CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: @Phoenix

BADE KAHWIN LAGI

[Copy link]
Post time 30-5-2014 09:25 PM | Show all posts
lepas ni erma fatimah msti tulis banyak skrip pasal bermadu..kihkihkih...apa2 pun..aku tak dapat nafikan..drama raya erma fatimah...atau drama2 komedi erma fatimah bawah direction dia atau skrip dia mmg best...tak de la klisye mcm rosyam nor...hehehe..well rosyam nor pun best je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 09:26 PM | Show all posts
MissLibra posted on 30-5-2014 08:33 PM
yeap  semua anak angkat. Termasuk yg kecik si citra tu, anak tu kan cacat. Erma tau citra cacat wa ...

Citra cacat? Cacat apa ya? Elok je tgk keletah dia kat ig.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:32 PM | Show all posts
I pernah juga baca Erma bagi Bade kawin...she okay lah..
i tahu walau pun sakit but maybe dia sayang Bade nak juga Bade merasa anak darah daging sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLibra posted on 30-5-2014 08:55 PM
aku pun tak sure kenapa dia tak boleh pregnant sebab tak pernah tanya pulak. Tapi dia sangat sayan ...

Bukan ke sebenarnya suami dia si bade yg x boleh bg sperma kat erma.. Seingat aku kalo x silap thn 90 dl kot dia org penah check kesuburan n doc bg tau si bade yg x suburnya... N bade ada bg pilihan kat erma sama ada nak teruskan perkahwinan atau nak cerai coz dia dah tau dia x blh bg erma anak... Ms tu aku bc paper mana tah erma ckp dia sanggup bersama gan bade pasal anak leh ambik anak angkat.. X lm lps tu dia org ambik anak angkat... Ni kalo aku x silap baca la dah lama dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ermmm
maybe sbb nk ank ke?

hurmm tp kak erma kalo xsilap dulu mcm tak kisah kalo bermadu
ke ai salah dengar..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
zila_hakimie posted on 30-5-2014 09:06 PM
Erma dah tahu kot.
Erma, stay strong. anak2 ada.
mak saya pun blh besarkan kami 5 beradik.

mak kaka pun bermadu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:52 PM | Show all posts
dahsyatnya pasal sperma
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
zila_hakimie posted on 30-5-2014 08:50 PM
uols, erma tak blh mengandung sbb apa...

mak sedara iols pon takleh ngandung

siannya muda2 lg dah kena buang rahim..
moga ada ganjarannya di syurga kelak..
td baru baca psl rahim kena buang nih..
rupanya hub seksual x terganggu kalo rahim xde cuma tak period dan hormon kewanitaan masih ada..
takde lah tetiba menopos ke apa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLibra posted on 30-5-2014 08:33 PM
yeap  semua anak angkat. Termasuk yg kecik si citra tu, anak tu kan cacat. Erma tau citra cacat wa ...

baiknya dia jaga ank istimewaa.. ank dia cacat apa?
dia selalu takda nih ade penjaga ke yg jagakn ank istimewa dia?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 09:58 PM | Show all posts
Ramai jugak yg mcm penah bace erma ade suruh suami dia kawen lagi, termasuk la aku
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 10:01 PM | Show all posts
ai ingatkan dorang dah bercerai, sebab cam pernah bace dorang bercerai, huhu... silap orang la kot...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 10:05 PM | Show all posts
ntah kt mulut je cakap x kisah laki kawen lain... dlm hati tu siapa tau.. sabarlah kak erma.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 10:17 PM | Show all posts
erma ok ja setahu kawe
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah bade, harap bade dpt memberi kebahagian yg adil dan erma serta madu akan berbaik spt bini2 ashraf
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 10:39 PM | Show all posts
lambt utusan ni kuar gambar huhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih aku masuk cari..pas baca kes ni kt fb
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2014 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun pernah bace yg erma bgi bade kawen lain
Sebab die tersgt sibuk xde mase utk bade
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sure kena petir madunya
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg tggu gambo plak....xlama kuar la lg2 bini no2 ni duk line yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2014 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak erma pun pernah dimadukan dgn kak ziela, melissa, zira kan. Harap berbaik2 mcm dlm citer tahajud cinta ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:07 AM GMT+8 , Processed in 0.143932 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list