CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NBM

Hotel-Hotel & Homestay Berhantu

  [Copy link]
Post time 23-9-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mochi1098 replied at 21-9-2020 05:20 PM
best kalau yang suka sunyi aman damai dan segala pokok2
malam mmg gulita masa pegi awal Januari ...

Nak seram lagi sambil menikmati kesunyian malam seswai bermalan di jerai...mmg hitam pekat tapi sejuk dan nyaman
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Spanjang iols fly,hnya skali iols kne sakat hotel dkt kk..len iols akan request sharing room..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 04:01 PM | Show all posts

kalau RC Damansara..hahahah hubby kena dahhh..selalu dia outstation mesti I mengekor, tp kali ni ada meeting penting so I x dpt join..dia g course 3 malam..malam 1st dah kena kacau2 main lampu..malam 2,3, dia ajak bff teman..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:18 PM | Show all posts
puteribaya replied at 2-11-2020 04:01 PM
kalau RC Damansara..hahahah hubby kena dahhh..selalu dia outstation mesti I mengekor, tp kali ni a ...

Tempat Kak Nab..Chanaz kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Khatam jgk benang ni..byk jgk yee haunted hotels ni..ai penah stay kt resort janda baik,resort kt bilut tp alhamdulillah, xde kena kacau apa2 walaupun dikelilingi hutan..maybe sbb masing2 perangai hantu kot..gelak besar xingat..homestay y pernah aiolzs stay pn ok je..tp xbyk sgt laa duk hotel sbb ai salunya kalau pegi mana2,msti duk rumah sedara jah..

Tingin jgk nak try duk hotel..tp xnk kena ganggu ngn hantu  ni zaman kobid,byk hotel dah tutup n lama ditinggalkan, surely lg dahsyat gangguan tu..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bukanomi replied at 23-9-2020 12:08 PM
Nak seram lagi sambil menikmati kesunyian malam seswai bermalan di jerai...mmg hitam pekat tapi se ...

Ha ari tu pegi jerai stay sana malam tu taktau nak habaq la ade bunyi mcm ketuk grill & kipas kat balcony padahal kipas bilik tutup ja. Ha sudahnya kami dak buleh tido, nak ke pagi baru bole lena. Dok jenguk gak tapi takda nampak apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 11:18 PM | Show all posts
jargon replied at 2-11-2020 02:18 AM
Spanjang iols fly,hnya skali iols kne sakat hotel dkt kk..len iols akan request sharing room..

hotel apa. Pm aku boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu je I nak ckp, takat bunyi perabot ke, guli ke, bunyi lari2 ke, rileks da la. Benda tu normal kot. Pikir positive je la pun. Adehhh. Aku hari2 dgr lek lek je skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
NBM replied at 15-4-2014 04:55 PM
hhmmmm...memang ohsemmm sgt..bangun pagi2 sejuk2 tunggu matahari terbit sambil merenung gunung Kin ...

mmg best duduk sini, bukak tingkap terus nmpak view gunung kinabalu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:03 AM | Show all posts
saviour_09 replied at 14-9-2020 02:48 PM
timurb*y residence kuantan

friend of friend of friend punya cite

penanggal ker?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
NBM replied at 15-9-2020 06:09 PM
bkn Impiana. Impiana ada kes ke?

impiana dah lama tutup. sayang, tmpt tu cantik.  dulu i selalu suka stay impianaa  antara thn 2005-2007 . selalu dtg ok  cuma ada sekali tu kene kacau terukla . tu last we all stay kat impiana. masa tu dok blk suite kat hujung2 wing kanan .
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:55 AM | Show all posts
Edited by Jungleman at 25-11-2021 08:59 AM

Pada tahun 2019, I dan family I tinggal kat Baiyoke Sky Hotel kat Bangkok. Tahun ini baru saja sedar orang dalam internet kata suspected berhantulah, eerie feeling when staying there lah,....Tapi nasib baik kita tak mengalami apa-apa yang menyeramkan. Saya pernah seorang diri kat hotel tu selama tiga jam dalam bilik pun tiada apa-apa pun. Mungkin masa tu siang jadi tak ada apa-apa.
Tapi breakfast mereka tu memang power. Saya sudah makan tiga round. Ada apam, makanan berjagung dan banyak setan...I mean santan.
https://theculturetrip.com/asia/ ... -places-in-bangkok/
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 14-9-2020 02:48 PM
timurb*y residence kuantan

