CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: @Phoenix

BADE KAHWIN LAGI

[Copy link]
Post time 31-5-2014 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah bade!
Ada pic lagi afdol ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2014 12:15 PM | Show all posts
NAT_11 posted on 31-5-2014 12:06 PM
Bukan ke Erma pun rampas Bad ni dari tangan
Raja Emma............???????

biasalah tu caras mencaras waktu bujang at the end bade pilih erma jugak. And lepas raja emma cerai pun erma nak suruh gak bade kawin dgn raja emma tapi dua dua pun dah takde perasaan dah.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 01:16 PM | Show all posts
Changa posted on 31-5-2014 07:06 AM
Sanggup ye akak kongsi zakar dgn cekpit cekpit lain iya?  Bau cekpit lain kat zakar suami tak hila ...

mulut uollsss..amboi..
kakak kata terbuka hati je..
nak bagi ke idok, blum tentu lagi..




Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 02:43 PM | Show all posts
ladyxez posted on 31-5-2014 10:56 AM
dalam hati lelaki yang kawin dua ni mesti mengcompare yang mana lagi bagus , mana lagi comey , mana  ...

tempat kaka ada sorang pakcik
gardener saja pun tapi berbini 2
dulu rajin gak tanya dia, pehal kawin dua
bukan kah sama saja ****
bulih dia jawab balik
"mana sama mek..hari2 makan ikang, gulai lagu mana pung, tetap ikan, bau hanyir"

meaning dia kawin sebab mencelup sajork
nak makan ayam pulok kot..
bila dah buhsan ayam, cari lembu lah pasni
kemudian kambing, last harap dapat boya
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
antiQue posted on 31-5-2014 08:13 AM
Orang kawin kat Siam ni bukan hanya sebab bini tak bagi permission, tapi kekadang sebab birokrasi  ...

Yo lah tu... Byk je negeri yg senang kawin as long as bini 1st bg...

even Selangor pun senang... Watever la kesah apa aku si petir kena madu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi posted on 31-5-2014 11:20 AM
skrg nih mst dorang bergersang n bertukar2 ayam depa kt group wassap jer.

kawan iols penah skud ...

Citer ko ni buat aku teringat kat member aku punya citer ... Kisahnya waktu dia kerja co lama adala buat co trip mmg among staff je yg g.. Trip ke siam... Dpt plak dia duk sebilik dgn pak lebai ni... Kira nmpk alim hbs la dgn janggut kambing dia.. Tp member aku citer mlm pertama dh hilang x tido bilik.. Pastu satu mlm tu dia ckp kt member aku mlm tu dia nk guna bilik pasal nak bwk masuk betina (ayam) siam ... Mintak member ni lepak je kt mana2 sampai dia settle... Terkejut beruk la member aku tu.. Tp ikutkn je psl si janggut kambing tu pangkat atas dr dia.. Moralnya ramai je yg bajet2 alim... Silap2 bini pun x tau...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin kak erma redha..
tapi iols tetap juga harap dia tabah.

Mana ada orang suka kongsi.
all d best kak erma
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 05:43 PM | Show all posts
Suchi posted on 31-5-2014 11:03 AM
dulu forummer cari ada dedahkan satu forum utk lelaki tak guna mencelup pompuan lain tanpa pengt ...

mmg betul pn... kebanyakan waktu lunch ke..ade meeting dengan klien... mesty carik hotel 2/3jam... ckp kat bini klien... padahal kelain....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2014 06:43 PM | Show all posts
Last month pernah terserempak bade ngan wife baru dia kat the curve. Ktorang pun pelik knape bukan erma yg jalan sebelah dia. Wife baru dia ok la, free hair, tp nmpak muda la dr erma.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 06:59 PM | Show all posts
KUALA LUMPUR 30 Mei Isteri kepada pengarah filem terkenal Badaruddin Azmi (Bade), Erma Fatima hari ini menjelaskan beliau merestui perkahwinan terbaharu suaminya itu.

Selain tidak terkejut, Erma yang kini berada di Sepanyol juga memberitahu beliau memberi sepenuh keizinan buat suaminya untuk berkahwin lagi.

"Saya restu dan saya izinkan (Bade berkahwin)," katanya melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada Utusan Malaysia.

Percaya kasih sayang bukan sesuatu yang mampu diatur manusia, Erma atau nama sebenarnya Fatimah Rahmad, 46, yakin perkahwinan terbaharu itu akan terus membahagiakan suaminya itu.

