CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dyana612

Luahan sedih Fizo Omar isu Mawar dikecam di laman sosial

[Copy link]
Post time 10-4-2014 11:57 AM | Show all posts
opie5662 posted on 10-4-2014 03:27 AM
burger kaki lima fizo tuh ek..tah..konon jenama burger sendiri...tp pakai ramly burger punye patty ...

aku dah try beger hot dia tu..

daging beger sgt x best, keras, roti pon x sedap..

aku prefer ramly beger lagi.. lembut..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 12:00 PM | Show all posts
Harga tudung utk menutup aurat dijadikan isu,bagaimana pula yang sanggup berbelanja ribuan ringgit utk mendapatkan jenama beg atau kasut yang mahal yang berjenama besar terutamanya produk luar negara yang dibangga banggakan dan terang2 ia bukannya produk kita sesama islam yang tidak pernah menjadi isu kpd pembeli.


masalahnye tudung ko tu betul2 menutup aurat ke? Or sekadar menutup rambut je?  tersembul jugak segala buah-buahan kt badan pompuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:01 PM | Show all posts
aku sangat prejudis dgn pemakai tudung ni
klu aku nampak je, aku akan assume örg gomen"
tp byk tol duit org gomen beli tudung ni
heran!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:02 PM | Show all posts
yeke plg mahal rm 200?
aritu aku ada terbaca kat twitter harga riban2. tau betul ke tak.

org2 gomen suka ok tudung pareedah ni.
lambang kebanggaan dan kekayaan gitewww..

tak lama lg peragut dah  tak ragut handbag tp ragut tudung pareedah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:03 PM | Show all posts
esbok posted on 10-4-2014 11:42 AM
sapa cipta tudung bawal masa memula? nasib baik tak kasi paten. jenuh nak cari bawal 10 hinggit

huhuhu...... jgn ler kacau tudung bawal. iol rakyat marhaien je. mampu pakai bawal aidijuma rm10. tu pun dh bangga selebriti pun pakai. boleh perasan muka comel

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:08 PM | Show all posts


ni gmbr sidang media psl isu tudung tiruan. erm ntahle aku rasa body language n ekspresi muka diorg ni mcm tak sesuai langsung utk majlis mcm ni. senyum lebar nampak gigi mcm nk tunjukkan kepuasan la dpt rampas tudung2 tiruan ni. patut kekalkan je muka neutral mcm pakcik kpdn tu ha. ko wat muka seronok mcm ni harusla mengundang perlian dr org ramai gitu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:08 PM | Show all posts
bedahmulutpuaka posted on 10-4-2014 11:57 AM
aku dah try beger hot dia tu..

daging beger sgt x best, keras, roti pon x sedap..

tak pandai masak..mmg la keras....tak lame lagi melingkup la tu..pas nih leh bukak tudung kaki lima plak
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:09 PM | Show all posts
kahkahkah...filem barat pon xlrt nak benteras cetak rompak ni....alaaa kalo berjuta orang tiru pon...makcik2 tetap pasrah gak beratur nak beli tudung nih...dun worry la...confirm sasar 90 juta tahun ni...sekian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 12:12 PM | Show all posts
ellZack posted on 10-4-2014 11:34 AM
30 untuk tudung siap kah? uols kena bersangka baik.. 30myr harga tudung, 30myr untuk tax, 30myr ut ...
fizo omar ckp tudung die 100% buatan tempatan

Sedangkan kesemua tudung FAREEDA di buat seratus peratus di malaysiadan kami telah berkongsi rezeki dengan memberi peluang pekerjaan kepadaribuan mereka yang mencari rezeki bersama FAREEDA.


fareeda ni ade kilang jahit tudung kt malaysia ke? aku pun musykil gak tak penah plak tau. kate peluang pekerjaan utk ribuan rakyat malaysia so kalu gitu tak penah la plak came across mane2 org yg brag die keje jahit tudung fareeda. musykil....
Last edited by annehuda on 10-4-2014 12:50 PM

