CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2817|Reply: 14

Guys wearing women's fragrances?

[Copy link]
Post time 1-12-2013 02:30 PM | Show all posts |Read mode
Salam..hi ladies & guys too
urmmm..pasal perfume ni, apa pandangan korang kalau lelaki pakai perfume perempuan & vice versa?

actually, baru-baru ni ada tersalah beli perfume ladies
after few sniffs dengan confidentnya je ingat yang tu lah perfume yang duk cari
anyway since dah beli membazir lak kalau tak pakai kan..lagipun perfume ni pun cam best lak scentnya tu..sweet je

dah search..tak ada lah pula jumpa discussion pasal topik ni..if astro mod tolonglah merge kan ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2013 03:08 PM | Show all posts
Perfume pe yg tt tersalah beli tu?

Stkt ni xpenah lg la nk try gne perfume yg lelaki gne..iols suke 'flight of fancy 'by anna sui..tp kdng2 gk pkai gk yg bodyshop pnye(save budget cket)

Tp xleh pkai byk sgt..xelok pmpn pkai wngi sgt..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2013 04:42 PM | Show all posts
so...ape masalahnye? berlambak lelaki pakai perfume perempuan..sebab perfume perempuan ni bau lembut...
lelaki yg kurang active selalu la pakai

...aku rexona je dah cukup
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2013 06:15 PM | Show all posts
HanazawaGY posted on 1-12-2013 04:42 PM
so...ape masalahnye? berlambak lelaki pakai perfume perempuan..sebab perfume perempuan ni bau lembut ...

....

hhmm...nak senang..coverline...
kalau ade org tanye..kena siap2 la..
dgn name fragrence..sndiri....

then kalau they allz..tanye..tp bau sweet la..mcm girls perfume..
kata la..ni for him & her...
dgn confident nye..

dh settle problem...

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2013 07:43 PM | Show all posts
apa salahnya bunga pun ada jantan ada betina
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2013 09:08 PM | Show all posts
x jd mslh la..sbb dh beli..kalo x jual la balik.tp x dpt la sama harga ms beli..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2013 07:15 AM | Show all posts
pakai je takde masalah kot
husban aku prefer perfume perempuan dari perfume lelaki, dia kata perfume lelaki macam bau rokok
deodoran pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2013 11:13 AM | Show all posts
bluecrystal posted on 2-12-2013 08:15 AM
pakai je takde masalah kot
husban aku prefer perfume perempuan dari perfume lelaki, dia kata perfum ...

sama ler ngn asben sy...
dia suka perfume Fantasy from Britney Spears...
baunya sweet sgt... botol kaler pink gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-12-2013 11:55 AM | Show all posts
ok je tapi better pakai perfume sendiri.
my hubby pakai polo...time rindu2 dia ambik perfume polo dia pastu hidu.perghh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2013 06:59 AM | Show all posts
hatiungu posted on 1-12-2013 03:08 PM
Perfume pe yg tt tersalah beli tu?

Stkt ni xpenah lg la nk try gne perfume yg lelaki gne..iols  ...

err..Hugo XX..duk cari Hugo XY sebenarnya

baru-baru ni survey perfume pun mostly tertarik lagi dengan scent ladies nye
maybe time untuk tukar taste kot..bukan tukar orientasi ye

I guess either guys or ladies pun tak elok kot pakai perfume banyak sangat hatiungu?
kesian kat orang keliling nanti..pening duk bau perfume
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2013 07:07 AM | Show all posts
HanazawaGY posted on 1-12-2013 04:42 PM
so...ape masalahnye? berlambak lelaki pakai perfume perempuan..sebab perfume perempuan ni bau lembut ...

tak ada masalah pun..cuma minta pendapat je
risau kalau ada yang salah faham
kot orang ingat yang pakai tu pun lembut

btw, at least ada la juga pakai rexona
jangan tak ada pakai apa-apa sudahhh


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2013 07:14 AM | Show all posts
manjalara_01 posted on 1-12-2013 06:15 PM
....

hhmm...nak senang..coverline...

I guess kalau dah dengan confident boleh cakap cam tu, orang pun malas nak argue
susah-susah sangat mengaku je la..dah I pun memang attracted dengan ladies..so normal la kalau attracted dengan scent ladies juga kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2013 10:31 AM | Show all posts
AverageJoe posted on 3-12-2013 07:07 AM
tak ada masalah pun..cuma minta pendapat je
risau kalau ada yang salah faham
kot orang ingat  ...

at least pakai rexona kan?..

kalau x..bukan org jek yg lari..
kucing pun lari...

pd manja la..kan..ok jek kalau pakai perfume ke ape..
tp kena bertempat la..kalau kat office..mmg x ssuai..
once a while ok kot.. tp..jgn la hari2...

kalau time2 leasure..mcm gi shopping ke..tgk wayang..gi makan..kenduri..
masa ni terbaik...nak pakai wangi2...wangi yg berpada... Last edited by manjalara_01 on 3-12-2013 10:34 AM

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2013 11:09 AM | Show all posts
dulu boipren aku ske songlap perfume aku...eee geram la. dah nama pun lelaki...silalah pakai perfume lelaki ya! x masculine hokey lelaki pakai perfume perempuan!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2013 12:10 PM | Show all posts
pakai je...akan attract more pasangan berlawanan anda...

lelaki pakai perfume wanita...sure wanita nak cium bau dia sebab bau perfume wanita untuk attract wanita.
wanita pakai perfume lelaki untuk attract lelaki sebab lelaki suka bau dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.115616 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list