CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3514|Reply: 5

COSRY SKIN THERAPY

[Copy link]
Post time 17-5-2013 08:16 AM | Show all posts |Read mode
Assalam semua, 1 lagi produk kecantikan anti aging untuk semua wanita2 diluar sana.  Baru dilancarkan pada 15 May 2013 dgn pelantikan Eja sebagai Duta Produk.

saya baru 2 hari minum produk ni, rasanye amat sedap, cuma bancuh 2 scoop dgn 120mil cold water. Harga amat berpatutan. Kalau sesiapa berminat utk mencuba produk ni, boleh pm saya.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2013 10:10 AM | Show all posts
berapa harganya...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 10:17 AM | Show all posts
How much? Pm me pls

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2013 07:10 PM | Show all posts
i dah pm ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2013 05:30 PM | Show all posts
salam..hi..terbaca gak iklan ni kt paper kot..

dah baca aritu bunyik cam menarik..
tapi pelik kenapa TT tak announce jer price..sooner or later kita akan tahu jugak..mahal ke murah kalo berkesan pun orang beli jugak..

(ke sbb thread ni bkn untuk biz eh...ampunkan sy..kiki)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2013 08:38 AM | Show all posts
minta maaf lambat reply. West Msia : rm98 n East Msia : rm108
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 10:33 PM GMT+8 , Processed in 0.091422 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list