CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: teky

Gossipers Help Desk-soalan dan Idea, pengumuman, feedback, report thread - II

  [Copy link]
Post time 5-8-2014 01:17 PM | Show all posts
mana link video ben affleck?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-8-2014 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
google sendiri lah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2014 01:23 PM | Show all posts
kedekut                                   
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2014 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
motif nak letak sini lg.. kaka ada tengok kan aritu, why mcm mana tahu.. propa.. lalalalala
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2014 01:26 PM | Show all posts
kaka kaki sengaja nak suh uols kene ban lg
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2014 01:29 PM | Show all posts
link dah hilang, itu pasal tanya, dapat tengok kejap jah, tapi skip terus ke klimaks
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2014 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
betol maxim dia nak iols kena ban lah tu..

kaka bibir google jer dgn keyword ben affelek martubation atau pergi ke pornhud pastu sama search ben affeleck. gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 12:24 AM | Show all posts
@teky

tlg bukak blk thread aku..ada nk tepek gambaq
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 8-8-2014 08:23 AM | Show all posts
maxim posted on 8-8-2014 12:24 AM
@teky

tlg bukak blk thread aku..ada nk tepek gambaq

da bukak xxxxxxxxxxxxxx
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2014 12:14 PM | Show all posts
tumpang tanya..kalau kita nak tag atau menyeru someone dlm post atau reply macam mana ya? contoh nya kena letak @ didepan nama ke..? is it mcm ni @teky ? thanksssss in adv











ps....oh ok dah nampak nama teky tu dihighlight..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2014 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
LilyDoll posted on 11-8-2014 12:14 PM
tumpang tanya..kalau kita nak tag atau menyeru someone dlm post atau reply macam mana ya? contoh ny ...

motif tanya pastu sendiri jawap.. betol lah tu cara nya begitu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2014 09:09 PM | Show all posts
LilyDoll posted on 11-8-2014 12:14 PM
tumpang tanya..kalau kita nak tag atau menyeru someone dlm post atau reply macam mana ya? contoh ny ...

betul lah tu dik, apa yang adik tanya tu lah jawapan dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2014 09:22 PM | Show all posts
@malaywood.NET   @kakikuDibibirmu sorry banyak2 ya..masa bertanya tu mmg tak tau,so test gna nama teky..nampak pulak highligted nama tu terus dapat jawapan...patut delete je la kan post tu..hehehe sorry again menyemak je   
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2014 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
LilyDoll posted on 11-8-2014 09:22 PM
@malaywood.NET   @kakikuDibibirmu sorry banyak2 ya..masa bertanya tu mmg tak tau,so test gna nama te ...

loh.. knp pulak sampai kena minta maaf kaka! tak ada yg salah pun. cuma kelakar jer lah.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2014 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
thanx to momod yg pantas dan cekap... sweet dreams....
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2014 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sedih pulak mlm ni. sakit hati pun ada.. dah biasa jd bersabar jer lah. sobsobsob.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-8-2014 09:26 PM | Show all posts
bersedih apa lagi ni huh KDL, kisah dunia lelaki?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2014 10:43 PM | Show all posts
nape sedih. xleh klimaks ke. biasa la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
hampeh betol korang ber2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 12:55 AM | Show all posts
boleh sis kalau nak klimaks, kena gosok lama-lama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 04:30 PM GMT+8 , Processed in 0.091544 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list