CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7549|Reply: 74

Raja Azmi nikah di Istana Budaya.. wah...

[Copy link]
Post time 4-10-2013 12:31 PM | Show all posts |Read mode
Maaf kalau thread ni dah ada, saya check tadi cam lom ada.  

Ahad 13 Oktober ni Raja Azmi dan tunang beliau Eddie akan diakad nikah di Laman Santai, Istana Budaya.





Budak2 9 tahun tak leh datang k. hehehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2013 12:36 PM | Show all posts
Budak2 9 tahun tak leh datang k. hehehehe



kenapa? ada acara tarian bugil ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2013 12:38 PM | Show all posts
jonlabu posted on 4-10-2013 12:36 PM
Budak2 9 tahun tak leh datang k. hehehehe

kalau tarian bugil, mesti bawah 18 tahun kot haha..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 12:39 PM | Show all posts
WAU BAWAH 9 TAHUN XLEH DATANG YANG MATANG JE LEH DATANG
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 12:40 PM | Show all posts
ni bersempena promosi Visit Malaysia 2014 ek? Ala2 memperkenalkan adat perkahwinan Melayu kat dunia gituhh...curlast kau nenek!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 12:43 PM | Show all posts
ada acara cium mulut kot..!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 12:49 PM | Show all posts
kelasss ko nyahh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 12:50 PM | Show all posts
Raja raja kawen, mestila buat kat Istana kan........semoga berbahagia hingga ke JANNAH.......trend skrg.....till jannah....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2013 12:59 PM | Show all posts
hepklusip kata kooooo majlisnya...budak2 x boleh datang nanti tersepak bunga poho nanges nenek nanti
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 01:02 PM | Show all posts
tak penah la pulak kenduri kawin owang mulayu tak leh bawak anak ooi
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 01:03 PM | Show all posts
byk lh kau x da org bukak thread ni..cakap jelh kalau x pandai cari, nti ada org tolong ajarkn..

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=756846
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 01:03 PM | Show all posts
cucu tak leh tengok nenek bersanding ler
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 01:04 PM | Show all posts
kat laman santai tu macam ada pagar2 ke,
so ada gad tapis lah ek, ada kad buleh datang.
takda kad, umor tak cukup 9, xleh dtg
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 01:08 PM | Show all posts
yg ade anak2 kecik tu sila upah pengasuh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 01:17 PM | Show all posts
laman santai tu bukan open ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 01:37 PM | Show all posts
takut budak bising lari2 kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2013 01:41 PM | Show all posts
ha ah..ada jugak member aku ckp,dia nak buat kenduri kahwin nnt,budak2 takleh dtg..amboi kau..sorry lah aku nak gi..anak2 aku nak tinggal mana..takat nak tgk kau bersanding mkn2 ja..ciss.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 01:51 PM | Show all posts
amboii...kelass nek mi...
jgn lupa iron kulit muka nnt...bg nmpak licin ckit...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 02:05 PM | Show all posts
sepiITUindah posted on 4-10-2013 01:03 PM
cucu tak leh tengok nenek bersanding ler

DIA MALU ..tua2 dok bersanding lagi tuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2013 02:11 PM | Show all posts
ni memang peraturan istana budaya  tak bagi budak umo 9 tahun masuk ke?
ke pengantin yang tak bagi?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.138895 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list