CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NBM

Hotel-Hotel & Homestay Berhantu

  [Copy link]
 Author| Post time 15-4-2014 04:55 PM | Show all posts
edoraixora posted on 15-4-2014 04:51 PM
bestnye dok situ...
pepagi dpt tgok gunung kinabalu dilitupi kabus2
heaven

hhmmmm...memang ohsemmm sgt..bangun pagi2 sejuk2 tunggu matahari terbit sambil merenung gunung Kinabalu. Kalau naik kt Kinabalu National Park tu laaaagi la sejuk kt atas tu...rasa mcm zaman dulu2 je sejuknya...heavennnnn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-4-2014 05:03 PM | Show all posts
SiMontel posted on 6-4-2014 02:09 PM
Bilik korangkan..kalau dari lobi ke kiri..or ke kanan ehh ?

kalo bilik aku dulu dari lobby tu ke kanan kot. Pstu bilik hujung sekali mengadap taman yg ada batu2 refleksologi tu laa..aku x bape nak ingat dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 05:54 PM | Show all posts
NBM posted on 15-4-2014 03:58 PM
alaa bagi la tau nama hotel tu..mana tau kot2 kang aku terbooking hotel yg sama

the naripan hotel, bandung
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah posted on 14-4-2014 12:26 PM
Dalam mama leka dok baca cerita cerita kat sini, nah sekali kena kat diri sendiri...macam tak percay ...

Hotel tu under *aza lg ke ye...br weekend lepas.nampak dia da tukar nama.. eeeee seram. Gila bg bilik angker pd family!
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 01:19 AM | Show all posts
NBM posted on 15-4-2014 04:20 PM
Ni pulak pengalaman terbaru aku, baru minggu lepas

Pine Resort Kundasang

wah. lalu je aritu. aku duk kem btn. ada kursus. g rabu baik sabtu aritu.

aku cuba jalan g ranau kul 9.gile sunyi x de orang. jalan seram sebab selekoh tajam je

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 09:30 AM | Show all posts
miu84 posted on 15-4-2014 11:17 PM
Hotel tu under *aza lg ke ye...br weekend lepas.nampak dia da tukar nama.. eeeee seram. Gila bg bi ...

betui dah tukaq nama tukaq management...malacca apa ntah...tengok kelam kabut blah mama pun tak teringat nama dia dah tukaq. yg mama heran, tab dan hp adalah fully charged tau, masa power off tu, tab dan hp pun ikut kong, mama ni nak guna cahaya dari tab nak suluh anak anak...sekali kong!!! nasib baik la tak tersuluh muka lain!! baru la haru....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-4-2014 10:47 AM | Show all posts
grafreak posted on 16-4-2014 01:19 AM
wah. lalu je aritu. aku duk kem btn. ada kursus. g rabu baik sabtu aritu.

aku cuba jalan g rana ...

area tu mmg bandar mati lepas hari gelap. Mcm bandar hantu aku x kluar ke mana2 pun time mlm. Lps dinner terus lepak dlm bilik je
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 03:23 PM | Show all posts
mamaezah posted on 15-4-2014 12:01 PM
lagi satu Rebak Island Langkawi

bebaru ni cousin kawin, so chef Ammar hat tv al hijrah tu hadiahk ...

mama t tanya la cousin ye bilik mane die kene kacau tu saya memang akan stay  rebak island resort tiap kali  pergi Langkawi..
so far alhamdulillah xpernah kena kacau lagi & sangat best dekat situ..tp pas dgr cite mama ni takut plak hu2
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 04:23 PM | Show all posts
acuz posted on 16-4-2014 03:23 PM
mama t tanya la cousin ye bilik mane die kene kacau tu saya memang akan stay  rebak island resort  ...

boleh nanti tunggu bila dia balik..dia ni mas FSS...skrg ada di NY.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2014 12:36 PM | Show all posts
miu84 posted on 15-4-2014 11:17 PM
Hotel tu under *aza lg ke ye...br weekend lepas.nampak dia da tukar nama.. eeeee seram. Gila bg bi ...

saya siap dapat boucer 2 hari 1 mlm stay kat sana .. Memang bersyukur sebab tak terfikir nak pegi sana ..

Kalo tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2014 01:59 PM | Show all posts

Byk hotel/resort2 yg disebut di sini saya dah stay e.g. Ilham PD, Kinabalu Pine Resort, Rebak Marina.. alhamdulillah takde kena apa2.. except ada sekali tu stay kat Ilham saya tido sorang2 dlm pukul 2pm coz letih sgt.. ahli keluarga lain dah turun mandi kat pool.. dengar bunyi org tekan loceng pintu.. dgn mamai2 saya bukak pintu takde org.. nasib baik le siang.. tapi siang2 pun terus jadi cuak, kelam kabut join diaorg kat pool hehehe..

