CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NBM

Hotel-Hotel & Homestay Berhantu

  [Copy link]
Post time 7-4-2014 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Jonesy posted on 7-4-2014 02:49 PM
Apa cerita Rest House Tapah tu?  Abang ipar yand duk kat Perak penah cakap Rest House Tapah tu k ...

tapah mmg lejen.
sm cm  temoh

hihih
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba posted on 7-4-2014 02:15 PM
bkn ape, takut setan berkepala hitam je nak cari makan....

tapi bilik hotel mm ...

Setan berkepala hitam tak kot sebab pintu berkunci kan...

maybe betul la pemghuni tak diundang. ...tapi seb la malam last baru nampak.....maybe gak sbb letih sgt seharian berjalan... pas isyak baru sampai hotel.... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 03:28 PM | Show all posts
jayja posted on 7-4-2014 03:02 PM
Penah pegi Amber Court ni. Mase tu pegi time nakal ade party sasau hahaa... Masuk bilik dlm kul 11 ...

couple team ye?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 03:31 PM | Show all posts

amber court ni mmg dah kecoh satu malaysia sbb berhantu.....

mgkn sbb owner die yg saje kecoh kan nak bagi laku kot...bussiness model katekan....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 03:40 PM | Show all posts
cam mane la cina2 yg jaga reception kat amber court tuh... penah ke diorang kene kacau... ke dh biase kene...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 05:27 PM | Show all posts
donut_1752 posted on 7-4-2014 03:28 PM
couple team ye?

Couple team? Xfaham ler. Saya pegi tanpa pasangan dgn kawan2 kerajaan mase tu sy dok study. Malam tu ade event Speedzone kt Arena of Stars. Ulangi, time nakal2. Sekarang dh insaf
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 09:38 PM | Show all posts
Syumaimah posted on 5-4-2014 08:42 PM
Aku macam ko la tt, alergik bila kena stay kat hotel or homestay.. sebab aku penah alami.... time ke ...

syumaimah bila ko nak update rumah satu lg?lama takde cite baru....tt kira hotel seri msia tepeng tu ok la tak seram sgt berbanding hotel casuarina belakang penjara tepeng tu...tp hotel casuarina lama dah tutup la pasal kebanyakan pelanggan yg menginap situ kena gangguan...aku ada snap gambar hotel tu memang menyeramkan sikit...ko boleh tgk kat thread nama sang kuriang vila tepeng atau tempat misteri tepeng kot...kat sana biasa la tempat bersejarah...byk bangunan lama.....
Last edited by garyura on 7-4-2014 09:39 PM

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
garyura posted on 7-4-2014 09:38 PM
syumaimah bila ko nak update rumah satu lg?lama takde cite baru....tt kira hotel seri msia tepeng  ...

Ko nih garyura macam tau tau je.... aku buka mps nih sebab nak hapdate thread tu la... hehe

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 10:18 PM | Show all posts
Syumaimah posted on 7-4-2014 09:40 PM
Ko nih garyura macam tau tau je.... aku buka mps nih sebab nak hapdate thread tu la... hehe

haha sbb lama ko tak update...tred jokeskop dah 3 kali update
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
garyura posted on 7-4-2014 10:18 PM
haha sbb lama ko tak update...tred jokeskop dah 3 kali update

Hehe... alah si JC tu hari tu berapa lama dia menyepi... haha....

Ekceli aku dah hapdate tu.... sudi sudikan lah tapi citer aku dah tak de seseram mana dah... sebab yg seram seram aku dah citer... tinggal yang tak berapa nak seram je....

okeh okeh kembali ke topik tt kang marah tt kang.... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 10:44 PM | Show all posts
onnabila posted on 6-4-2014 07:21 PM
Homestay kat Jitra

Yang ni memang aku tak boleh nak lupakan sebab bukan aku sorang yang kena. Arw ...

homestay kat jitra dkt hospital tu ke?teres 2 tingkat?sbb ada forumer penah cite nampak kak lang dlm rumah tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 11:05 PM | Show all posts
jayja posted on 7-4-2014 05:27 PM
Couple team? Xfaham ler. Saya pegi tanpa pasangan dgn kawan2 kerajaan mase tu sy dok study. Malam  ...

igtkn group couple
maaf la..hehe
kire time tu nakal2 lg la yee?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 11:43 PM | Show all posts
donut_1752 posted on 7-4-2014 11:05 PM
igtkn group couple
maaf la..hehe
kire time tu nakal2 lg la yee?

Xde la. Tengah single time tu. Ikut kawan punya pasal tiba2 boleh landing kt Amber Court
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2014 11:48 PM | Show all posts
hotel kat kluang.. toilet tetiba locked dpd dalam (engsel besar dpd dalam).. kitorang semua kat dlm bilik bukan toilet.. terpaksa panggil org hotel kasi kopak pintu.. tukar bilik terus
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 12:25 AM | Show all posts
bagitahulah nama hotel at least. x x kan few alphabets.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
theflash posted on 7-4-2014 03:12 PM
rasa nye



Paling lejen hotel angker kt PD tu mayang sari
Takpun PD Marina hotel
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora posted on 8-4-2014 01:16 AM
Paling lejen hotel angker kt PD tu mayang sari
Takpun PD Marina hotel

myg sari tu ha


huhuhih
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
slluny g pd lpk hotel corus tuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 12:31 PM | Show all posts
jayja posted on 7-4-2014 11:43 PM
Xde la. Tengah single time tu. Ikut kawan punya pasal tiba2 boleh landing kt Amber Court

kirenye kes terlanding kt Amber court la ye?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2014 02:17 PM | Show all posts
donut_1752 posted on 7-4-2014 11:58 AM
ade nampak tokong kt genting tu?
lg 1..dkt tokong tu ade batu besar?
accident bas yang jatuh gau ...

byk kematian kat hotel2 kat genting..tp tutup mcm tu jer...xpernah kuar mane2 paper pun..biasa yg bunuh diri sbb berjudi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 04:38 PM GMT+8 , Processed in 0.219407 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list