CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3175|Reply: 14

[Tempatan] Pengantin Versi Banjir - Video Koleksi Gambar Pengantin semasa Musim Banjir

  [Copy link]
Post time 6-12-2013 01:44 AM | Show all posts |Read mode
Pengantin Versi Banjir - Video Koleksi Gambar Pengantin semasa Musim Banjir (2012-2013)

Sumber: https://www.youtube.com/watch?v=sgATmdr5jIE



Kalau ada lagi gambar, jom kongsi, asalkan tutup aurat, selak2 paras lutut JANGAN kongsi.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2013 01:54 AM | Show all posts
kesian gak kat diaorg...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 02:27 AM | Show all posts
alhamdulillah   i mean boleh jugak ye kenduri.

by the way @pyropura

something happened to Nigella lawson today . dah browsed UK paper?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 06:06 AM | Show all posts
mbhcsf posted on 6-12-2013 02:27 AM
alhamdulillah   i mean boleh jugak ye kenduri.

by the way @pyropura


..dah seminggu dah citer Nigella Lawson, turun naik court...all medias put full coverage on her...wa baca Evening Standard & Metro ajah, sebab pree, kutip aje kat Tube station hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 07:34 AM | Show all posts
pyropura posted on 6-12-2013 06:06 AM
..dah seminggu dah citer Nigella Lawson, turun naik court...all medias put full coverage on her. ...


u kutip ke bawa balik? i tengok atas seat jer.... Last edited by mbhcsf on 6-12-2013 07:35 AM

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 07:36 AM | Show all posts
pyropura posted on 6-12-2013 06:06 AM
..dah seminggu dah citer Nigella Lawson, turun naik court...all medias put full coverage on her. ...

who knows kan.......
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 07:37 AM | Show all posts
mbhcsf posted on 6-12-2013 07:34 AM
u kutip ke bawa balik? i tengok atas seat jer....


no lah, banyak wooo, 3 beg pun tak cukop nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 07:40 AM | Show all posts
pyropura posted on 6-12-2013 07:37 AM
no lah, banyak wooo, 3 beg pun tak cukop nanti...

napa tak browse internet je ? huhuh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2013 07:44 AM | Show all posts
mbhcsf posted on 6-12-2013 07:40 AM
napa tak browse internet je ? huhuh..


ternet kena bayor...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 07:49 AM | Show all posts
apahal dgn nigella lawson, kena saman ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 08:02 AM | Show all posts
sekngucing posted on 6-12-2013 07:49 AM
apahal dgn nigella lawson, kena saman ke


.....







Last edited by pyropura on 6-12-2013 08:03 AM

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 08:05 AM | Show all posts
ahaha, patut la miss mbcshf minat snagat dgn artichoke
tapi, aku tak dpt baca berita tu, kecik weyy
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 08:12 AM | Show all posts
sekngucing posted on 6-12-2013 08:05 AM
ahaha, patut la miss mbcshf minat snagat dgn artichoke
tapi, aku tak dpt baca berita tu, kecik weyy


panjang kesahnya, memula dia cerai dgn laki, lepas tu timbul citer dia ambik ganja, lepas tu citer 2 beradik italian  PA  dia songlap 700K pound, sebab dikatakan  Nigella tak berapa sedor sebab on drugs...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 08:14 AM | Show all posts
dh tua si nigella ni ek...ske tgk dia msak...lps tu siap mkn lg...
laki dia lahanat tul la...dpn2 public nk cekik bini...
nk gado pon kt umah laa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2013 08:14 AM | Show all posts
macam macam hal laa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:13 AM GMT+8 , Processed in 0.113841 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list