CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: @Phoenix

BADE KAHWIN LAGI

[Copy link]
Post time 31-5-2014 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
budaktua posted on 31-5-2014 09:23 AM
ehh..?
ada "dulu suruh sekarang tak suruh ke.."?


Haha takdelah tu ayat aku je tu... Takde la pulak erma ckp gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2014 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu posted on 31-5-2014 09:26 AM
malam ini celop faraj pertama, malam esok celop faraj kedua.
geli jah, kat zakar masih bau lendir f ...

kan mandi hadas
utk suci kan dan bersihkan semua tu

tak pun kalo jijik, pkai sarunglah.
tp tulah yg untung lelakilah.. dia bleh compare mana yg lagi best
mana aset yg lebih mantap
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 10:49 AM | Show all posts
Changa posted on 31-5-2014 07:06 AM
Sanggup ye akak kongsi zakar dgn cekpit cekpit lain iya?  Bau cekpit lain kat zakar suami tak hila ...

Hari2 timun celop tempoyak.... Nak jugak cicah budu... Baru la ada rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu posted on 31-5-2014 09:26 AM
malam ini celop faraj pertama, malam esok celop faraj kedua.
geli jah, kat zakar masih bau lendir f ...

Eloklah celup faraj yg kita tau drpd dia celup sana sini yg kita tak tau kwn2 lelaki aku yg dah kawin selamba aje celup pompuan lain waktu out station. Balik rumah bini bangga kata lakinya setia padahal celup celupan gak. Org lelaki ni kita jgn la percaya sgt. Bab celup mencelup ni dorang terror sembunyi. Pasal tu dlm islam ada rules utk benda tu sebab Allah sgt faham maklum ciptaanNya. Pompuan aje in denial kdg2.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 10:56 AM | Show all posts
dalam hati lelaki yang kawin dua ni mesti mengcompare yang mana lagi bagus , mana lagi comey , mana lagi sayang ... adil ke tu ?????,
cam citer malam tadi 'akhirnya ku mengerti' ; takde sbb kawin dua kerana cinta , kalau tak mampu adil kawin sorang je ....   

berapa lelaki yang kawin lebih dari satu sbb ikut sunnah ?,  ... hampir semua ikut nafsu , cinta, lebih muda , gatal dll  ...    ooopss terlebey suda  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MissLibra posted on 31-5-2014 10:54 AM
Eloklah celup faraj yg kita tau drpd dia celup sana sini yg kita tak tau  kwn2 lelaki aku yg  ...


dulu forummer cari ada dedahkan satu forum utk lelaki tak guna mencelup pompuan lain tanpa pengtahuan bini.
semua lelaki melayu islam plak tu.
siap memasing berkongsi tips cemana bila blk umah utk elak disyaki dr kantoi.
masinng2 semua suami org yg 'sgt baik' depan bini..
bapa yg baik pd ank2.. solat juga tidak tinggal.
pendek kata kalo bergambo ngn bini kt laman sosial.. sah2 kena puji so sweet bagai.
terkejut iols bila buka forum tu, dorang hari2 ade kt umah ok.
waktu mencelup ialah pd waktu lunch atau lps abis kije.
elok jah blk umah mcm xde apa2.. malah bleh plak mencelup bini lps tu.

kasihan wanita2 yg kena tipu idup2 dek lelaki yg ade hobi menjijikkan ini..
igt tu lah suami bahagia till jannah theyolls..
Last edited by Suchi on 31-5-2014 11:05 AM

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:06 AM | Show all posts
MissLibra posted on 31-5-2014 10:54 AM
Eloklah celup faraj yg kita tau drpd dia celup sana sini yg kita tak tau  kwn2 lelaki aku yg  ...

ye kawan i pun sama , dia overseas seminggu dia tipu wife kata 10 hari, 3 hari lagi dah balik KL , jumpa gf menggeletis 3 hari.   pastu balik umah bawa lah bagai buah tangan utk family ....  masa dia bercinta dgn gf dia lagi bertambah baik dengan wife , kasi bunga , barang kemas .... lagi romantic konon.  Akhirnya pecah tembelang jugak ... sampai bila nak menipu.  Kawin dua pun pernah ....  ramai je org gini





Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi posted on 31-5-2014 11:03 AM
dulu forummer cari ada dedahkan satu forum utk lelaki tak guna mencelup pompuan lain tanpa pengtah ...

