CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: @Phoenix

BADE KAHWIN LAGI

[Copy link]
Post time 31-5-2014 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgs erma..btui tuh..dr diowang bt mksiat baek lh bkwen tu lbih mulia dr tk kwen tp sibuk mencelop kt lua..dh la mnipu bini dosa ush kira lah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Die rase die mampu. Ok la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 12:43 AM | Show all posts
dulu kak erma ni hot gila dlm hati bukan kristal
tp tu la kitaran hidop...sekrg da tembam da..tp bila mekap msih cantik
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 12:48 AM | Show all posts
ladyxez posted on 31-5-2014 10:56 AM
dalam hati lelaki yang kawin dua ni mesti mengcompare yang mana lagi bagus , mana lagi comey , mana  ...

aku ada pakcik, kawen dgn sorg balu anak ramai gak laa..mula2 bini pertama xdpt terima..tp yg second wife  ni pown bagus, xde lebih2..lama2 da jd mcm kakak adik dah... tp macam kau ckp laa..mostly kawen sbb nafsu...bukan niat poligami macam rasulullah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 12:56 AM | Show all posts
aku rase erma ni banyak mintak nasihat zarina zainuddin
sbb tu die ok je.........
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:27 AM | Show all posts
asamfish posted on 1-6-2014 12:56 AM
aku rase erma ni banyak mintak nasihat zarina zainuddin
sbb tu die ok je.........

buat apa nak mintak nasihat dari bini no 2
kalau mintak nasihat dari madunya zarina tu logik la

btw bade ni good looking gak...padan la jadi rebutan erma dgn raja ema...
bagus gak ambik masa yg lama lepas wife bg keizinan baru nak kawin baru
takde la kena cerca...malah ramai yg mendoakan lagi
bukan mcm jantan lain belum bini bg green lite dah lari kawin kat siam
dayus sangat



Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:37 AM | Show all posts
NAT_11 posted on 31-5-2014 10:04 PM
Entah-entah, dah tak sebumbung lagi...............

in a way, dengan kerja erma and bade ni, memang tak sebumbung dah pun kan. shooting lama2 kat tempat2 berjauhan, serupa je lah bade kawin baru ke tak. kalau kena gilir2 rumah pun tak terasa gitu.


Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah bade, bini baru dan erma jugak.
Hensem lagi bade ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 03:46 AM | Show all posts
dah tgk pic kawen deme...tp aku x reti plak nk upload pkai hp ni...tema warna putih..body cam jue aziz skit...sweet gak la,muka die..skali tgk ada cam iras hanez suraya..tp si hanez mata die bulat..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
makita posted on 1-6-2014 12:43 AM
dulu kak erma ni hot gila dlm hati bukan kristal
tp tu la kitaran hidop...sekrg da tembam da..tp bi ...

walo kat luar berubah cemana rupa
yg penting dalam masih org yg sama..
itu yg penting..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
MissLibra posted on 31-5-2014 10:59 PM
"Saya restu dan saya izinkan (Bade berkahwin)," katanya melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada ...

patutlah bbrp bulan lalu kt ig mcm agak sedih je kak erma nih
tp takdelah meroyan teruk..ke apa
dia pun nmpk ok jer..
see.. dia lebih utamakan kebahagiaan suami dia.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sriwanis posted on 1-6-2014 03:46 AM
dah tgk pic kawen deme...tp aku x reti plak nk upload pkai hp ni...tema warna putih..body cam jue az ...

alerr tepeklahhh huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Erma benarkan???? Sorgalahhhhh tempatmu erma!
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:24 AM | Show all posts
Simple saja Bade berkemeja putih semasa resepsi
Gambar bertopi koboi tu nampak cantik pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:54 AM | Show all posts
madu manis kar org jantan ja..yg bini,rasa hempedu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 10:19 AM | Show all posts
Suchi posted on 31-5-2014 11:03 AM
dulu forummer cari ada dedahkan satu forum utk lelaki tak guna mencelup pompuan lain tanpa pengt ...

Cadbury sungguh jantan suami org yg mencelup sana sini kan!shilaker sgt!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 11:05 AM | Show all posts
tepekla gambo
btw erma ni sangat berdikari gi memane2 pun xder le melekat ngan suami
dia boleh survive sorang2 tanpa laki
tu sebab dia redha kot asalkan bade masih bertanggungjawab
anak2 pun dah besa x derlah pikir nafsu sangat
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 12:16 PM | Show all posts
NAT_11 posted on 31-5-2014 10:19 AM
Hehehehe..............NAK ANAK!
Sekali bini dia tak ngandong-ngandong macam Lisa kayumati.
Ropa- ...

hahaha
i pikir logik je nat
dh berpuluh tahun kwin ngan erma kan
dulu mungkin pada dia anak angkat pun dh ok kot
maybe baru sekarang dia betul2 bersedia kot
or erma dah betul2 redha ka
dia pun tau kot kalau dia man*** mau kena lahar buang masa kwin lg




Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 12:23 PM | Show all posts
kodoklawa posted on 31-5-2014 08:42 AM
baca kat fb smlm katanya udah preggy.

ye ke uols?
tepeklah sini
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 12:33 PM | Show all posts
Ada aje gambar kahwin diorang kat mingguan malaysia hari ni.....tapi kecik sangat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 12:47 AM GMT+8 , Processed in 0.120303 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list