CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 41295|Reply: 323

Majlis Resepsi Jovian-Nina (Jemputan dapat perfume!)

[Copy link]
Post time 21-11-2013 04:43 PM | Show all posts |Read mode
Kad jemputan untuk Majlis Resepsi Jovian-Nina dah diedar kepada jemputan. Dapat minyak wangi tau...

Last edited by mylia on 21-11-2013 05:34 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2013 04:44 PM | Show all posts
dpt kad jmputan je free perfume
kalo g kawen nya majlis dpt apa la ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2013 04:45 PM | Show all posts
close-up minyak wangi Jovianina..

Last edited by mylia on 21-11-2013 05:31 PM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2013 04:46 PM | Show all posts
miawpink posted on 21-11-2013 04:44 PM
dpt kad jmputan je free perfume
kalo g kawen nya majlis dpt apa la ye

i harap dapat baju peplum satu hehehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2013 04:48 PM | Show all posts
dress code: Jovianista haha..

Last edited by mylia on 21-11-2013 05:32 PM

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:48 PM | Show all posts
mylia posted on 21-11-2013 04:46 PM
i harap dapat baju peplum satu hehehehe

ye la kot dapat baju kot
wangi ke perfume ni??
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:49 PM | Show all posts
miawpink posted on 21-11-2013 04:44 PM
dpt kad jmputan je free perfume
kalo g kawen nya majlis dpt apa la ye

Yg pasti dan sahih dpt mkn free
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
wow.. kellaass gitu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2013 04:50 PM | Show all posts
mea posted on 21-11-2013 04:49 PM
Yg pasti dan sahih dpt mkn free

ye.. dpt mkn free
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:50 PM | Show all posts
jovianina?

tengah imagine perfume ni display kat counter perfume.

customer jovian je la kot yg beli
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:51 PM | Show all posts
fuyooooooo ... br kad kawen tuh ... grand nyer ...  kenduri kawen lagi von da vasss lorrr
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:51 PM | Show all posts
CLASS nya wedding invitation..ok la nak kawin yg satu lagi cHE tA TU TAK NAMPAK APA LAGI..EH caps plak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2013 04:52 PM | Show all posts
miawpink posted on 21-11-2013 04:48 PM
ye la kot dapat baju kot
wangi ke perfume ni??

wangi juga.. for me, baunya kuat.. tak la macam perfume yg ala2 comel dan berbau rose ke bunga2..

i mcm confuse sikit, perfume ni utk lelaki atau pompuan... mungkin 2-2. tu yg Jovianina tu.. hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:54 PM | Show all posts
bestnya..kayo Jovian ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:55 PM | Show all posts
mylia posted on 21-11-2013 04:52 PM
wangi juga.. for me, baunya kuat.. tak la macam perfume yg ala2 comel dan berbau rose ke bunga2..  ...

awak la dpt kad ni ye
best nya
nanti g sana tangkap gambo byk byk sikit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2013 04:56 PM | Show all posts
miawpink posted on 21-11-2013 04:55 PM
awak la dpt kad ni ye
best nya
nanti g sana tangkap gambo byk byk sikit

bukan saya punya. tapi i harap, org yg punya ni bawak i pergi sama hehehehe...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2013 04:58 PM | Show all posts
mylia posted on 21-11-2013 04:56 PM
bukan saya punya. tapi i harap, org yg punya ni bawak i pergi sama hehehehe...

ohw untung nya....


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:58 PM | Show all posts
tahniah diucapkan
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 04:59 PM | Show all posts
mylia posted on 21-11-2013 04:56 PM
bukan saya punya. tapi i harap, org yg punya ni bawak i pergi sama hehehehe...

gambar depan penutup box ni nk tgk
awak td tunjuk bahagian dalam je
nk tgk bahagian luar

ni mang wedding of the year ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2013 05:00 PM | Show all posts
org kaya tido atas duit, apa pun boleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:30 AM GMT+8 , Processed in 0.097213 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list