CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dyana612

Luahan sedih Fizo Omar isu Mawar dikecam di laman sosial

[Copy link]
Post time 10-4-2014 11:20 AM | Show all posts
hahaha hihihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 11:20 AM | Show all posts
entah la,aku x penah pakai tudung,tp cewek pakai tudung tp penampakan membungkus tek besaq tembikai bonus buat mata aku..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:20 AM | Show all posts
aku x pakai tudung mahal2 neh...rugi duit..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:20 AM | Show all posts
myasara_m posted on 10-4-2014 11:17 AM
nasib aku waras xbeli tudung ratus2 dia tu. better aku beli bawal aidijuma. cun je menutup dada

sama ngan iols nok....
leh pakai bagai2 gaya lagik...hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:21 AM | Show all posts
Ariani dulu mase top, ramai peniaga kluarkan tudung ala2 Ariani..xdelah plak tokey dia nk pi saman org..
Puan Paridah jgnlah tamak sgt..ko jgn risau panatik ko tetap ade wlupun byk tudung ciplak ala2 paridah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade ke patut dia wat perbandingan dgn kasut dan handbag? Bodo ke ape fizo ni? Tudung paredah ko diperbuat dr kulit lembu ke??


Aku mmg xpkenan paredah.saiz mmg kecik. Pastu layer2.sgt pelda pprt okeh.seriously mcm alas meja rumah nenek aku...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
myasara_m posted on 10-4-2014 11:17 AM
nasib aku waras xbeli tudung ratus2 dia tu. better aku beli bawal aidijuma. cun je menutup dada

Tudung adijuma tu rasanya takdela mahal kn
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:25 AM | Show all posts
ibu_haritz posted on 10-4-2014 11:21 AM
Ariani dulu mase top, ramai peniaga kluarkan tudung ala2 Ariani..xdelah plak tokey dia nk pi saman o ...

sbb tokei ariani kaya raya...tak tamak mcm paritdah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 11:27 AM | Show all posts
fifie_olin posted on 10-4-2014 11:19 AM
pe cite burger bakar dia ek...lps kawin cam snyp jek...
branch pon cam x byk

burger kaki lima fizo tuh ek..tah..konon jenama burger sendiri...tp pakai ramly burger punye patty..tak menciplak ke nama nye tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:32 AM | Show all posts
ai lagi suker tudung somalia... lebih menutup aurat...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:33 AM | Show all posts
fifie_olin posted on 10-4-2014 11:19 AM
pe cite burger bakar dia ek...lps kawin cam snyp jek...
branch pon cam x byk

burger fizo tu bukan tiru org juga ke?

tudung tu kan kira mcm barang umum... mmg org pakai...
kalau org2 kaya ni sumer nk patenkan produk tudung depa...
rakyat marhaen yg lain ni mcmn?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:33 AM | Show all posts
opie5662 posted on 10-4-2014 09:27 AM
burger kaki lima fizo tuh ek..tah..konon jenama burger sendiri...tp pakai ramly burger punye patty ...

gitewww....
cam mhl je kan ..
retis kan kalo meniaga rege x penah murah...
ke dh melingkup bisnes burger dia tu..
pe de hal kan bisness wife lg mantap katanya

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:34 AM | Show all posts
NHolmes posted on 10-4-2014 11:24 AM
Tudung adijuma tu rasanya takdela mahal kn

harga aidijuma rm10 je. paling mahal & paling cun pun rm49 je. iol bukan nak mengutuk paridah, cuma bila dh kecoh2 camni je iol tak berkenan. maybe jualan sejak akhir2 ni jatuh merundum tu yg baru skrg amik tindakan. patutnya dari awal kemunculan tudung ni dia sepatutnya kawal patern ciptaan dia tu.

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:34 AM | Show all posts
ainie_1008 posted on 10-4-2014 11:14 AM
ermm gi Vietnam, klu x salah aku ader satu kilang wat tudung paridah kat sana. siap ader label par ...

30 untuk tudung siap kah? uols kena bersangka baik.. 30myr harga tudung, 30myr untuk tax, 30myr utk shipping ke malaysia, 30myr untuk model tudung, 30myr untuk material dan 50myr untuk brand..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa tudung paridah ni antara tudung terhuduh di seantero dunia
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:39 AM | Show all posts
Lula2 posted on 10-4-2014 10:51 AM
6 pieces ye la tu...aku aritu jln kedai fareeda nmpk design sama berpuluh2 sederet...
mak aku nk  ...

mungkin article iols baca tu menipu iols..
but then, yg part limited edition tu memang betul.. tapi iols tak ingat berapa helai ntah diorang buat untuk every design and every design tak akan di-astro semula kalau dah habis.. so, kalau nak acah2 orang ada2, jemputlah membeli tudung kak paridah.. giteww..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2014 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
myasara_m posted on 10-4-2014 11:34 AM
harga aidijuma rm10 je. paling mahal & paling cun pun rm49 je. iol bukan nak mengutuk paridah, cum ...

Maunya tak jatuh merudum, dahla mahal kena queue ambik number bagai nk beli.. Dasat sgt ker..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:42 AM | Show all posts
sapa cipta tudung bawal masa memula? nasib baik tak kasi paten. jenuh nak cari bawal 10 hinggit
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pnh ada tudung paridah , tak menarik hati , i suka umie tinie kat sec 7 shah alam
Atau tudung ala shawl je
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2014 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 mcm ac tu ha.. Beli gelang kt China murah yg amat lpstu konon bagus sangat n jual mahal nk mampos..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:22 PM GMT+8 , Processed in 0.159371 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list