CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: akulahjua

Cara utk ilangkan perasaan TAKUT ketika bersama

  [Copy link]
Post time 10-6-2013 02:38 PM | Show all posts
selalu cakap macam ni dulu... dia laki aku, dia laki aku
pernah baca soal jawab kat paper dlu, kaunselor tu kate kalu rase nak kencing jangan stop aktiviti kita sebab mgkin tu cara kita klimak... walllahualam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2013 03:03 PM | Show all posts
ihtisyam posted on 10-6-2013 02:38 PM
selalu cakap macam ni dulu... dia laki aku, dia laki aku
pernah baca soal jawab kat paper dlu ...

hmmm...mungkin memang betul lah

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 03:15 PM | Show all posts
ohh..baru kawen, tahniah ye TT !! hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2013 03:32 PM | Show all posts
lolipopmanish posted on 10-6-2013 03:15 PM
ohh..baru kawen, tahniah ye TT !! hehe

Mekasih lolipop..doakan kbhagiaan sy tau
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 03:34 PM | Show all posts
akulahjua posted on 10-6-2013 03:32 PM
Mekasih lolipop..doakan kbhagiaan sy tau

aminnn..awal2 kawen mesti dalam tempoh lovey dovey lg gitu

sweet je kan   ni yg tak sabar nak kawen haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2013 03:37 PM | Show all posts
CintaPink posted on 10-6-2013 11:53 AM
sama la saya pon da 2 minggu kawen tapi masih belum menikmati hbgn seks sbb rasa takut n sakit..ka ...

Awk stop gitu je?? Suami xckp pape ke?? Skrg da bjye lum??..oo kite mgalami nasib yg sama kan
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 10-6-2013 03:41 PM | Show all posts
winsonyu posted on 10-6-2013 09:07 AM
oh...mcm ni... yah..kena lah guna pelincir....mungkin air cik tak cukup ni.... pasti nanti mungkin ...

Klo buh pelincir tu ade efek x?? takut lak nak terai..huhu..sy sudah period ini hari..hjg mgu ni suami xdpt rasa la lagi..cian nye suami ku..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 03:47 PM | Show all posts
akulahjua posted on 10-6-2013 03:41 PM
Klo buh pelincir tu ade efek x?? takut lak nak terai..huhu..sy sudah period ini hari..hjg mgu ni s ...

efek mcm mana ye? actually lebih baik guna pelincir supaya tak rasa sakit

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2013 04:21 PM | Show all posts
Bubuh KYJelly byk-byk. Suruh laki tekan kuat skit. Mesti masuk punya. Sakit skit adat la - masih dara. Kali ke-2 confirm tak sakit - sedap memanjang....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 04:23 PM | Show all posts
akulahjua posted on 10-6-2013 03:37 PM
Awk stop gitu je?? Suami xckp pape ke?? Skrg da bjye lum??..oo kite mgalami nasib yg sama kan

mmg dia kecewa la..tp dia memahami..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 04:50 PM | Show all posts
CintaPink posted on 10-6-2013 04:23 PM
mmg dia kecewa la..tp dia memahami..

keep trying...one day u org akan dapat menikmati nya... asalkan berani cuba lagi... dan lagi

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 05:03 PM | Show all posts
nak tumpang sekaki meluah ketakutan nih..... msa 1st night tak period, then asben try nak masuk, sbnrnya cat tak bagi sbb takut... tapi sian kat asben, so try, once cat kata takut n sakit dia stop. next day cat period , cat period mmg lama min 10days, so 2 mggu la asben berposa.
Esok lusa asben nak tuntu janji tapi cat mash rasa takut, risau mcm2 lah... tapi bila tgk cat demam skrg dia kata tak pa dia fhm tak yah nak bersusah payah nak layan dia dulu. hehehe.....
Last edited by cat_miow on 10-6-2013 05:05 PM

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 05:04 PM | Show all posts
Bell posted on 10-6-2013 04:21 PM
Bubuh KYJelly byk-byk. Suruh laki tekan kuat skit. Mesti masuk punya. Sakit skit adat la - masih dar ...

KYJelly apa beza n jenama durex ek?

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 05:12 PM | Show all posts
cat_miow posted on 10-6-2013 05:03 PM
nak tumpang sekaki meluah ketakutan nih..... msa 1st night tak period, then asben try nak masuk, sbn ...

kesian husban cat..... so skrg cat kira dah lepas halangan tu dah ke belum?

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 05:12 PM | Show all posts
cat_miow posted on 10-6-2013 05:04 PM
KYJelly apa beza n jenama durex ek?

kalau tak silap...ky gel mcm krim.... manakala durex yg tu cecair....

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 05:23 PM | Show all posts
winsonyu posted on 10-6-2013 05:12 PM
kesian husban cat..... so skrg cat kira dah lepas halangan tu dah ke belum?

hri tu survey kat farmasi ada durex jer yg cat yakin nak pakai....

belum lagi hehehe.... baru abis period n skrg demam pula... tak larat nak layan rasanya...
asben pun kate bgi sihat dulu, plus dia sibuk untuk 2-3 hari nih.....
mmg kesian kat asben..... tapi kebaikan nya dalm period ni try wat ringan2. n try posisi yg menyelesakan kami berdua....


Last edited by cat_miow on 10-6-2013 05:26 PM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2013 05:27 PM | Show all posts
cat_miow posted on 10-6-2013 05:23 PM
belum lagi hehehe.... baru abis period n skrg demam pula... tak larat nak layan rasanya...
as ...

yup... boleh cuba explore dulu....ringan2

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 06:02 PM | Show all posts
bini aku dulu pon takut jek
tp sekarang tidak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 06:10 PM | Show all posts
cat_miow posted on 10-6-2013 05:23 PM
hri tu survey kat farmasi ada durex jer yg cat yakin nak pakai....

belum lagi hehehe.... b ...

yup...durex i think is still the best lah...u should try it...


Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 06:36 PM | Show all posts
cat_miow posted on 10-6-2013 05:04 PM
KYJelly apa beza n jenama durex ek?

Entah. Dr Ismail Thamby recommend KYJelly. So better follow what the expert says  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-6-2023 01:53 AM GMT+8 , Processed in 0.104815 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list