Yeap memang kejadian tu berlaku. Aku bab2 tu memang sceptical dgn lelaki. Pada dorang kerja mencelup ni adalah sport dorang aje. Open secret among them. nafsu lelaki mmg utk pompuan aje sedangkan nafsu pompuan utk material. Klu tak takjan ada yg sanggup jadi bini kedua or ketiga asalkan berduit drpd kawin lelaki setia tapi miskin.

Org selalu sinis dgn perintah poligami dlm islam tapi tak pernah nak paham dari segi sosial. Sebab lebih baik suami celup luar drpd tanggung malu dimadukan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2014 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ladyxez posted on 31-5-2014 11:06 AM
ye kawan i pun sama , dia overseas seminggu dia tipu wife kata 10 hari, 3 hari lagi dah balik KL , ...

Adehh ramai sgt juga kawan i gitu sis. Modus operandinya sama aje...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 posted on 31-5-2014 10:34 AM
No problem.
Tambah satu dulang pun boleh je.
Aku memang nyampah dengan alasan nak kawen lagi seb ...

I geli bulu ciak dengar Laki nk kahwin lain sebab nk Anak. Nk Anak sendiri mewarisi ept kwsp kebun durian tanah pusaka did kampung... Macam la reta tu tak boleh d wakaf or beri pada saudara n Anak yatim
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:18 AM | Show all posts
Suchi posted on 31-5-2014 11:03 AM
dulu forummer cari ada dedahkan satu forum utk lelaki tak guna mencelup pompuan lain tanpa pengt ...

Akak pernah dua kali terserempak suami kawan akak berpelseran dgn cikki lain yg muda pada luar waktu pejabat namun gambar gambar keluarga mereka di fb semua loving loving jah.
kesian kawan akak dapat suami suka berpeleseran sebegitu.



Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
MissLibra posted on 31-5-2014 11:11 AM
Yeap memang kejadian tu berlaku. Aku bab2 tu memang sceptical dgn lelaki. Pada dorang kerja mencel ...

skrg nih mst dorang bergersang n bertukar2 ayam depa kt group wassap jer.

kawan iols penah skudeng group wassap laki dia, kemain lg menyembang hal2 dlm kain pun bercerita sesama kawan.
mst pasal ayam pun ada.
menjijikkan betul.

nk poligami tak mampu.. sanggup mengeseks jelah
tak sedar Allah tu Maha Mengetahui.. esok2 tetiba bini kena penyakit kelamin rupanya dibawa olh laki.

masa tu abis kantoi semua baru dia tau.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi posted on 31-5-2014 11:03 AM
dulu forummer cari ada dedahkan satu forum utk lelaki tak guna mencelup pompuan lain tanpa pengt ...

My God... Ni yg buat I takut nak dekat lelaki alum n baik
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:31 AM | Show all posts
bade dah kawin lagi? shocking news jgk nie
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa posted on 31-5-2014 11:18 AM
Akak pernah dua kali terserempak suami kawan akak berpelseran dgn cikki lain yg muda pada luar wak ...

laki camnih yg paling menakutkan..
tau2 je berbini baruu


jenis hipokrit
depan bini kemain lg.. ewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ogata posted on 31-5-2014 11:26 AM
My God... Ni yg buat I takut nak dekat lelaki alum n baik

lelaki kak

yg selalu berkopiah ke hulu hilir nih lg menakutkan tauu

kdg2 saja2 je pkai kopiah biar nmpk mcm lelaki2 baik yg alim
tetapi bila dia bercakap dan cara dia pndang kita dah sah2 tau dia jenis cemana.
iols dah penah kena.. dahlah dia dah berkahwin, tak selesa kita dibuatnya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-5-2014 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi posted on 31-5-2014 11:41 AM
lelaki kak

yg selalu berkopiah ke hulu hilir nih lg menakutkan tauu

Tak heran Kak..opis lama dulu sekor pak Cik ni alim perwatakan nya.. Tup tip one day dalam pantry gesel lengan kat Dada Kwn iols yg baru seminggu keja..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:54 AM | Show all posts
takde gambo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:58 AM | Show all posts
mitnick posted on 31-5-2014 11:31 AM
bade dah kawin lagi? shocking news jgk nie

untuk yg rapat dengan pasangan ni takdelah shocking sangat. Dorang lagi cakap patutnya dulu lagi bade dah kawin
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 12:03 PM | Show all posts



ermafatima
  Thats what friend are for i supposed....ha ha ha..  41min
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:01 PM GMT+8 , Processed in 0.117528 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list