CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dyana612

Luahan sedih Fizo Omar isu Mawar dikecam di laman sosial

[Copy link]
 Author| Post time 12-5-2014 08:58 AM | Show all posts
toxicated posted on 16-4-2014 06:28 PM
Tudung ariani mahal gak kan.inner dia je dh mahal.aku ni mmg x tau bab2 harga tudung mahal ni.tp ari ...

tudung ariani klu ada kad ahli bleh dpt bwh 100..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2014 10:12 AM | Show all posts
razureza posted on 19-4-2014 11:56 PM
Tah la kaka..mek syak officer tu lagi suka mek kuarkan duit kat Bangi tu..sbb tu haram la sheols ...

setau me, CA comp memang hanya boleh dicashkan kat cawangan yang kita buka akaun SAHAJA
kalau yang personal, maybank baru beberapa tahun saja benarkan utk cashkan kat cawangan.
sblm ni nak cashkan kena kat cawangan kita buka saja.
bank lain me taktau sebab takde CA kat situ

errr...boleh faham kan?



Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Motip thread ni up..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 10:25 AM | Show all posts
NHolmes posted on 3-5-2014 07:44 AM
Tauke dah untung juta2 bagi la kereta hehe

kereta? hehehe... aku kalo nampak staff diaorg ni baik lelaki baik perempuan aku jadi meluat hahaha...
yg lelaki tu sbb aku marah kelakuan diaorg yg takde sivik suka parking kereta depan taska anak aku dulu.
menyusahkan aku dgn parents lain nak turunkan anak je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat posted on 12-5-2014 10:25 AM
kereta? hehehe... aku kalo nampak staff diaorg ni baik lelaki baik perempuan aku jadi meluat hahah ...

Yela dah untung juta2 kan. Buat la mcm van ke ambil staf kan sng staf nk pegi keja. Yg pmpuan mak aiii mekap tebal ya amat ada I tgk video fareeda tu tp mgkin jgk time shooting je kot kan. Laki taktau pulak. Tak pernah nmpk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 10:46 AM | Show all posts
Last edited by Claudia_Lestat on 12-5-2014 10:48 AM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 10:50 AM | Show all posts
NHolmes posted on 12-5-2014 10:30 AM
Yela dah untung juta2 kan. Buat la mcm van ke ambil staf kan sng staf nk pegi keja. Yg pmpuan mak  ...

takdelah.. kalo tgk staff dia mcm makcik makcik je pon. adalah yg muda2 jugak. nak kenal staff fareeda tgk uniform diaorg je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat posted on 12-5-2014 10:50 AM
takdelah.. kalo tgk staff dia mcm makcik makcik je pon. adalah yg muda2 jugak. nak kenal staff far ...

Seriously I tak paham kenapa sampai mcmtu sekali noks queue nye.. dasat nau penangan fareeda ni. Apapun dari satu aspek kira berjaya jugak la. So staf theyols ni ada dpt appreciation tak? Kalau tgk yg laki terlajak laris tu ada bawak staf yg terpilih pergi holiday
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2014 11:01 AM | Show all posts
NHolmes posted on 12-5-2014 10:54 AM
Seriously I tak paham kenapa sampai mcmtu sekali noks queue nye.. dasat nau penangan fareeda ni. A ...

hehehehe... mmg dasat. yg que pon bukan perempuan saja. lelaki pon sama que jugak. mungkin sbb sistem numbering diaorg yg buat jadi que panjang mcm ni. mengalahkan nak masok bank kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat posted on 12-5-2014 11:01 AM
hehehehe... mmg dasat. yg que pon bukan perempuan saja. lelaki pon sama que jugak. mungkin sbb sis ...

Laki tu berniaga tlg bini kot hahaha.. kang tak ikot bini piat telinga guane.. fareeda kena belajar mcmana nak jadik lbh effective la.. serabut sangat.. tapi kot fareeda saja buat mcmtu so nampak la sangat menjadik n famous berebut2 orang queue nakkan scarfs theyols?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 11:13 AM | Show all posts
yg laki tu kena q jugak le sebab sorang blh beli 2 helai je menurut kate fizo...
so, bini beli 2, laki tolong beli 2, dapat le 4 helai...



tp x tau nape, bulat mmg x terbukak hati lagi nk berkenan ngan tudung fareeda ni...
bulat tgk yg belakang ade 2 color tu teringat lak joker dalam batman.... adoyaaaiii...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 11:29 AM | Show all posts
heheheh... nampak gaya mmg husband pon tlg sama que utk bini. mmg org org bangi stress kalo nak ke cimb ni. kalo tgh hari pegi mmg sedihlah nak paking keta. sesak dgn customer fareeda saja kat situ.

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 11:32 AM | Show all posts
bila org takde ilmu berbisnes.

bila ditegur 'tudung kami habis terjual tak perlu ilmu'.

pastu mula meroyan sana, saman sana, dakwa sini. Last edited by Santeira on 12-5-2014 11:43 AM

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2014 11:56 PM | Show all posts
tennis posted on 12-5-2014 10:12 AM
setau me, CA comp memang hanya boleh dicashkan kat cawangan yang kita buka akaun SAHAJA
kalau yan ...

Sudah mek katakan namun ramai plak kata boleh cash kan kat cawangan lain...

Pitamlahh nak eksplen bebanyak kali uols...

Tu sbb lah mek gegeh menapak ke bank CIMB jiran Paritdah nih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 04:35 PM GMT+8 , Processed in 0.141749 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list