CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: @Phoenix

BADE KAHWIN LAGI

[Copy link]
Post time 1-6-2014 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever posted on 1-6-2014 10:19 AM
Cadbury sungguh jantan suami org yg mencelup sana sini kan!shilaker sgt!

dah katanya nk try mcm2 perisa

walhal sendiri tak kreatif
jgnlah asik stail sama je,10 tahun kawen posisi tu je..
dlm bilik je
try lah atas dapur ke, atas mesin basuh ke
pehtu try mcm2 watak
hari ni bini jd misi seksi menggoda, esok bini jd maid seksi, lusa bini jd penari tiang ke..
yg suami pun leh try mcm2 watak..
barulah seronok tak hambar...
xdelah ko teringin nk try ayam2 lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga erma ttp bahagia
Bade jgn pinggirkn erma walau erma x mampu bg zuriat sendiri
Hargai dia dan sayangi dia seperti dahulu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:50 PM | Show all posts


ermafatima Even yourself in pain? Ha ha ha ha...mana ada lagi. Sekarang zaman 'sendiri mau ingat'. Org hanya fikir sedap sendiri dulu...they dont give a shit about what u feel.... 2w Read more at http://web.stagram.com/p/7249401 ... QH1uZEhioUOLFym8.99
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:52 PM | Show all posts


ermafatima Do you think u have one? 2w
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:54 PM | Show all posts


ermafatima Semuga hari ini kita mendapat berkat dan rahmat darinya... 1w
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:56 PM | Show all posts



[  ermafatima Semuga kita semua di temukan dgn mereka-mereka yg menghargai kita sebagai seorang manusia. AMIN. 1w   
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:58 PM | Show all posts


No caption from ermafatima's ig
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 02:01 PM | Show all posts
So basiccaly redha or tidak.., her heart is still broken. tis so sad indeed. What to do la caras mana pk ni n  bade is so lame.. cant even give happiness to 1 wife teringin nak ada 2 bini. What a freaking loser.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 02:18 PM | Show all posts
Suchi posted on 31-5-2014 11:03 AM
dulu forummer cari ada dedahkan satu forum utk lelaki tak guna mencelup pompuan lain tanpa pengt ...

Mak aih ade juge yer
forum ape tu kak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ida88 posted on 1-6-2014 02:18 PM
Mak aih ade juge yer
forum ape tu kak?

forum jantan tak berguna lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
irisismail posted on 1-6-2014 01:58 PM
No caption from ermafatima's ig

speechless...bertabahlah kk erma
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sapp73 posted on 1-6-2014 12:33 PM
Ada aje gambar kahwin diorang kat mingguan malaysia hari ni.....tapi kecik sangat

tepek laa uols picca depa
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 04:56 PM | Show all posts
ElmoRed posted on 1-6-2014 04:08 PM
tepek laa uols picca depa

Sorry, bab tepek menepek ni den tak gheti
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 05:01 PM | Show all posts
nati erma kn kata. **klo bermadu itu membawa ke syurga. aku redho**
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 05:10 PM | Show all posts
bambimo posted on 30-5-2014 07:59 PM
Sayang nya isteri 2nd trpksa nikah kt Siam..
Adakh erma xtau...nahas la klo erma tau heolls nikah s ...

napalah tak kawen jer ngan raja ema, bergetah lagi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 05:40 PM | Show all posts
Klu aku giler keje berbln2 g outstation pun aku bg je hubby aku kawen lain...or xyah ada laki pun bagus jgk...g outstation cr la kumbg baru...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang posted on 1-6-2014 05:10 PM
napalah tak kawen jer ngan raja ema, bergetah lagi tu.

X ingt le psl apa sbb time tu raja ema and erma dua2 tu kira antara top actress...raja ema smpai dpt offer brlakon cerita filem indon perkahwinan brdarah..erma plak baru menang best female actress..

Lama sgt dah...masa tu iols kecik lg
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 07:00 PM | Show all posts
tengok ig bini baru dia tapi sheols lock. dari caption ig dia macam angau sangat laahaiiii. aide_abdul82 kan ig dia. kalau aku jadi erma makan hati ler....bini kedua ni perluke pon nak tunjuk kebahagiaan bagaiiii???nak update fb nak update ig, dia tatau ke yg no 1 merana macam nak putus nyawa????
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin dia mahukan zuriatnya sendiri.. Fikir positif sudah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 posted on 1-6-2014 07:00 PM
tengok ig bini baru dia tapi sheols lock. dari caption ig dia macam angau sangat laahaiiii. aide_abd ...

Uols pastike dia bahagia? Biasa org ketiga jarang bahagia pun. Mungkin dia try to show off yg dia bahagia. Terlampau show off ni sbnrnya tak bahagia mnapun. Bahagia cara diaorg jelah. Ala kadar.. Biarla dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:55 PM GMT+8 , Processed in 0.410279 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list