friend of friend of friend punya cite

seriusla? bilik 1 ke or 2 bilik apartmen yang dia amik tu?my family ade unit kt situ...boleh u pm?haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:15 PM | Show all posts
As salam uolss
Lama tak tinggal jejak kat bod ni.....asyik dok layan bod gossip pasal si flat earther tu aje
Ok...baru2 ni...dlm bulan 10 time cuti maulidur rasul tu, iols dgn bff iols pg ler kengkonon staycation, alkisah lps kandang PKP kan....kitaorg booking ler satu tempat ni yg mmg viral kat Tiktok....pool ngadap KLCC tu.....
Check in hari senin....ramai gak org yg lps kandang....then dpt ler bilik kat level 19.....masa sampai kat level 19 tu...keluar lift ada ler area depa panggil pocket garden....ada hanging swing kat situ....aku mcm biasa, buat vid dan amek gambo...bff aku lak dok berbuai kat situ jap....then kitaorg masuk le ke bilik.
Lps maghrib, kami nak turun dinner. Dari bilik kena lak gak lalu dpn area pocket garden tu....masa tu, aku terpandang area hanging swing tu....buaian yg bff aku duduk ptg tadi tu....bergoyang2 mcm ada org duduk kt dlm dia....aku pandang kat bawah buaian tu....kasut or selipar takde...then bff aku pun cakap....babe.....buaian tu bergoyang....aku pun blur, mmg aku rasa dah nak pg tgk ada ke tidak org duduk kt dlm buaian tu since ianya membelakangkan lift lobi area.....aku dh nk pg, bff aku cakap....takpe lar babe, jom turun pg dinner....Masa tu mmg aku betul2 terpanggil nk pg check...
Apa lagi, malam tu mmg kena kaco ler.....dia main ketuk2 cermin tingkap bilik....tapi aku husnuzon....aku dok pujuk diri aku....itu cuma bunyik air hujan aje tu....takde apa2...bff aku langsung tak blh tido....sbb benda tu dok main pintu bilik dan pintu almari....aku selamba badak aje tido....
Besok pagi lepas breakfast, terus ler checkout......tak kosser nak lelama lagi kat situ

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:53 AM | Show all posts
ayana89 replied at 28-11-2021 04:34 PM
seriusla? bilik 1 ke or 2 bilik apartmen yang dia amik tu?my family ade unit kt situ...boleh u pm? ...

almost 2  years sis i pun dah lama tak jumpa member tu

tp siyes la mmg beria2 dia cite takut2 tu


Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 04:35 PM | Show all posts
tade org nk share lagi ke... best gile thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hantu_gigibewak replied at 29-11-2021 12:15 PM
As salam uolss
Lama tak tinggal jejak kat bod ni.....asyik dok layan bod gossip pasal si flat earthe ...

Sharela nama tempat.. Baru ni tgk agoda apartment area klcc rm148 je per nite.. Muroh naw2... Review 2 org je
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2021 11:40 PM | Show all posts
Dah xde sape2 kne kacau hantu ke... senyap je
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 05:44 PM | Show all posts
kalo kat kuantan hotel mana yg termasuk ye ..... uhu... ngeri
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 05:11 PM | Show all posts
Haza penah stay kt satu homestay kat cameron highlands. Tempat tu nice..bangunan dia cantekla tapi kayu tau, 2 tingkat. actually masuk blk tu dh ase tk bape best..tp husnuzon jelah sbb blk ok je cantek bersih..siap ada balkoni boleh coffee2 kt luar blk.

So lepas cek in haza and famili kuar jln2 la menikmati suasana cameron yang hijau nan sejuk tu. Kita dah lepak, makan apa semua, beli kudap2 pun dh settle so dh ptg2 tu kita gerak la blk ke bilik. Biasa la dh mandi apa semua, tibala masa utk tido, hsbnd buka skit pintu blk air sbb nak bagi terang skit kan. Tak lame melayan mata, depa semua tido lena dh masing2. Tinggal la haza terkedip2 sorang2,  haza tk bole nak lena. Tapi akhirnya, setalah berkali2 pusing kanan, pusing kiri ntah bile terlelap jgk.

Tgh2 tido tetiba terjaga sebab terbau something tk best. tak tau nak cakap bau cmne tapi sakit la hidung dengan otak. Haza cuba nak buka mata tapi takut rase tetiba. so haza pun baca la ayat qursi, pehtu berani2 buka mata tgk tkde apa2, okla, haza pun pejam mata balik, cuba nak tido, tapiiiii terus mcm dengar suara baca2 mantera ke apa ntah btol2 kt tepi telinga serentak terbau benda yg kurang enak.  haza pun baca lagi ayat qursi..bertarabur2 haza ulang balik berkali2, berlawan dengan mantera apa ntah dia baca tu..berlawan2 le aku sebab haza tknk mengalah, sampai la terlelap..

sedo2 dh pagi..rase bape jam je aku tido haishhh hareee btoi la..org nak rehat2 sejuk pun tkbole! dengki btol. mmg tk dh nak pg situ.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 10:29 PM GMT+8 , Processed in 0.105663 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list