CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 69464|Reply: 378

BADE KAHWIN LAGI

[Copy link]
Post time 30-5-2014 07:07 PM | Show all posts |Read mode

KUALA LUMPUR 30 Mei - Pengarah filem terkenal Badaruddin Azmi (Bade) dikatakan berkahwin buat kali kedua dengan seorang wanita muda yang dikenali sebagai Aida Abdul, berusia awal 30-an.
Majlis meraikan pernikahan baharu suami kepada Erma Fatima itu berlangsung di sebuah hotel di Cherating , Pahang pada 27 Mei lalu.
Majlis yang berlangsung secara tertutup itu turut dihadiri beberapa artis terkenal termasuk Datuk Rosyam Nor dan isteri.
Walaupun isteri kedua pengarah itu masih misteri, Utusan Online berjaya mendapatkan gambar perkahwinan mereka baru-baru ini.
Sehingga kini Bade sendiri masih belum memberi sebarang pengesahan mengenai pernikahannya itu walaupun usaha mendapatkan kenyataan daripada pengarah berkenaan dibuat semenjak minggu lalu.
"Bade dan isterinya difahamkan telah bernikah sekitar dua bulan lalu di negara jiran. Wanita berkenaan juga merupakan orang yang terlibat dalam bidang penerbitan drama dan filem dan kini membantu produksi Bade sendiri," jelas sumber.
Rosyam yang dihubungi Utusan Malayisa bagaimanapun tidak mahu memberi sebarang ulasan mengenai majlis perkahwinan rakan baiknya itu.
"Ini kisah peribadi, awak tanya tuan punya diri, itu lebih baik," katanya, tegas.
Erma, isteri pertama Bade juga gagal dihubungi untuk memberikan sebarang komen.
Hasil penelitian di laman Instagram  Erma, pengarah itu kini berada di Sepanyol untuk projek karya  terbaharunya.
  Erma dan Bade bernikah pada 30 November 1990 dan membesarkan lima orang anak.
Sebelum ini Bade pernah didakwa telah bernikah lain pada 2010. Bagaimanapun Bada menafikan sekeras-kerasnya yang dia sudah berkahwin pada waktu tersebut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 07:13 PM | Show all posts
wah... gossip hangat time maghrib nie
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:19 PM | Show all posts
Bermadulah ni...erma tau tak ni sebab nikah kat negara jiran. Erma tu boleh tahan jugak garangnya
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:20 PM | Show all posts
Omg...kak emma fatimah brmadu lh jwbnya..bertabah jer lh kak emma ooi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:32 PM | Show all posts
bermadu sudah
i rasa erma dah tau ni
kalau sembunyi lagi nahas laki dia kena sembur
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:34 PM | Show all posts
madu tu kan manis....

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:36 PM | Show all posts
Ada majlis meraikan bagai tu rasa rasa macam erma restu akan tetapi bila baca part kawin kat negara jiran tu yang tak berapa nak best pula.
Nak merasa ada anak sendiri ke bang bade oi, selamat pengantin baru lah ye

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:37 PM | Show all posts
Mana gambonya.. kata ada..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 07:37 PM | Show all posts
Pergh! Seriously?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:42 PM | Show all posts
Cookeelaat posted on 30-5-2014 07:36 PM
Ada majlis meraikan bagai tu rasa rasa macam erma restu akan tetapi bila baca part kawin kat negara  ...

maybe masa kwin kt siam dia x tau lg kot
atau dia x approve
pastu bile dh boleh terima baru la bade berani buat majlis
xtau pulak rosyam nor bff bade ni
i pun rasa dia nak anak lah
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak silap erma sekarang ada kat spain, ada pengambaran
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:49 PM | Show all posts
nak tau betapa manis nye madu itu, kena la rasa sendiri..
tadi baru je wanita hari ini tunjuk famili yang bermadu tu bahagia je..
siap isteri pertama suap makan kt madu dia kot..
alahai, aku plak yg macam nak terbuka hati untuk bermadu..
kalau dapat yang jenis bertolak ansur tak pe..
tapi, kalu dapat yang jenis tak puas hati, pendengki je, merana woi..
time tu la madu ni pahit..

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:50 PM | Show all posts
Tahniah Bade
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:55 PM | Show all posts
eh anak diorg yg 5 org tu ank angkt ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang nya isteri 2nd trpksa nikah kt Siam..
Adakh erma xtau...nahas la klo erma tau heolls nikah sorok2...dulu masa berebut bade gn raja ema bkn maen lg hihihi gosip dunia hiburan dulu2...
Yup myb sbb anak dia kawen laen...

Tp iols trkejut juga utusan lebih advance dr forum cari...sdgkn selalu utusan lembab sket dpt skop cerita2 panas huhuhuhu




Last edited by bambimo on 30-5-2014 08:08 PM

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:01 PM | Show all posts
tapi bukan ke dulu erma suruh bade kawen lagi sbb diaorg takleh dapat anak sendiri...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertepuk tangan la bekah... Klu erma xtahu..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:18 PM | Show all posts
tahniah,mana pic
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:22 PM | Show all posts
congratsss
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 08:23 PM | Show all posts
Tahniah....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:30 AM GMT+8 , Processed in 0.133260 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list