CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: NBM

Hotel-Hotel & Homestay Berhantu

  [Copy link]
Post time 30-3-2015 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 9-4-2014 02:09 PM
tnb guesthouse kat cameron highland.aku pegi pun sbb kakak aku staff tnb..so dia dapat la smlm dua s ...

Aku penah tido kat sini gak.. holiday 1 family. masuk je dalam rumah mmg mcm seram pun. rumah pulak besar sgt. Malam tu aku tido share bilik dgn mak bapak aku. Adik aku ngan wife dia bilik dpn bilik aku tido. pukul 2 pg anak aku melalak mcm kena kacau sampai subuh. lepas azan subuh baru dia boleh tido.. tobat pulak rasa nak dtg sini lg.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-3-2015 06:37 PM | Show all posts
cikkatak replied at 30-3-2015 02:51 PM
Aku penah tido kat sini gak.. holiday 1 family. masuk je dalam rumah mmg mcm seram pun. rumah pula ...

masa ko pegi tu lantai kat ruang tamu masih papan atau dah bersimen?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2015 11:48 AM | Show all posts
biasanya kalau aku check in ke hotel aku bawa laptop dan biarkan ayat ruqyah terpasang sepanjang mlm. sekali je aku tak bawa laptop aku kena kacau, kat satu hotel kat KL.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2015 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 30-3-2015 06:37 PM
masa ko pegi tu lantai kat ruang tamu masih papan atau dah bersimen?

Papan lg.. Dalam bulan 8-9 2014 gitu laa.. Tak boleh blah dapur rumah tu. Seram lain macam.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2015 04:09 PM | Show all posts
ninjago replied at 26-3-2015 05:49 PM
mungkin tak seram spt yg diharapkan ko cakap??? seram gile kot!!!! siap nampak depan mata tu mmg d ...

tapi pompuan tu tak lama pun dok situ.. terus blah rasanya... mana sanggup nak stay selama 2 1/2 bulan ... taubat lahum... Dia tak mention lak nama hotel tu.. bila tgk dlm blog dia, ada gambar, tapi, dia tulis, gambar hiasan... huhuhuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2015 10:31 AM | Show all posts
isteri_ayil replied at 6-4-2015 02:09 PM
tapi pompuan tu tak lama pun dok situ.. terus blah rasanya... mana sanggup nak stay selama 2 1/2 b ...

mesti la x nk bg tau sbb bapak kwn dia kje situ...
kang x bergaji lak staff2 kat otel tu...
kepala bergolek2 tu mmg x tecapai dek akal aku
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2015 02:48 PM | Show all posts

Krayolan = Jenama make up yang boleh buat hakak2 yang drag nampak lagi cantek dari wanita tulen
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2015 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
nIols nak citer pengalaman duduk mes polis cameron highland.dah dua kali menginap kat sini..1st time tu memang rase meremang bila masuk bilik sebab mcm jarang org duduk.rase tahap nak g toilet pun pikir byk kali.hahah.then 2nd time menginap rase seram jugak la tapi buat selamba je..masa tu baru masuk bilik so rehat2 la atas katil dgn ibu..suami pulak dalam toilet.iols on la kipas siling tapi rase sejuk pulak so iols tutup balik.elok 5 minit lepas tu rase mcm sejuk semacam je.rupe2 nye kipas siling tu trbukak.padahal iols dah tutup.iols n ibu saling berpandangan.pastu buat2 selamba tutup balik suis.ya allah punye la brdebar sebab sape la yg bukak kan.ktorg berdua je kot dlm bilik itu la pengalaman iols di mes polis yg belakang tu bukit2 dan sunyi banget.takmo dah stay kat sana.hahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2015 10:37 AM | Show all posts
isteri_ayil replied at 6-4-2015 04:09 PM
tapi pompuan tu tak lama pun dok situ.. terus blah rasanya... mana sanggup nak stay selama 2 1/2 b ...

bak link blog...hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2015 11:16 PM | Show all posts
Dulu aku pernah post pengalaman kawan aku kena tindih di Vistana Penang pada benang yang satu lagi. Masa tu dlm tahun 2006 gituh & kawan aku tu baru je masuk kerja. Masa tu kita org kena jadi urusetia program yang melibatkan petani2.

