CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14975|Reply: 93

Watie Elite Peramah Orangnya...

[Copy link]
Post time 26-1-2014 09:59 PM | Show all posts |Read mode
Sekadar ingin berkongsi cerita mengenai seorang artis yang dulu Popular dengan kumpulan elite..semalam jumpa dia dekat
Program Gema suara di DEWAN SIVIK MBPJ anjuran ASWA dan MBPJ dia jadi juri dalam program tu.Mula-mula aku ingat dia sombong lah
tadi leh tahan gak lah gila-gila dia ini..Peramah semua penonton dia nak salam...Apa-apa pun semoga berjaya dengan karier dia sekarang walaupun nampak macam sendu sekarang..tapi di masih ada lagi berlakon dan buat persembahan cuma tidak ada liputan media je..




   



Last edited by Noraslinda on 28-1-2014 04:53 PM

Comments

Untuk tajuk gune font biasa sahja, xperlu capital letter. so plez edit.  Post time 28-1-2014 04:04 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2014 10:02 PM | Show all posts
sempoi artis macam ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2014 10:07 PM | Show all posts
kan memang sempoi..tak macm setenggah artis baru popular dah berlagak
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 10:09 PM | Show all posts
dlm elite rasenye dia ni yg plg peramah .....selalu tersenyum....pernah nmpak kt klcc dulu pon dia senyum je....aku lak yg perasan tetibe.......
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 10:11 PM | Show all posts
suka tengok dia belakon..
bagi watak apa pun jadik jah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2014 10:15 PM | Show all posts
zaipen posted on 26-1-2014 10:09 PM
dlm elite rasenye dia ni yg plg peramah .....selalu tersenyum....pernah nmpak kt klcc dulu pon dia s ...

walaupun dia tak berapa top mcm siti atau artis yg nama meletop2..dia tak sombong pun
tak lekok dgn senyuman..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 10:18 PM | Show all posts
Bagusla dia ni...harap2 berterusan macam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 10:39 PM | Show all posts
Aku pon suke die nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2014 10:42 PM | Show all posts
I suka tengok dia nih sebab dia takde aura kerek tu. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia memang peramah, pernah chat kt fb ngn beliau ni.. share tip jaga badan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2014 11:05 PM | Show all posts
shaykays posted on 26-1-2014 10:39 PM
Aku pon suke die nih

mula2 tak suka sgt dia pasal seksi dgn kes dia rampas suami org.tapi bila dah tgk dia tak sombong..suka lak dah hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 11:21 PM | Show all posts
Aku pulak rasa dia cantik...idol sangat rozita che wan,jasmeen hamid ngan dia nih...opppsss tak lupa zila bakarin ponn.....tengok diorang terus aku rase age is just a number
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 11:25 PM | Show all posts
tamparan wanita!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 11:26 PM | Show all posts
so gosip nye die peramah la ye..?? hmmm ok..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 11:26 PM | Show all posts
eh mcm tinggi pulak watie ni
ai igt dia ni petite je
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 11:31 PM | Show all posts
semalam tengok dia dlm Tahajjud Terakhir ..
meleleh2 air mata aku tgk citer tu
sedijh .. huhuhuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2014 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah gak nampak dia perform kat mydin mana tah x ingat. Masa tu dia ngan azza elite belom pakai tudung lagi. Serius, diorang dua lawa. Kecik, kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
And yes, xkekok layan peminat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2014 11:42 PM | Show all posts
mojako posted on 26-1-2014 11:26 PM
so gosip nye die peramah la ye..?? hmmm ok..

hehehe..ye lah..dgr2 ada kata dia ni tak elok lah ini lah..tapi tgk depan mata ok je
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2014 11:47 PM | Show all posts
Watie dengan tt ke tue?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 11:03 AM GMT+8 , Processed in 0.120401 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list