"Kasih sayang itu soal hati. Tiada kuasa pada manusia untuk menghalangnya. Sudah tentu perempuan itu mampu memberikan kebahagiaan kepada Bade, sebab itu beliau mengahwininya," katanya.

Erma juga mengharapkan agar perkahwinan suaminya itu tidak disensasikan pihak lain, sekali gus meminta semua pihak mendoakan kebahagiaan pasangan pengantin baharu tersebut.

Sementara itu, Bade turut mengesahkan beliau kini sudah bernikah dengan wanita yang dikenali sebagai Aida Abdul beberapa bulan lepas.

"Ya, saya sudah berkahwin beberapa bulan lalu dan majlis kendurinya pula beberapa hari lepas. Erma serta semua keluarga sudah tahu akan perkara ini, saya tidak sorokkan hal ini daripada sesiapa," katanya.

Beliau turut meminta agar pernikahan itu tidak disensasikan.

Majlis meraikan perkahwinan terbaharu Bade dengan Aida diadakan pada 27 Mei lalu di sebuah hotel di Cherating, Pahang.

Erma dan Bade bernikah pada 30 November 1990.

Kredit Utusan
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 07:27 PM | Show all posts
gigih kaka google aida abdul
keluar gambar negro
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
baguih laa erma ni, sure bangga bade dpt isteri yg memahami
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayunye hati.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
segarang2 Erma pon kene madu gak ek, Bade for sure bg alasan nak Zuriat sndirik khen.. biase le Jantan2 Melayu nk berbinik mude nie.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 10:04 PM | Show all posts
ElmoRed posted on 31-5-2014 08:33 PM
baguih laa erma ni, sure bangga bade dpt isteri yg memahami

Entah-entah, dah tak sebumbung lagi...............
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xdapat bayangkan kalau Erma x restu .... seram ....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2014 10:34 PM | Show all posts
NAT_11 posted on 31-5-2014 10:04 PM
Entah-entah, dah tak sebumbung lagi...............

aku pun rasa macam tu, kalau masih bini takkan le baik sesangat yea cakap reda segala..ala2dapat payung emas gitu..payung ceti aku caya le..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 10:55 PM | Show all posts

... saya pulak yangterasa perit pedihnya hati  ............. tabah lah wahai erma fatima
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 10:59 PM | Show all posts
"Saya restu dan saya izinkan (Bade berkahwin)," katanya melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada Utusan Malaysia.

"Kasih sayang itu soal hati. Tiada kuasa pada manusia untuk menghalangnya. Sudah tentu perempuan itu mampu memberikan kebahagiaan kepada Bade, sebab itu beliau mengahwininya," katanya.

Erma juga mengharapkan agar perkahwinan suaminya itu tidak disensasikan pihak lain, sekali gus meminta semua pihak mendoakan kebahagiaan pasangan pengantin baharu tersebut.

Sementara itu, Bade turut mengesahkan beliau kini sudah bernikah dengan wanita yang dikenali sebagai Aida Abdul beberapa bulan lepas.

"Ya, saya sudah berkahwin beberapa bulan lalu dan majlis kendurinya pula beberapa hari lepas. Erma serta semua keluarga sudah tahu akan perkara ini, saya tidak sorokkan hal ini daripada sesiapa," katanya.


sepetir petir kak erma, dia jauh lebih realistik daripada orang lain. Aku sayang dengan pasangan ni. Harap dorang berbahagia sampai akhir hayat. Sudahlah uols, berhenti kutuk bade, dia pun baik juga. Berkahwin lain bukan bermakna dia jahat. Ada laa kisah disebalik hidup diorang yg hanya Allah tau... aku emo ... Last edited by MissLibra on 31-5-2014 11:01 PM

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada juga isteri pertama baik siap gi pinangkan bini muda.. layan elok2 bakal madu. Ada yg x sanggup mintak cerai awal2...tp selalunya tp bkn semua.. yg betina garit yg nak jd no 2 l, kalo bule suh ceraikan bini pertama. Pastu siap pkai mak esah mandrem2.. ni bangkai namanya.. pastu kalo ditakdirkan suami nak kawin bini no 3... dia plak meroyan mcm org gila maki2... tau pulak marah.. aku dah tengok byk kes2 mcm ni.. baik di opis dan kwn2 lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:41 AM GMT+8 , Processed in 0.118898 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list