CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: teky

Gossipers Help Desk-soalan dan Idea, pengumuman, feedback, report thread - II

  [Copy link]
Post time 25-5-2021 10:19 AM | Show all posts
forum gosip mende nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2021 08:57 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 20-1-2021 09:19 PM
Tak, mod/smod je. Thread apa tu?

Tacang perhargaan tadi adalah kerana jaga board dengan sgt baik
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:00 PM | Show all posts
teky replied at 26-2-2021 09:42 AM
@AceHand mohon pertolongan...

Tacang perhargaan tadi adalah kerana jaga board dengan sgt baik.
Juga ingin maklum to you that you boleh apply for the Purple Medal ie Senior Forumer.
-ipes2-
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2021 10:21 AM | Show all posts
ipes2 replied at 6-6-2021 09:00 PM
Tacang perhargaan tadi adalah kerana jaga board dengan sgt baik.
Juga ingin maklum to you that yo ...

japp nak test.. rasenye mcm da ade purple medal ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 05:27 PM | Show all posts
teky replied at 8-6-2021 10:21 AM
japp nak test.. rasenye mcm da ade purple medal ni...

ya, sudah appear purple medal you
ari tu tk ada (walaupun purple medals org lain dan sy sendiri, ada)
so kira setel lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:05 PM | Show all posts
ape cerita adik haflin tak mengaku muslim terang terangan comolot ngn wife. eeyuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengapa dibiarkan begitu banyak thread Ebit Liew di board Gosip Tempatan? Kalau ye pun ada kes hangat pergilah hantar kat board yg sesuai, Isu Semasa or Personaliti Media Sosial ke hapa2 yg lain?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 01:19 AM | Show all posts
bile korang nk tukau banner bod gosip ni???????? dari aku bujang smpai da beranak tk tukau2... yg dlm banner tu pon da tua2 blaker
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mod tak boleh ban newbie dari spam thread ke? Spam double thread, lepas tu tajuk sama je dibukanya thread berpuluh-puluh. Agak2 laa
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan:
Baru daftar forum 4 hari dan sudah ada 185 thread hasil google translate

Cyber trooper ke ntah siapa2 main spam pun tak boleh ban ke?
Sakit mata dan sakit hati tengok

Kita paham kalau nak traffic
Tapi bukan gini
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa Help Desk tetapi sepi
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2022 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang tanya.. kenapa saya tak boleh tgk image dlm bod artis.. yg keluar cam kotak kosong ada logo camera je.. gambar artis tak ada. Tq
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 12:43 PM | Show all posts
salam, tumpang tanya...setelah 30 tahun forum ini wujud, adakah @teky  masih menjadi momod?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2022 02:00 PM | Show all posts
maxim replied at 22-3-2022 12:43 PM
salam, tumpang tanya...setelah 30 tahun forum ini wujud, adakah @teky  masih menjadi momod? :curse ...

tak dah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2022 02:01 PM | Show all posts
Baladna804 replied at 24-2-2022 03:49 AM
Tumpang tanya.. kenapa saya tak boleh tgk image dlm bod artis.. yg keluar cam kotak kosong ada logo  ...

you all punya internet kot ade firewall n block some applications.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam

I kena log out from Cari yesterday dan tak ingat password or my email details.

Old username: 3chanceno
Level: 14

Boleh admin tolong to provide my password or how to log in as 3chanceno?

Thank you.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
3chancenotwin replied at 24-3-2022 02:18 PM
Salam

I kena log out from Cari yesterday dan tak ingat password or my email details.

Tak boleh pakai fungsi 'forget password' ke?
Syarat nak pakai fungsi tu, email address yg masa register dulu tu masih valid
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 06:26 AM | Show all posts
Macam mana nak masukkan gambar makanan ,bunga ke dalam forum menggunakan android

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 11:41 AM | Show all posts
Mawarkemboja replied at 19-5-2022 06:26 AM
Macam mana nak masukkan gambar makanan ,bunga ke dalam forum menggunakan android

Boleh refer tered ni
Cara Meletakkan Gambar

https://b.cari.com.my/forum.php? ... &extra=page%3D1

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 04:30 PM GMT+8 , Processed in 0.182109 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list