Btw 1 to 3 May ni dah book Ilham lagi, dah lama giler tak pegi situ.. last pegi I think was in 2004.. this time book bilik yg betul2 ngadap pool.. senang budak2 nak terjun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2014 03:45 PM | Show all posts
Airis posted on 17-4-2014 01:59 PM
Byk hotel/resort2 yg disebut di sini saya dah stay e.g. Ilham PD, Kinabalu Pine Resort, Rebak Mari ...

betul2..Ilham mmg best nak2 kalau dpt apartment yg mengadap pool tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2014 04:48 PM | Show all posts
kambingterluka posted on 13-4-2014 04:46 PM
uols, dekat langkawi ada hotel seram tak? nak pegi langkawi ni.

pegi la duduk kat alia residence... best.. cuma bekpes tak best...

orang kata lagi best duduk kat Lang hotel.

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2014 05:12 PM | Show all posts
baru nak try tido pine resort.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2014 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bella5424 posted on 17-4-2014 12:36 PM
saya siap dapat boucer 2 hari 1 mlm stay kat sana .. Memang bersyukur sebab tak terfikir n ...

Bende ni nasib nasib kan.. huhuu... ada yang ok je tggl tmpt angker dan ade yg tak... yg mampu dilakukan doa aje la huhuhu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2014 05:35 PM | Show all posts
Dark_Vampire posted on 17-4-2014 05:12 PM
baru nak try tido pine resort.......

alaa pegi jer...tempat tu mmg cantikk...mcm kt london jer...aku tak rasa tempat tu angker sgt kalo takat dengar dari jauh tu..x aci laa
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 12:00 PM | Show all posts
NBM posted on 15-4-2014 04:20 PM
Ni pulak pengalaman terbaru aku, baru minggu lepas

Pine Resort Kundasang

hari tu i dan bffs ada kesana bercuti..

bila sampai area kundasang tu, driver kitaorg cakap hati2 kalau tido kat hotel tu..
dah banyak kejadian yang berlaku, dan yang betul2 terkena kat kawan dia is bila tido tau2 besok dah bukan kat dalam bilik.........
elok kena alih tido kat luar.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-4-2014 01:46 PM | Show all posts
puanlina posted on 18-4-2014 12:00 PM
hari tu i dan bffs ada kesana bercuti..

bila sampai area kundasang tu, driver kitaorg cakap hat ...

seyess?? fuhhhh! sib baik aku x kena mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 03:16 PM | Show all posts
NBM posted on 15-4-2014 04:36 PM
aku pun baru stay kt ilham pd tu. Mmg besar la apartment tu ada 3 bilik. Bilik 1st tu okey jer. Ak ...

mmg selesa sgt kn ilham pd tu? ms memula smpi tu aku terus cop bilik 1st tu, kitorg pegi 3 org, konon sorg satu bilik. time nak mandi tu mmg rs semacam la, bilik air dia kn glass door, mmg rs cam ada org kt luar dok perati kita kt dlm toilet tu. sudah tu terus aku angkut brg aku ckp kt kwn aku yg tido bilik no.3 tu aku nk tido sekali ngn dia. kwn lg sorang tu tido bilik no. 2. malam lepas kitorang sume dh nk tido tu, dgr mcm ada org cari makanan (bunyik plastik). kitorg pn dok ckp le kebulor lg ke kwn kitorang lg sorang tu. aku bkk pintu tgk senyap xde ape. pastu ntah kenapa aku ni cam berani nau (padahal selalu penakut) pegi tgk dlm bilik kwn aku tu, siap angkat lg bantal tutup muka dia nk tgk dia betul tido ke memain. mmg aku x pk ape pn time tu. masuk bilik, aku ckp kt kwn aku tu, kwn lg sorang tu mmg dh tido.

kwn yg aku satu bilik ngn aku tu (B) mmg aku tgk dh gelisah semacam je. rupanyer dia dh nmpk cik pon sama2 tgk tv ngn kitorang. cik pon tu duduk kt muka pintu bilik 1st. ptt la aku pelik dia sebok dok ajak tido. time nk tido kitorang mmg bukak satu lampu sbb aku xleh tido gelap2. B tersedar mlm tu dia kate bilik tu gelap n ternampak cik pon tu duduk kt ujung katil. terus dia tarik selimut, buat2 tido. yg aku lak tersedar tengok pintu bilik terbukak, so aku bgn n pegi tutup blk, pastu sambung tido.

2nd day tu si B mmg dok gelisah semacam, dok ajak kitorang p pool. yg kitorang ni mls, dia sgp pegi sorang2. kitorang dok gelak2 la kn dia. kitorang igtkn dia jiwa kaco. hehe

on the way balik tu baru si B citer kat kitorang ape yang dia nmpk tu sume..mmg kena sembor la ngn kitorang, kalo dia bgtau awal2, xde de kitorang nk tido semalam lg kt situ.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 03:31 PM | Show all posts
cmf_jy77 posted on 18-4-2014 03:16 PM
mmg selesa sgt kn ilham pd tu? ms memula smpi tu aku terus cop bilik 1st tu, kitorg pegi 3 org, ko ...

Bilik mana yg ko duduk ni cmf? Tingkat berapa? Cuak gak dengo cite ko nih huhuhu... nasib baik pegi ramai2 1 kampung angkut tido kat apartment tu nanti, hopefully takde apa2 la.. baca apa2 yg patut nanti ye


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 05:45 PM GMT+8 , Processed in 0.093815 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list