CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3901|Reply: 8

doktor pelik

[Copy link]
Post time 30-5-2013 08:42 PM | Show all posts |Read mode
semalam aku jumpa doktor.. aku pun bagi tahu lah aku ada ulser dlm mulut. sakit giler kot. pastu doktor tu ckp dia leh agak mulut aku ada ulser. of coz lah aku terkejut camne dia leh tgk kan. ataupun dia sengaja nak gurau2 dgn aku.. tapi rasanya mcm betul pun ada.. yg buat aku tertanya tanya tu mcm mana dia tahu ek??


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2013 08:47 PM | Show all posts
sebab suara kau lah nok. cm itik tertelan iphone
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2013 09:38 PM | Show all posts
takdelah beb. suara mcm biasa je. tak tunjuk sakit pun..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2013 11:31 AM | Show all posts
dah diberitahu maka tahulah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2013 12:45 AM | Show all posts
semalam aku jumpa doktor.. aku pun bagi tahu lah aku ada ulser dlm mulut. sakit giler kot. pastu doktor tu ckp dia leh agak mulut aku ada ulser. of coz lah aku terkejut camne dia leh tgk kan. ataupun dia sengaja nak gurau2 dgn aku.. tapi rasanya mcm betul pun ada.. yg buat aku tertanya tanya tu mcm mana dia tahu ek??
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 09:34 AM | Show all posts
kalu doc mmg leh tau...dia pun ckp dia gak je kan?....tgk mulut kering, muka macam stress je, tgk kuku,kulit doktor dah bole agak da
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 03:11 PM | Show all posts
kisah mak mertua aku lgi pelik..thun lepas dia keracunan makanan..g satu klinik kt kota bahru doktor tu bleh tanya dh menopous ke blum..mmg bangang..mak mertua aku tu dh umur 74 dh..xleh nk tgk org ke..pastu ubat ntah apa2 dia bagi..yg xberkenaan pn ade..ade ke dia bagi ubat utk org period..sekali cas rm350 semua..g waktu siang tu..bukan tgh malam..tu la klinik yg paling pelik penah aku jmpa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 04:53 PM | Show all posts
aku rasa.msa kt kaunter daftar tu ade staff da tnya kau sakit apa..pastu dia tulis la kt kad pesakit dan pass ke doktor...ofkos la beliau tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2013 11:06 PM | Show all posts
bibir kering sgt kot...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.114578 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list