 AM | Show all posts
toxicated posted on 16-8-2014 10:57 AM
Yela ko korek fb orang.ko tgk mutul fren.so tak kisah la iols pon berkerak camni jah so takde bend ...

korek fb org = pakar it
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2014 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim posted on 16-8-2014 11:02 AM
korek fb org = pakar it

Hanez suraya,kikis duit orang=pakar ekonomi.

pakar it pakar ekonomi, jaguh sukan dan juga jutawan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:34 AM GMT+8 , Processed in 0.081708 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list