CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: @Phoenix

BADE KAHWIN LAGI

[Copy link]
Post time 30-5-2014 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 08:31 PM | Show all posts
erma dah lama suruh bade kawin lagi cuma bade je tak mau. Agaknya ni baru terbuka hati kot. So, luahan hati yg erma tulis di instagram lepas erra cerai hari tu adalah tentang diri dia laa... waktu tu semua org marah erma kononnya masuk campur hal rumahtangga erra padahal dia tulis pasal diri dia.

Sampai hati ko bade, dulu erma suruh kawin ko tak nak. Skrg bila dia tak suruh baru ko nak kawin Last edited by MissLibra on 30-5-2014 08:34 PM

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Erma Fatimah bukan kat spain ke skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:33 PM | Show all posts
hasniey posted on 30-5-2014 07:55 PM
eh anak diorg yg 5 org tu ank angkt ke?

yeap  semua anak angkat. Termasuk yg kecik si citra tu, anak tu kan cacat. Erma tau citra cacat waktu ambik, tapi erma tak kisah, dia ambik juga. So walaupun erma ni org panggil kilat petir sabung menyabung tapi naluri ibu dia sangat kuat walaupun tak boleh mengandung.
Last edited by MissLibra on 30-5-2014 08:35 PM

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:36 PM | Show all posts
Seriously, aku memang terkejut baca berita ni walaupun sepatutnya taklah memeranjatkan. Dah lama tak jumpa kak erma, aku harap dia baik baik saja.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:47 PM | Show all posts
Rsenye pon hbgn dorg mmg x brp intim sbb masa dorg xpnh bersama.
Erma bz dgn produksinye, bade pon same.

Bg aku erma ni kuat, tabah tempuhi segala dugaan alam perkahwinan die..

Tp apa yg aku pelik, knp die dan umie xleh ngandung.
Kesian jgk klu dua2 man***.

Betty je lah harapan mak die skang nk tgk ank pompuan ngandung.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:50 PM | Show all posts
MissLibra posted on 30-5-2014 08:33 PM
yeap  semua anak angkat. Termasuk yg kecik si citra tu, anak tu kan cacat. Erma tau citra cacat wa ...

uols, erma tak blh mengandung sbb apa...

mak sedara iols pon takleh ngandung
pun amik anak angkat
tp pak sedara iols tak pernah terlintas nk kwen lain
siap suruh mak sedara iols berhenti kja sbb mak sedara iols cantik..
mak sedara iols xleh peknen sbb ms remaja sakit, dan rahim kna buang..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:51 PM | Show all posts
Bukan dulu erma pernah cakap dia tak kisah kalau Bade nak kawin lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 08:54 PM | Show all posts
aku rasa erma merelakan jer suaminya kahwin lain

sebab aku ada baca kat majalah mana ntah, dia siap nak pinangkan raja ema untuk suaminya buat jadi madu beliau... tapi raja ema tak nak
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:55 PM | Show all posts
zila_hakimie posted on 30-5-2014 08:50 PM
uols, erma tak blh mengandung sbb apa...

mak sedara iols pon takleh ngandung

aku pun tak sure kenapa dia tak boleh pregnant sebab tak pernah tanya pulak. Tapi dia sangat sayang anak2 dia semua kalau tak, takkan boleh ambik sampai lima org. Yang si Albab kalo tak silap dia ambik adik beradik sekali. Albab tu waktu kecik manja sgt dengan erma sampai tidur mesti atas perut erma. Macamanalah adik beradik tu nak terima pasal bapak dorang ni.. aku lagi kesian budak2 tu drpd erma sebab erma ni pompuan strong.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:58 PM | Show all posts
ni ha facebook bini baru dia..

https://www.facebook.com/aida.abdul.31
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh jodoh dia kn
Mesti erma dh tahu.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 posted on 30-5-2014 08:58 PM
ni ha facebook bini baru dia..

https://www.facebook.com/aida.abdul.31

Biar betul ratu......
Mcm negro je mira tgk.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:05 PM | Show all posts
RatuDunia94 posted on 30-5-2014 08:58 PM
ni ha facebook bini baru dia..

https://www.facebook.com/aida.abdul.31

What>>?? orang mana ni


Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:06 PM | Show all posts
Erma dah tahu kot.
Erma, stay strong. anak2 ada.
mak saya pun blh besarkan kami 5 beradik.
apatah lagi erma.

Keringkan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:06 PM | Show all posts
agaknya erma restu kot...rasanya bade tu lelaki yang bertanggungjawab...entahla...speku jer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 09:11 PM | Show all posts
amiraira posted on 30-5-2014 09:03 PM
Biar betul ratu......
Mcm negro je mira tgk.....

iols search kat google keluar profile tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 posted on 30-5-2014 09:11 PM
iols search kat google keluar profile tu...

Saja je ratu tau....
Terkezut mira kalau bade kawen dgn aida tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:20 PM | Show all posts
asalkan bukan aida - adybird wowkeyy jek
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:24 PM | Show all posts
RatuDunia94 posted on 30-5-2014 08:58 PM
ni ha facebook bini baru dia..

https://www.facebook.com/aida.abdul.31

Bior betul .....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:29 PM GMT+8 , Processed in 0.117780 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list