CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: @Phoenix

BADE KAHWIN LAGI

[Copy link]
Post time 1-6-2014 08:08 PM | Show all posts
melinda_kerr posted on 1-6-2014 07:01 PM
Mungkin dia mahukan zuriatnya sendiri.. Fikir positif sudah


Ini je lerr alasan kalau jantanz nak kawen lagi???.........
Camna kalau DIA yang mandol and bini insist nak gak
zuriat darah daging sendiri.......?
Tahu pulak marah.
Eh!.....Apasal takda drama Melayu, plotnya jantan mandol,
bini nak gak zuriat darah daging sendiri............????
Yang paling banyak plot drama Melayu, jantan nak gak darah
daging sendiri sebab bini mandol.........
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 08:16 PM | Show all posts
napa nikah kat siam? wht is wrong Bade tu xmau nikah kat msia???
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 08:16 PM | Show all posts
NAT_11 posted on 1-6-2014 08:08 PM
Ini je lerr alasan kalau jantanz nak kawen lagi???.........
Camna kalau DIA yang mandol and b ...

erma kena buat ni drama psl jantan mandol
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 08:30 PM | Show all posts

Paling Aku Tak Tahan

Babak Jalaluddin Hassan pelok2 Ogy nak tahan dari menyerang Erma dalam Pengantin Popular.  Baik suruh Emang Manang je berlakon..

Aku tengok kat London menempek video sapetah.  Zaman blajor..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk kutuk bade pun mati angin. Sbb si erma pasrah je.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 08:54 PM | Show all posts
hanamunir posted on 30-5-2014 07:49 PM
nak tau betapa manis nye madu itu, kena la rasa sendiri..
tadi baru je wanita hari ini tunjuk fam ...

depan tv memang lah besuap bagai...blakang tv?kau ingat dia org nak ke bertarik rambut depan org ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:30 PM | Show all posts
voiletiris posted on 1-6-2014 08:54 PM
depan tv memang lah besuap bagai...blakang tv?kau ingat dia org nak ke bertarik rambut depan org r ...

yang tu kita tak tau la kan..
bab bertarik rambut tu, apa orang kata,
sedang kan lidah lagi tergigit gitteww..
mungkin ada, mungkin tak ada..
mesti ko x tengok masa dia explain kenapa suami dia kawin lain..
kita boleh nilai kalau seseorang itu ikhlas atau tidak..
masa dia explain tu,
memang nampak isteri pertama sangat2 ikhlas,
dia yang tanya kn suami dia,
abang nak kawin tak,
dia yang pinang kan madu dia..
madu dia tu asal nye best friend zaman universiti..
tengah mencari jodoh..
dia memang rapat n sangat sayang kan kawan dia ni..
so, dia fikir apa kata dia rapat kan hubungan dia n best friend dia ni dengan cara macam ni..
dia bawa si best friend jumpa dengan keluarga mentua n ipar, kenal2 gitu..
balik tu dia bagi sampul, dalam tu ada 2 kping gambar..
satu gambar suami dia..satu gambar family (suami, dia n anak2)..
dia cakap kat best friend dia,
"Insya Allah, kalau ada jodoh,
ni la bakal suami n bakal keluarga awak,
semoga dapat terima kami dengan ikhlas dan hati yang terbuka"..
best friend dia terharu n terima pinangan tu..
nak bermadu atau tak, itu pilihan masing2..




Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:33 PM | Show all posts
man gambooooooooooo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 09:35 PM | Show all posts
klau ade no2 apasal xkawin kat sini..kawin diam2 lah nie...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:41 PM | Show all posts
choombee posted on 1-6-2014 09:33 PM
man gambooooooooooo

cinonet sgt gambor kat paper


Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:43 PM | Show all posts
maxim posted on 1-6-2014 01:41 PM
cinonet sgt gambor kat paper

thankssss maximm..nak hot jugak second wife bade
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:46 PM | Show all posts
maxim posted on 1-6-2014 09:41 PM
cinonet sgt gambor kat paper

Dr jauh nampak mcm zahida rafik
yg online nye gamba ade tak
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:52 PM | Show all posts
ida88 posted on 1-6-2014 09:46 PM
Dr jauh nampak mcm zahida rafik
yg online nye gamba ade tak

online xdak

tp die ni rasanya






Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:57 PM | Show all posts
hanamunir posted on 1-6-2014 09:30 PM
yang tu kita tak tau la kan..
bab bertarik rambut tu, apa orang kata,
sedang kan lidah lagi terg ...

Lain orang lain penerimaannya.
Best fren pompuan dalam cerita u ni, terharu.
Kawan aku naik angin, langsung tak ditego pompuan yang
datang minang dia untuk lakinya.
What the heck, katanya. Get lost!
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 09:59 PM | Show all posts
maxim posted on 1-6-2014 09:52 PM
online xdak

tp die ni rasanya

Fuyooo cun bergetah

erma plk dah rupa gotah sekerap gemok keras

Bertabahla ema moga cpt kerus cam datin paduka
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 10:03 PM | Show all posts
maxim posted on 1-6-2014 09:52 PM
online xdak

tp die ni rasanya

Bole tahan juge aida ni
Arap bade berlaku adil dan saksama
sungguhpun erma redha.deeep deep inside her heart mesti ade sedih nye



tengkiyu maxim
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 10:19 PM | Show all posts
maxim posted on 1-6-2014 09:52 PM
online xdak

tp die ni rasanya

Cute and young.............untung Bade...............
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 10:36 PM | Show all posts
apasal korang panggil erma fatima ni si petir...dia mmg garang eyh? kes yg mana yg korang ckp dia petir...nk tau gak...hehee...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 10:42 PM | Show all posts
Gambar pernikhan tu xrupa bade  tpi xtau lah dh dekad2, iolls xnmk erma gan bade pon
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 10:43 PM | Show all posts
foto klau iya bini2,rupa mcm xelite gal itu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.121557 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list