CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dyana612

Luahan sedih Fizo Omar isu Mawar dikecam di laman sosial

[Copy link]
Post time 10-4-2014 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim posted on 10-4-2014 11:01 AM
ntah la..tp aku tgk fareeda ni beniaga tudung jadik cam "kecoh"..xtau knapa...tudung2 lain elok je ...

Kellas maxim tau all about tudung. Uols pakai tudung ape..tudung paridah ni mmg makcik2 okeh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 02:29 PM | Show all posts
maxim posted on 10-4-2014 01:32 PM
tenang je tgk norjuma ni kan..

Iolss pon mmg xberapa bkenan sgt dgn couple ni.. since fizo dok melamar mawar lagi yg ala2 ittew
lg 1 myb sbb theyols tlalu expose sgt kot..
mula2 mmg la nmpk sweet, tp lama2 org tgk meluat okayyyyy...



Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:30 PM | Show all posts
yang ni memang aku xleh brain lgsg hokeh..
aku heran ko jadi miskin je apa ek. orang dah sgup tido depan kedai pon blh p rampas lagi eh.
aidijuma tu klu g convo bdk2 ni, booth jual yg fake sebelah2 je pon.. xpulak dia p rampas..
kalau nk pki paritdah ni pakailah kalau nk pakai ciplak pon apa salahnya..

rezeki tu Allah bagi.. ko ttp rezeki orang kot.. banglo ko kne gadai ke? xkan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak opis iols ckp bila pakai tudung paridah ni keyakinan diri bertambah.entahla cmne leh yakin diri.akak ni kerani.wonder berapa la kene saving nak beli selai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:31 PM | Show all posts
aku tgk org yg pki tudung paridah ni dh mcm ayam time kembangkan leher....hhuhu...x kenan betol....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:32 PM | Show all posts
ibu_haritz posted on 10-4-2014 11:21 AM
Ariani dulu mase top, ramai peniaga kluarkan tudung ala2 Ariani..xdelah plak tokey dia nk pi saman o ...

mayb,ariani x dipatenkan cm paridah kott...kes tamak,paridah takut pd bayang2 sendiri.persaingan dlm bisnes,biasa laa.kalo kualiti tudung A ok w/p ada saingan sengit dr tudung B,customer ttp cr tudung A..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp dlm kes ni walaupon mmg org menyampah tindakan dorg tp ape dorg buat tu mmg betul.benda tu dah melibatkan hakcipta/patent..
kalaupon awning tu paridah amek idea org tp org yg asal x pegi patent, so dorg tetap dpt hak tu. Dlm kes ni ade bijaknye la dorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
BabyAnje posted on 10-4-2014 02:09 PM
tak mahal..mampu dimiliki tpi itulah cpt sangat sold out...

Kalau harga mcm adijuma tu kira OK la kan.. Ni sampai beratus2 harga huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 02:38 PM | Show all posts
syue86 posted on 10-4-2014 12:01 PM
aku sangat prejudis dgn pemakai tudung ni
klu aku nampak je, aku akan assume örg gomen"
...

makcik gomen mmg suka hokeh.. sgup beli ori pnya..
aku pakai yg ala2 paritdah dari tganu je.. terasa diriku homey jgk, dpt pulak yg ttup dada lg bgs, dr senteng mcm singa je.

sakit hati sbb aku rasa dia ttp rezeki org.

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss posted on 10-4-2014 01:46 PM
ye la...  kan dia kata ramai yang beratur bermalam bagai nak rak depan butik diorang, pastu jual o ...

Ni plak kebodohan namanye.haha kalau nk bg peluang niaga x yah la susah2 org kene beratur kt kaki 5 tu.bagi jela dorg register as authorised reseller.kasi jela margin sikit.lucu jek.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:41 PM | Show all posts
hyldia posted on 10-4-2014 02:32 PM
mayb,ariani x dipatenkan cm paridah kott...kes tamak,paridah takut pd bayang2 sendiri.persaingan d ...

jgn tamak sgt pn paridah..
awak tetap ade pelanggan tetap yg sanggup tido dan beratur dpn kedai..
xpyh kecoh2 sgt..
takut tak dapat target huntong RM90 juta kot..



Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:43 PM | Show all posts
toxicated posted on 10-4-2014 02:39 PM
Ni plak kebodohan namanye.haha kalau nk bg peluang niaga x yah la susah2 org kene beratur kt kaki  ...

hahahaha...  nak buat camne...  dah pemikiran diorang camtu...  tapi agree macam ko cakap, kasik je la authorised reseller kan... tu lagi nampak terang jelas nyata ko memberi peluang perniagaan dan pekerjaan kat orang lain...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
puteri_malam posted on 10-4-2014 01:42 PM
kalau dah sesungguhnya tudung tu terbaik n jadi kegilaan pemakai2 tudung...nak takut apa dgn yg tiru ...

Mmg pun siap upload pics n berhashtag fareeda bagai.. Cakap Ada koleksi la apa la haha..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:44 PM | Show all posts
myasara_m posted on 10-4-2014 02:21 PM
design terkini iol xde nampak lak yg plain. kena kerap lg mengikuti nampaknya iol ni

hat plain dah xjual ropenya..
hat rm10 latest design iols baru tau..
iols suka juma plain dr kangarooo tu lembik sangat

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:45 PM | Show all posts
cheeky_meal posted on 10-4-2014 02:17 PM
hang try pakai pearl haya pulak..alimla sket..

hat pearl tu lagu mana?
aku pakai kaler plain bawal ja hat cocok ngan aku
sbb malas nak iron
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:50 PM | Show all posts
NHolmes posted on 10-4-2014 02:43 PM
Mmg pun siap upload pics n berhashtag fareeda bagai.. Cakap Ada koleksi la apa la haha..

tu la..ku mampu tgk jer la nak comment pun segan..ku tak mampu nak ada koleksi tudung Fareeda ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 02:51 PM | Show all posts
setankuning posted on 10-4-2014 11:14 AM
kne betulkan sikit

"sape x syg bini 'berduit' oiii"

ahahahahhaha lawak siottt
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:51 PM | Show all posts
dulu pun ada kes kan puak2 paridah ne?
alang2 ko paten segala tudung di malaysia ni
see berapa lama ko boleh bertahan pergi cekup semua



Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:53 PM | Show all posts
opie5662 posted on 10-4-2014 11:27 AM
burger kaki lima fizo tuh ek..tah..konon jenama burger sendiri...tp pakai ramly burger punye patty ...

sos dia tak sedap, macam burger pasar malam jek

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 02:53 PM | Show all posts
eyansss posted on 10-4-2014 01:45 PM
terima menda...  diorang balas

yelah, sbb diorg balas secara negatip tuelaa iols hrp diorg ubah cara penerimaan kpd yg lebih postitif.... baiki mn2 yg patut...
sbb iols rs mcm xkena je jwpn diorg utk topic tudung pendek tue...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 04:05 PM GMT+8 , Processed in 0.151504 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list