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:13 PM | Show all posts
setankuning posted on 10-4-2014 10:21 AM
mahalnya tudung sampai rm200 harga
masuk shorga firdausi ke pakai tudung mahal2 ni

hihihihihiih itulah kan... mahal sungguh hage nyer... membazir jer..

asal kan tutup kepala n menepati syariah dah ler..

masing2 pny taste
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:14 PM | Show all posts
dedolu....mase tudung bawal tgh hot yg ade manik berkilau2 tu
mase memule kuar, rege tudung tu rm60++
itupun aku dh rase mahal sgt harge utk sehelai tudung
skang ni sehelai tudung pun rm200++
pingsan mak nak....tak memakai ler jawabnye
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:19 PM | Show all posts
maxim posted on 10-4-2014 11:01 AM
ntah la..tp aku tgk fareeda ni beniaga tudung jadik cam "kecoh"..xtau knapa...tudung2 lain elok je ...

ni lah nama nya tamak,tak percaya rezeki masing2...Dok rampas rezeki org pasai apa...Dah tau kat Malaysia ni ramai makcik2 rakyat Marhain, mmg akan sentaplah semata2 nak beli tudung yg harganya beratusan ringgit...nak dapat harga tudung tu mau tak kene simpan gaji utk 4 hari...Klu tak mahu org ciplak patern cer jual harga yg munasabah sikit mengikut kemampuan rakyat...lagipun tudung ni barang wajib utk wanita...

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:22 PM | Show all posts
I personally believe that as a wife to a celebrity, one should really know how to carry herself in the public.

One thing yang I tak berapa nak berkenan dengan Mawar ni, dia x nampak bijak bila depan camera.

Somehow dia macam a bit over acting in front of the camera.

Macam dibuat-buat or trying so hard to show that she's a wife to Fizo Omar.

I do believe that people would expect someone that is more reserve about herself, tak berapa nak over exposed to the media.

I remember I read somewhere, yang dia ckp dia tak akan pakai satu tudung tu dua kali.

Kot yer pun betul, you don't have to brag about it to the media.

Diam-diam sudah.

Bijak sikit la.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya byk benda yg di ciplak atas muka bumi ni... tak perlu la tamak ..masing2 punya rezeki...klu btl2 nk saman.. burger tu pun patut di saman..sebab menciplak idea kan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:31 PM | Show all posts
hrp pareedah terima teguran ttg tudung singkat tue secara positif.... walapun si pizzo justify cakap tudung bermacam2 saiz tapi yg popular tudung singkat tue, di mata pulic mcm ade sikit tak kenalah....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:34 PM | Show all posts
pizo poyo. dapat bini bimbo.

elok la berdua tu.

tudung singkat kaler terang benderang macam kain bendera sukan sekolah tadika tu haram satu pun takde yg cantik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 12:35 PM | Show all posts
opie5662 posted on 10-4-2014 10:24 AM
tudung awning ariani tuh dah berkurun kene ciplak...ko pon ciplak jugak idea awning tuh kan...takde  ...

tudung awningis tu still tudung awning la. masalahnya ni, design bertingkat tu,  exclusively di keluarkan oleh fareeda je tapi pihak pihak lain produce balik. itu je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:35 PM | Show all posts
Aku ada spot tudung pesen diorang ni rege 17rm saja... Mcm kek lapis, bisnes is bisnes, tutup kepala is tutup kepala, utk org gaji kecik why not? 200rm for piece of small tudung tu mcm berlagak sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg meniru ni pn satu.. Tp tu la bag ribu2 pn org tiru.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 12:42 PM | Show all posts
tudung mawar pakai dlm pic kat atas ni aku rasa mcm amat sesuai utk anak aku yg umoq 4 tahun tu pakai. org dewasa nampak mcm lucu je pakai tudung kaler kaler bertingkat2 mcm tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:09 PM GMT+8 , Processed in 0.205597 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list