Dalam beberapa bulan yang lepas end of Disember 2014 sebelum ada sorang staff aku ni pencen, kami dok berborak...imbas kembali kenangan2 lama. Dok berborak tu, terbuka la crita pasal hal jadi urusetia tahun 2006 di Vistana tu. Masa tu Kak H ni kerja di HQ sama dgn aku but lain seksyen.  Kak H crita, rupanya ada sorang makcik (peserta) yg join program tu mengalami benda yg tak semua org nampak. Dia nampak banyak cap tangan berdarah di dinding hotel. Kak H pulak tak senang nk tido kat bilik dia sorang2 memandang kwn aku yg sebilik dgnnya suami datang ambil. Last2 lari tido bilik geng lain...huhuhhu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2015 02:47 PM | Show all posts
Santeira replied at 31-3-2015 11:48 AM
biasanya kalau aku check in ke hotel aku bawa laptop dan biarkan ayat ruqyah terpasang sepanjang mlm ...

aku pernah duk 1 hotel ni..kat petaling street...1 malam tu pintu bilik mcm ada org try nak bukak...dia shake (tolak dan tarik tombol) pintu tu dari luar...gila scary masa tu, sorang pulok tu...hotel cina
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2015 05:55 PM | Show all posts
Baru baru menetap di Hotel Seri Malaysia Taiping. Bila nak lelap mata aja, ada aja bunyi pelik yang saya dengar. Pukul 4 pagi baru terlelap. Subuh pun kul 6 lebih sebab mengantuk punya pasal. Apa yang ingat, tiga kali masuk tandas sebelum tu, tak da pun rambut panjang. Pukul 2 pagi, disebabkan tak boleh nak lelap dan tetiba pula sakit perut, ada dua helai rambut kat atas lantai dan satu kat dalam sinki. Pelik juga...

Saya check in agak lewat dalam pukul 9 malam...kalau bukan kerana terpaksa dan member yang book kan hotel tu, memang saya tak tinggal kat hotel tu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2015 08:19 PM | Show all posts
onnabila replied at 27-4-2015 05:55 PM
Baru baru menetap di Hotel Seri Malaysia Taiping. Bila nak lelap mata aja, ada aja bunyi pelik yang  ...

alamakkk...seram plak aku bila ko citer pasal Seri Malaysia Taiping, terkenang nasib aku kt sana dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2015 11:41 AM | Show all posts
onnabila replied at 27-4-2015 05:55 PM
Baru baru menetap di Hotel Seri Malaysia Taiping. Bila nak lelap mata aja, ada aja bunyi pelik yang  ...

hantu2 casuarin hotel depan tu melawat seri malaysia agaknya heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2015 05:28 PM | Show all posts
best TT suka suka
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2015 07:05 PM | Show all posts
as salam .. nak tanya ada sesapaer penah stay kat G****d c******** l kuala ganu tak ? ok tak hotel tu ?  jumaat ni aku pi sana kursus ..



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-4-2015 08:56 PM | Show all posts
isteri_ayil replied at 6-4-2015 04:09 PM
tapi pompuan tu tak lama pun dok situ.. terus blah rasanya... mana sanggup nak stay selama 2 1/2 b ...

Hotel kat sg petani..park avenue ke..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2015 08:40 AM | Show all posts
badakgurl82 replied at 28-4-2015 07:05 PM
as salam .. nak tanya ada sesapaer penah stay kat G****d c******** l kuala ganu tak ? ok tak hotel t ...

pernah..ok je~
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2015 01:04 PM | Show all posts
jumaat ni aku stay kt M.S Garden Kuantan.. ada apa2 yg angker ke kt hotel ni sbb ni 1st time aku stay sana..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2015 02:43 PM | Show all posts
badakgurl82 replied at 28-4-2015 05:05 PM
as salam .. nak tanya ada sesapaer penah stay kat G****d c******** l kuala ganu tak ? ok tak hotel t ...

aku penah stay..xde ape..
just aku terdgr mcm org ketuk pintu bilik...tp slow je bunyinya...
awal pagi

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:26 AM GMT+8 , Processed in 1.167071 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list