CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1783|Reply: 1

B'vite ~mari bincang kan

[Copy link]
Post time 26-5-2014 08:32 AM | Show all posts |Read mode
hi!

ni 1st time buka thread di sini.
just nak tanya siapa yang pernah consume atau plan nk ambil produk B'vite ni?
baca ingredients mcm ala2 bberapa produk yg ada kat pasaran.huu
mcm lebih kurang je

tp bvite ni keluaran company sama dgn harum malam


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-5-2014 08:33 AM | Show all posts
ni kopi pasta dr web jeh

B'Vite mampu mengatasi masalah seperti :

1. Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.

2. Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.

3. Membuat kulit cerah seperti semulajadi

4. Mencegah kulit dari kusam

5. Menyamarkan garis halus

6. Mmebantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.

7. Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular. 8. Menyamarkan kesan parut serta noda hitam 9. Sebagai antioksidan alami serta anti kanser

10. Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.

11. Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh

12. Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi

13. Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan

14. Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot

Kandungan: 250 ml

Cara guna:

1) 2 sudu besar tiap pagi sebelum sarapan.

2) Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:19 AM GMT+8 , Processed in 0.088043 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list