CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3609|Reply: 26

[Tempatan] Banjir di Georgetown, Penang - "Kami Lali Dah" kata mangsa

  [Copy link]
Post time 21-10-2013 07:26 AM | Show all posts |Read mode
tu dia aih.. ketuanan pulau yg sembang lebat kutuk kl & selangor banjir, sakgi org len yg kena tanggung bala..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2013 07:44 AM | Show all posts
aku tumpang simpati...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 07:47 AM | Show all posts
Ini semua 'ketentuan Illahi'........
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 07:48 AM | Show all posts
ala biasala tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 07:50 AM | Show all posts
tabah je la terima
kalau ada duit lebih pindah la tempat tak banjir
kalau semua tempat banjir minta la berpisah dari malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 07:52 AM | Show all posts
kebangga penang
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 07:54 AM | Show all posts
biasa lah...Mekah pun kadang kadang banjir.... kampung aku pun di Sabah setiap tahun ada banjir....hehehehe..tak heran lah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 01:47 AM | Show all posts
Kutok-kutok KL lagi. Banjir laa... kotor laa...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2013 02:20 AM | Show all posts
abang kat belakang tu macho ja berposing ala-ala bergambar depan eiffel tower...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 05:33 AM | Show all posts
cina penang boleh bangga dengan sepupu mereka
cina Singapork yang kuat kena banjir sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:16 AM | Show all posts
rasa kat sana kena prepare inflated boat, bila banjir boleh naik boat balik rumah
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:17 PM | Show all posts
@cmf_herrhughie


ko dah mati lemas kaa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:27 PM | Show all posts
Simunggu posted on 21-10-2013 07:54 AM
biasa lah...Mekah pun kadang kadang banjir.... kampung aku pun di Sabah setiap tahun ada banjir....h ...

aku kecik2 dulu... sonok ooo banjir.... leh naik sampan.... tp banjir tak tenggelam rumah aaa... bkn banjir kilat.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:28 PM | Show all posts
Acong posted on 22-10-2013 06:17 PM
@cmf_herrhughie

hugghie mampu terapung katanya..... dont worry aa......
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:28 PM | Show all posts
~boolean posted on 22-10-2013 02:20 AM
abang kat belakang tu macho ja berposing ala-ala bergambar depan eiffel tower...

mcm tau2 je masuk paper...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:29 PM | Show all posts
dino posted on 22-10-2013 06:28 PM
hugghie mampu terapung katanya..... dont worry aa......

terapung2 macam tahi?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2013 06:39 PM | Show all posts
nampaknya di Penang pun boleh buat kek lapis berlumpur-lumpur.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:39 PM | Show all posts
mmg jln p.ramlee slalu kena banjir..padahal sungai dh ada..maybe kawasan rendah kot..tp area rumah mak aku pun rendah tak pulak banjir..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:52 PM | Show all posts
thread yg di sukai oleh macai utk tepuk sorak kat DAP,  nak amik kesempatan bagitau rakyat kalu undi BN konpem takde banjir  
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Irwan-Ahmad posted on 22-10-2013 06:52 PM
thread yg di sukai oleh macai utk tepuk sorak kat DAP,  nak amik kesempatan bagitau rakyat kalu undi ...

Hahaaa salah tu, thread utk bash kebangga Penang kaka herughi
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:32 AM GMT+8 , Processed in 0.118272 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list